Ph:Taky jsem cekala - po tom, co se pise na FB -navyseni po cerpani PE ( 20 tis) Ale ono asi zalezi na tom, na co se cerpa? Nestalo se nic.
Jo, zvysili mi pojistku psa, co necerpal - po 2 letech -o cca 400/rok? 😀 to jsem treba uplne nepochopila. ale dokud je cena rocniho pojistneho v cene jedna navstevy u veta -necham je pojistene 😄
Jo přesně 😀. Má to i par známých (nebo spis mělo) a stejná zkušenost. Na FB jsem si o tom hodně hledala, když jsem vybírala pojišťovnu, a ty důvody čerpání tam byly různé; mimo to dost lidi psalo, ze jim to navysili i bez čerpání, tak jak píšete vy. Akorát někomu o dost víc 🤷♀️😀. A myslím, ze tam někdo psal i odůvodnění - ze je to kvůli tomu, ze pes stárne, a je větší pravděpodobnost problémů 😀.
Já mám přímo ve smlouvě tu garanci, ze se pojistné za celou dobu nezmění. A když na to koukám, tak mi to vychází i cenově lépe než ten Petexpet. A to jsem psa pojistila den před 8 narozeninami 😂. Nemám v tom zahrnutou teda odpovědnost, protože za prvé mají vyjímku na bull plemena (proste u nich tu odpovědnost nepojistí, ale hlavně to mám v jiné pojistce, takže zbytečné.