Ne, myslí to vážně a všichni alternativci jako třeba Černý, ale i ten hulvát tady, všichni ti s Varré, mednou krávou, japonským úlem, volnou stavbou, to jsou ti reální škůdci a už jsem vysvětlil mockrát čím ohrožují naše chovy na jedné straně a umetají cestičku takovým idiotům, o jakých píše pan Goro. Mě štve buzarace veteriny, schopné vozit se po slušných včelařích, kteří dodržují všechno. Ale alternativce veterina nebuzeruje.
Tuším, že v roce 1997 jsem do Rybářství napsal článek o kormoránech, které stát na podnět těchto magorů zuřivě chránil. Nyní vidíme, kam to vedlo. A i tenkrát se mezi rybáři našli podivní lidé, kteří se do mě neurvale pustili jako zdejší hulvát.
Pak se to opakovaloo s bobrem, který bylo vyzkoušeno, že v naší přírodě potřeba nebyl když tu 250 let vůbec nežil. Potomci těch, kdo je sem vysadili v sedmdesátkách, začalo to na horní Bečvě a podívejme co za 50 let nyní bobři páchají za nesmírné škody.
Všechnhy ty škody bych dal hradit ochráncům přírody. V tu ránu by žádní ekoteroristi = ochránci přírody (a ničeho jiného) nebyli. To, že těmto de,ilům stát dopřává sluchu je jen to, že stát potřebuje mezi sebou rozeštvat lidi nadržováním nesprávným. Ale ono to začalo dávno, v nestarší reportáži, jakou znám, je to velmi dobře popsáno na bratrech, Kainovi a Ábelovi. O to státu jde, rozděl a panuj. Jinak si nelze stupiditu požehnanou státem vysvětlit.
Všem těm, co se před 30 a 20 lety na Šumavě přivazovali ke stromům napadeným kůrovcem bych dal dnes zaplatit (a jejich dětem) kůrovcové škody. To se nejen neděje, ale nikdo se neodváží je pojmenovat a říct nahlas, kdo to zavinil. Ti škůdci jsou meti námi a jak zdejším hulvátovi vidíme, vůbec se nestydí a dokonce jsou tak drzí, jako nám to právě zdejší hulvát předvedl.
Jsem rád, že v boji s větrnými mlýny nejsem sám a že se ke mě přidá pan Goro bych nevěřil ani v nejbujnějších snech. Věřím, asi jsem idelaistický optimista, ale mám naději, že se lidi brzy začnou alternaticvům bránit. Jim jde o zničení samotné podstaty lidské existence a neskutečné znepříjemnění života. Viz green deal, lepení k silnicím, ano, chtějí nás připravit o auta a svobodu pohybu. Jsou jako mor rozlezlí všude, do lesů vysazují vlky a chtějí medvědy a pratura potkat v lese nikdo taky nechce. Jen si to představte jít do lesa na houby a potkat medvěda nebo pratura, Slováci vědí svoje. Brzy přijdou zákazy vstupu do lesů, nejdřív některých, viz některé přírodní parky a jiné ekorteroristické nápady, jakou jsou omezení v CHKO. Když se zeptáte těch nebezpečných magorů pro koho ty chráněné krajinné oblasti jsou a zakázané zóny, když tam člověk nesmí a nebo je tam omezován, nikdy neumí odpovědět.
V EU jsou země, kde se už do lesa nesmí a za utržení jakékoliv JEDNÉ houby je v Itálii pokuta 60.000 Korun! To tu chceme? Asi ano když mlčíme.
Lidští škůdci v podobě všech nenormálních ekoteroristů nás terorizují pomocí kormoránů a vysazováním vyder, o krmení se škůdcům ale nikdy nestarají. Terorizují majitele lesů, kde dělají škody bobři, naprosto zbyteční tvorové, nebezpeční škůdci k tomu, stejně jako škodná = vlci. Stejná demagogie o přemnožení vysoké zvěře je také lež o převčelenosti. Píšu tu o tom a najdou se i tací, kteří té lži věří a papouškují mantru o převčelenosti. Přitom limit je jen to, zda se včely uživí a když se neuživí, včelaři je sami přemístí kde je vč méně a nebo sami se včelařinou skončí. Svoboda se musí dopřávat kdejakému magorovi, co se lepí k silnici, včelařům ale ne. O tom, jací otroci jsou zemnědělci se obecně neví a nikoho problémy ani ne 3% práceschopné populace nezajímají. Myslím, že zemědělci ještě neřekli pooslední slovo. EU si a nejen se zemědělci, hraje doslova s ohněm.
Mimochodem, škody, které dělají divoká prasata můžou platit myslivci a nebo mají možnost kance vystřílet. Až někdo prokáže, že včely dělají nějaké škody, OK, pak se bavme o tom i my jak to řešit. Mimochodem, málokdo ví, že jedno žihadlo zabije koně a koně včelám enormně smrdí. Jen kvůli koním kdysi vzniknul včelařský Svépomocný fond.
A tak dále, a tak dál…