Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 30.03.2024, 23:59:37
Patrně mnohé nechápete. Za prvé, jestli něco já musím dělat v respirátoru, jak to může nevadit čemukoliv jinému? Prostě vy si lečte čím chcete, já tvrdím, už se nedomnívám ale tvrdím, že VD úhyny nezpůsobuje. Tvrdím, že všechny potíže včelám, nejen úhyny, způsobuje koktejl virů a je na mě neudělat svým včelám nikdy nic takového, aby je to mohlo oslabit a umožnit tak virům a bacilům rozbujet se ve včelách do té míry, že je to poškodí.
Víte, připadáte mi jako když se ve starých dobách všechny lidské neduhy léčily pouštěním žilou nebo pijavicemi. Ano, snížení krevního tlaku patrně v některých případech pomohlo a v pár promile případů asi zachránilo život. Vždycky ale současně pouštění žilou napáchalo strašné a často nevratné škody, protože nemocí oslabený člověk, když byl devastačně oslabený puštěním žilou, tak dostal i nemoci a infekce, kterým by se jeho tělo běžně ubránilo.
Jednou jsem si dal udělat sublimaci kš. Byl jsem bez masky 30 m daleko od úlů a po závanu větru, který ke mě donesl obláček naředěného “čoudu”, jsem se zakuckal a lapal po dechu. Tohle že má nějak pomáhat včelám? Včely pak byly jakoby stříbrné, to se prý na jejich tělech vysrážely a zkrytalizovaly na mikrokrystalky právě páry té kyseliny. Tehdy jsem si uvědomil, že je kš asi mnohem horší než km.
Bral jsem matky od věhlasného chovatele kvůli jejich speciální schopnosto nacházet i takové zdroje snůšky, které přešlechtěná Kraňka ignoruje. Nebudu kvůli žalobě jmenovat. No a dotovaná matka stejně stála 2.300, pán by sežral asi i h.. pod sebou. OK, co se dá dělat. Ale když mi třetí vyměnily do měsíce po obdržení a totéž Petrovi, ten si naběhl jen jednou, už jsme je brát přestali. A pak se od kolegy toho chovatele dozvím, že už roky neléčí ničím jiným než kyselinami, protože je to západní trend.
S Tom4 jsme brali matky z ciziny, výhodou je, že včelař, který tam pracuje je Čech. Existuje video na kterém tento pracovník předvádí zplynování kš. Už ty matky věhlasné “značky” nechceme ani vidět. Mě vždy ze dvou zbyla jen jedna. Ovšem letos padla i ta loňská, jedna ze dvou co vydržely. Včely nemastné neslané, ano, mírné a málo rojivé, ale nic víc. Nerojivé a mírné jsou i BF, mají ale dvojnásobek medu a vyšly laciněji. U Toma navíc vč jedné z těch Rakušanek stavěly nesmysly, rozkousaly mezistěny a postavily labyrint nesmyslů napříč přes ignorované rámky, většinou to prý (neviděl jsem to) nebyly ani šestiboké buňky. Matku ihned zlikvidoval. Když jsem pánovi volal, říkal, že v Rakousku se ničím jiným než kyselinami neléčí, to je tam prý nepřijatelné.
A pak se dozvím od Přidala, že Česko má nejvzdělanější včelaře na světě a že se v Česku nejlépe z celé Evropy daří včelám. A tak já, jako jsem se nezhlížel v ruské p.deli a nevlezl jsem do ní, do té Západní nepolezu taky a pohrdám jimi snad ještě víc, něz zamlada SSSR.
Ale vy si dělejte co chcete a jak chcete. Jak to zařídit, abyste neměl úhyny a téměř přestal léčit, jste se ode mě, ale i Gora a BG ZADARMO dozvěděl. Dál je to anonyme váš boj!