Sdílímme svět i s lidmi, obyčejně volí piráty nebo nevolí nic, dělají jen destrukci, kritizují, ničí, pomlouvají a vždy anonymně. Pramení to z jejich zoufalé zbytečnosti, z vědomí, že neumí nic a neumí nikdy nic vytvořit. Jsou ne, že nešťastní, nešťastníci jsou politováníhodní. Tento a jemu podobní, když už se jim jejich život nepovedl a cítí tu hrůzu, že jsou k ničemu a že budou vždycky k ničemu, tak chtějí aby stejně zoufalí byli i všichni okolo. V hospodě by dostal do držky, vyhodili by ho a už by tam nesměl. Každý by věděl co je zač. Tady se hrdinně schová do anonymity.
Drvodělka
Vy si dobře zapamatujte tuto svojí větu:
Já tu metodiku nedodržuju, řídím se těch částí , které mi vyhovují------
A nedivte se pak ano? Opakovaně jsem varoval před částečným dodržováním, samostatný myslitel vše dodržuje, ale jenom nechává otevřená očka, protože na rozdíl ode mě ví jistě, že všechno živé potřebuje vzduch a čím víc, tím líp. A nebo něco jiného dle vlastní úvahy, to je jako dělat kulajdu, ale bez kopru nebo hub a klidně i bez smetany, protože nemám rád kopr ani houby a nesnáším smetanu. Jen idiot tomu pak pořád říká kulajda. Vyrazilo mi dech, jak snadno se necháte zmanipulovat jedním nenávistným ubožákem. Ale nijak mě to nepřekvapuje, jsem na světě dost dlouho na to, abych uměl poznat lidi.
-----------------------
Pozoruhodná je dokonale axiomatická věta, která ale zní velmi učeně a jednodušší z nás na to umí skočit. Cituji:
----ale infekční tlak patogenů který narůstá s klesající imunitou včelstev je příčinou úhynů
Hlupák mu toto sežere a vůbec se nezajímá jak anonym přišel na to, že ve včelstvech klesá imunita a v Blaníku tuplem. A protože ve větě chybí za slovem patogenů čárka, může každý spekulovat, co dotyčný vlastně říká. Ano, neumějí ani česky a neumějí se vyjadřovat jednoznačně a jasně, ale někdo jim na to umí skočit. Obdivuhodné!
-----------------------
Jediný, kdo měl z naší party úhyny byl Tom4 a sice před třemi lety. Je to tu dohledatelné. Nejdřív jsem myslel, že to zavinil sám krmením syntetickými škrobáky. Tím svým včelám nepomohl, ale příčina to nebyla. Je ale nutné se vrátit do kontextu-
Dohodli jsme se, my dva - Tom4 a já, že některá vč nebudeme léčit Gabonem, jiná ani Varidolem. Tedy tři skupiny, G, druhá V a třetí nic. Tomovi pak padlo asi 40% vč. Jenže. Padla vč léčená i neléčená, s Gabonem i bez. Mně nepadlo nic. Jen jsem díky svojí nesystematičnosti nevěděl která nepadla, zda nepadla jen léčená, nebo nepadla i neléčená. Toto nesmyslné sdělení je pro tupce, který mě tu napadl, že ani nevím, která vč byla jak léčená. Až by byly úhyny, v dalším roce bych už pokus zopakoval systematicky s přesnými záznamy. Tak pracuju já a protože jsem to nestudoval netuším, zda je to tak správně.
Hlupák anonym žádné argumenty vědět nechce a jemu tu nic nepíšu. On je jen jako zbyteční ovádi, otravují a nejsou vůbec na nic potřeba. I když vlastně konkrétně ovádi žerou v larválním stadiu výkaly a tak snad tím potřeba trochu jsou. Ale jinak jsou jen otravní a ho.na by sežralo něco jiného a tak jsou skutečně jen aby otravovali život.
Těm chytřejším připomenu svůj článek o chlebovém kvásku. O tom dosud neprozkoumaném jevu mě informoval MUDr. Marx. Pak to najednou dávalo smysl.
Tom4 ode mě koupil jedno stanoviště i se včelami. Přiletělo mu tam několik rojů, usadil je a měl z nich velkou radost. Na stanovišti doma měl včely od místních a také mu tam přikletěly roje. Přivezl si tam ale pár oddělků z “mého” stanoviště, udělaných ze včel ode mě. Uhynula mu jen vč a roje, které nepocházely ode mě. Vysvětlení je v článku chlebový kvásek.
Kdyby měl amonymní ovád pravdu, poklesávala by u Tom4 imunita s časem víc a víc a nyní by Tom už nemohl mít včely. Ale on je má a je bez potíží (skutečně selektivně uhynulo špatné, jinak si to neumím vysvětlit). Potíže mám jen já letos kvůli ani ne snad invaliditě, ale prostě nemoci ze stáří a dřiny.
A ještě jednu lež ováda vyvrátím. Lže touto větou:
I když to přiznání bylo poprvé, predtim tomu říkal selekce.
Tohle je ultralež, neměl jsem úhyny asi 15 let v řadě a tak jsem svým úhynům nemohl říkat selekce. Ve Vlašimi uhynulo na patrně CCD v roce 2007 97% včelstev a i mých tehdy 11 velmi zanedbaných včelstev (do toho roku mi nikdy nepadlo jediné vč). Ta vč byla zanedbaná nejen kvůli mojí nemoci, ale také kvůli mojí idiocii. Do toho roku jsem byl alternativní hovado a bojkotoval funkcionářům pokusy o komisionelní léčení mých včelstev, třeba jsem se nedostavil a podobně. A tvdil jsem, že nepěstuju brouky, ale včely. Vše jsem na sebe pravdivě prásknul.
Pak mě tehdy nová přítelkyně přesvědčila znovu začít chovat včely a já souhlasil, ale s tím, že to budu dělat úplně jinak a že do nejmenšího detailu uposlechu doporučení Dolu. V důsledku alternativistické idiocie o reziduích tvrdé chemie jsem vyvinul POUZE PANENSKÝ MED a metodiku, kdy v době léčení nejsou medníkové plásty v úle. Na rozdíl od tupých fanatiků můžu léčit čím chci a v mém medu nemůže být nic. Navíc, jak jsem tu několikrát spočítal, tvrdé chemie se na včelstvo používají miligramy a kyselin gramy a dekagramy. Pro tupé, miligramů je do gramu tisíc. Pro jednoduché polopatický příklad: Když by byl miligram kilo, kilo každý unese. Jestli je těch kil tisíc, je to tuna a s tou nikdo nehne. A tak léčí kyselináři, dávají tisíckrát víc těžce a smrtelně jedovatých kyselin proti jedům, které nezabíjejí a až když by jim byl člověk vystaven po měsíce denně v koňských dávkách, pak by mohl u někoho způsobit zdravorní potíže, ne ale nevyhnutelnou smrt jako je to u kyseliny šťavelové i mravenčí. Kdo tohle nechápe je fanatický blb! A jeho motivem je něco jiného, obyčejně mozková nedostatečnost a z ní plynoucí fanatizmus.
Vše výše uvedené jsou tady zveřejněné a všem přístupné informace. Jestli i přesto někdo o mě tvrdí, že lžu, potřeboval by něco účinného aby si uvědomil, že si nemůže dělat každý co chce.
Mrzuté je, že drvodělka po jediném útoku ubožáka podlehne a honem se ohrazuje, že si z metodiky Blaník vybírá jenom to, co jako nezkušený začátečník sama posoudí jako relevantní a dle svého začátečnického rozumu umí zajisté oddělit zrno od plev. Lidé jako ona, pak, až jim doporučená metodika selže, vždy obviní mě. Takoví už lidé jsou a s tím rizikem jsem do toho šel.