👍🤣👍🤣
Příspěvky uživatele
DADU
No - já potkávám lišky cestou do práce - v půl deváté večer i ráno cestou domů - okolo půl sedmé.
Kdysi mě liška několikrát navštívila i během dne (bydlela jsem téměř uprostřed vesnice), vše jsem však měla zabezpečeno, takže vždy odešla s prázdnou. Jen bordel po ní zbyl, jak se dobývala na slípky
😂👍
Beztak jste si chtěl udělat duchnu na zimu, tak jste ji oškubal, chuděru . . . 😄🤣
😂😂😂
Vápenka může být i u očí, zobáku (mám takové tušení). Každopádně tomu kohoutovi rozhodně není “hej” . . .
Na dvoře bych ho fakt nechtěla
Souhlas
😂😂
Toto je foceno cca 8 km od Mladé Boleslavi směrem na Jičín, foceno ze silnice, v osadě to vypadá mnohem hůř
Tak ty moje pouze jedno neúspěšné líhnutí (jedno mládě a vypadlo z hnízda a uhynulo). A taky jsem našla jednu dospělou mrtvou. K dalšímu hnízdění se nemají, takže si myslím, že letos už nic 😔
A to nemám fota, jak spadly stromy na domky a na auta . . .
Buďte ráda . . .
Kvítí bude i s drůbeží - budou oddělené 😀
No, u mě nějaká ta drůbež bude taky, ale až jim budu moci vytvořit vyhovující podmínky . . . 🙂
Děkuji 🤗
A jak nádherně voněj 🙂 Hlavně navečer
Ještě tahle se mi před chvílí zatoulala . . . 😀
Těmhle kráskám se na sluníčku líbí 😉
Těmhle kráskám se na sluníčku líbí 😉
Tak moje vlaštovky letos jedno mládě, které bohužel vypadlo z hnízda a když jsem ho našla, tak už bylo mrtvé 😢
Teď tam létají znova, ale ještě jsem tam nebyla - nechci je rušit. Teď o víkendu ale mrknu