Dobrý den, hlásím, že mám opět problémek s psaním z mobila. Vždy to po nějaké době začne psát obráceně, tedy napíšu první písmeno daného slova, kurzor se zařadí za to napsané písmeno a všechna ostatní se sází dozadu už za to napsané. Vím, že už jste to řešili a nevím, zda to třeba už není problém jen můj. Jedná se jen o mobil.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 15.01.2024, 15:41:21
Závidím lidem, kteří v tom mají jasno
Přesně tak, dnes se už ani odborníci neshodnou. Já musela kastrovat, protože moje fenka měla problémy, jinak bych asi nekastrovala. Měla jsem hrozný strach , ale teď uznávám, že je to pohodlné 🤭
Mám už 2. shibu, první byla zlatá, to ani nebyla shiba. Hodná, bezproblémová. Kocoura jsme si přinesli, když ji byly 3. roky, občas si spolu hráli.
Teď mám 2. fenku, hodně jsem se jí věnovala. Přivolání jsem trénovala od prvního dne, chodíme na volno. Bohužel má své nálady a občas po kocourovi vyjede. Ale beru to jako své selhání. Jindy si spolu hrají. Jinak je to mazlík.
Pokud chcete psa, kterého budete vodit pouze na vodítku, bude Vás mít těžce na salámu. Povahově,, přijdu k pánovi jen když uznám za vhodné, to samé i s pomazlením". Hlavně opravdu silný lovecký pud. Buď bude od mala kočky nesnášet, nebo si zvykne. To je sázka do loterie. Jinak je to vzhledově moc pěkný pes.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 07.12.2023, 19:01:47
Nevím, ale po poslední negativní kontrole mi sestra říkala, že toho bylo hodně a že teda mám udělat koprologii po 1 - 2 měsících. No a byl zase nález. Bohužel z toho má průjem. Kdysi mi chovatelka radila chlorelu na posílení imunity, nevím jestli mám zkusit.
Už od léta řešíme kokcidie (něco jako giardie), přišlo se na to tak, že Eri měla průjem. Teď po měsíci a půl kontrola a zase je má 😪. Prý nemá pít z kaluží, což moc nedělá, jiní psi chlemtají z kaluží a jsou OK. Erča je posedlá šiškami, ale to snad nemůže mít z toho? Je mi líto, že do ní cpu tu “chemii”🙄
Já měla výhodu, že máme zahradu, tam jsem učila přivolání. Když už byla Eri starší ,tak jsem ji pustila a ona letěla přes celou louku, bála jsem se, že chytla stopu, ale na konci to otočila a běžela zpátky. Prostě potřebují vypustit energii. Doporučuju najít bezpečnou louku, tam si hrát, volat a dávat hodně pamlsky , když k vám přijde (i bez zavolání). Čím dřív začnete tím líp a pak přetrpět pubertu ….