Aha
Příspěvky uživatele
Claudi23
Děkuju jste milá🙂
Chtěla jsem se zeptat jde nějak upravit.Nikde se mi neukazuje upravit poprosím o pomoc.
Pravda!
Jenom sem tím chtěla říct že je to dobrá pochputka
(Pro hodně morčat)Neříkám že to máme dávat furt já dávám 1- 2 týdně🙃
Vážím si vašeho komentáře a děkuji za typ.🐹🙋♀️
Nevím jestli jste to myslela jako kritiku ale oceňuji za radu.Přijímám vše co my napíšete.😅
Mňaminky pro morčíky
Doporučuji tuto značku ⬇️
Z vlastní zkušenosti je kvalitní a vynikající.Má více druhů tak si vyberte ten nejlepší odkaz zde🙋♀️🐹
Děkuji za pomoc🐹🙋♀️
Měla jsem nápad jestli by nebylo možné dávat i videa a ne jen fotografie chtěla jsem udělat video a dát ho sem ale nešlo mi to🙋♀️🐹
Je to dobré pokud se někdo ptal na radu a potřebuje něco ukázat.😅
Vím že tu je YouTube video ale pokud chcete fakt něco ze své galerie tak to nejde.😊
Chci se podělit s několika typy.Pokud se tady chcete podělit klidně sem napište.🐹😁
1 když dáváte morčeti jídlo volejte na něj jemným hláskem Sušenko(jménem morčete)🙋♀️
2 Morče se nemá koupat koupe se jen při potřebách jako je nemoc nebo takové věci😊🐹
Děkuji🙋♀️
Děkuji zkusím hlavně překážkový běh🐹
Jste milý/á že jste odpověděl/a😊
Oba dává zdrávíme🙋♀️🐹
Mám otázku co byste doporučili za nejvěčí zábavu pro morčata jestli že prolézačky nebo učení různý kousků co je zábava pro vaše morče?🙈🐹
Oba dva milujeme zábavu ale už nevíme co zkoušet.🥱
Máme rádi nové věci.👋🥳
Morčata a králík?NE❌ morče a králík mají jiné nemoce a také potravu morče potřebuje vitamín C ale králík si ho vytváří sám.Králíci nejsou kamarádi s morčíky jsou doslova nepřátelé.🐇🐹
Klec nejméňe 120 cm. Pokud chcete 2 morčata doporučuji 2 samičky nebo 2 samce.😊🙋♀️
Morčata se mohou koupat ale jen při naléhavosti.Není to pro morčata příjemně ani zdravé.Prosím morčata nekoupejte pokud to není potřeba!Děkuji Claudie
Mám otázečku mal tu někdo skušenost s učením morčata triky například kolečko nebo panáčkování pokud ano prosím napište. Chtěla jsem naučit moje morčátko kolečko ale nevím jak na to.