já osobně nakupuji tady svařované sítě mají bezkonkurenční cenu a hlavně přivezou to až domu zdarma
www.e-pletivo.cz/inshop/chovatelska-pletiva/svarovane-site-chovatelske/
stavěl někdo z vás voliery z hliníkových profilu 20x20x1,5mm a palstových spojek od fy alumat? chtěl bych znát názor někoho kdo to má namontované zdali by nebilo pevnější to svařit ze železných jeklů
neni to tak okaté jako u těch podvodníků ale moc se mi to nezdá ara hiacint 6700 €? v cizině co jsem mohl vydět tak se pohybují kolem 8-10 tis €. Jedině že by si je chytal sam po lesís ale co cites atd? asi bych se bál od něj něco koupit.
v 5 měsících ale já je nechávám až v 10 měsíci je to pro ně lepší a bez problémů snesou druhou snužku kdežto v těch 5 měsících by to zvládli ale hrozně by je to vysílilo a projevilo by se to i na mláďatech.
ale já jestzli to dobře chápu tak je pohledově 5mx 2x2 a to by šlo rozdělit max.2,5x2x2 a ne 5x1x2 . Možná se pletu ale to by přeci jedna voliera zakryvala druhou? foto by napovědělo-
tak jedině austrálii ta venku vydrží tak teda začněte 2,2 korela 4,4 andula, 1,1 kakariki to se da pořídit za pár korun a postupně ušetřit na dražžší poněvač králováci, červenokřídlí,nádherny to už jde do tisíců.
ja bych z toho udělal maxímálně 2 klece 2,5x2x2 a to je tak na rosely 1,1 anduly atd. a do druhy korely a nějakopu drovoť a nebo ji nechat jako jednu a dat třeba nadherny po paru nebo králováky ale určitě ne dva páry větších ptáků.
takže těch cedníků máte víc nebo tedy krmíte naklíčenym nahodně? já díky biomiskam dají se dat na sebe takže mam postup krmení pravidelně na každy den.