Zatím nejde nic moc vidět
Příspěvky uživatele
Aiwe92
Toto je jen přechodná klec mám voliéru 5x2x2 takže jdou tam jen pridelavam pletivo silnějším vázacím drátem děkuji za info
Zdravím mám dotaz je tu někdo zkušený z chovem Alexandrů čínských a poznal by pohlaví dostal jsem dárek mladé rok 23 a právě nevím co to je dna nebylo dělané ( a co mě říkal jeden tak že samec má od malá oranžový zobák já četl že pak se až vybarví z černé tak nevím ) předem děkuji za odpověď
Pohladit se necha ale hrozne moc se boji ruky kdyz ji zkusite dat ji k noham uplne utoci ale vazne moc agresivne tak jen jsem se chtel zeptat zda je mozne ze to prejde prave amazoňana mam poprvé
Dobrý den muzu se zeptat jak nejlepe odnaucit papouska aby se nebal ruky kdyz mu ji priblizim k noham ??? Pohladit se necha ale nic víc
Děkuji za odpověď tak hrozný to nebude asi po hodince co byla doma uz jedla jabko a kdyz jsem dal ruku do klece ta klid jen jsem nesměl ji dat blíže k ní stravu mela dobrou .
Zdravím chci se zeptat dostanu darem 15 leteho amazoňana nikdy co jsem se dozvedel nebyl venku z klece nechapu proc bude jeste mozne ho neco naucit nebo aby si zvyknul na klasický zivot tak jak papousek ma mit
Ano je tam velke riziko protože nevidí to sklo bylo by dobre treba jen nalepit ty ptačí samolepky aby to viděli
Dobrý den je lepsi udelat DNA neni to tak drahe do 500kc
Dobrý den muzu vam doporucit mniška šedého je skoro velky jako korela brali jsme ho rucne dokrmeneho pro syna 7let a uplne parada mame ho asi pul roku a uz se naucil 4 slova jen ho nesmi deti nahanet jinak k nim nebude chtít jít a hlavne kdyz chce stipnout tak u nas mu staci říct at nestipe a prestane hned
Já shanim mladé aby si hlavne zvykli na me a nebali se ja nechci starší
No musím tenhle měsíc burza Kroměříž tak snad sezenu nepříbuzný par nejak rozumně 🙂
To vubec nevim kde to bylo kupovano ja koupil dilce kovove voliery a to pletivo je takove sila dratu je 1,8 to uz jim ale odlola ne
Proč myslíte že 1,8 zničí?????
Ano pořádně jsem to změřil a ma to 16x16 a síla drátu je 1,8
To vám verim 🙂 uz se tesim az je budu mít jen mam strach z toho pletiva 🤣
To vám verim 🙂 uz se tesim az je budu mít jen mam strach z toho pletiva 🤣
Děkuji za odpověď ja se uz na ne take dival ale porad me to tahne k tem klasickým Číňanům 🙂
Ještě jen jedna vec bude stacit drat 1,7 az 1,8 tloušťka
Děkuji za odpověď ja chci jen jeden par vice jich tam nechci zatim jinak by se stavela nova