Vloženo po praní pana zjarda aby bylo užitečné i pro ostatní jen se musí číst od spodnu nahoru 😉
Příspěvky uživatele
Aiwe92
zjarda
Jojo a ještě si myslím, že naši konverzaci jste mohl zkopírovat a dát do diskuse i pro ostatní. Je to na Vás. S pozdravem Zappe
25.10.2024, 05:33
Aiwe92
Super děkuji moc připravím a zítra jim to budu hned podávat 🙂
24.10.2024, 20:36✓
zjarda
Ano to je celkem možné, že už nakažená byla. Když jste neudělal karanténu a rovnou jste jí pustil mezi ostatní, tak neváhejte a odčervejte je opět a pak podávejte silný heřmánkový čaj aspoň týden. Ano je to přesně ten přípravek👍 A 1stroužek očištěného česneku nakrájejte na plátky a tak 3 - 4 ty plátky nakrájejte na malé kousky nebo je klidně rozmačkejte a dejte do 1l vody. Večer si to připravte a ráno podejte👍
24.10.2024, 11:45
Aiwe92
Je abych se nepletu když jsem tam napsal co jste mě posílal raději jestli je to ono https://www.exotex.cz/Supervit-D-100g-d22.htm a ohledně toho česneku mohl bych vás požádat jak ten česnek dávkovat a kolik asi tak pro páru kotel a 3 páry andulek a pár Číňanů děkuji vám za odpověď
24.10.2024, 11:17✓
Aiwe92
Právě tady tahle korela ta byla darovaná jinak podávám kopřivu oni ji milují voliéru udržuji pořád i vodu a krmení to je základ jen mě napadlo že ta korelka už něco v sobě mohla mít když jsem ji dovezl byla doma cca měsíc a vše v pořádku až do včerejška a moc vám děkuji za tyhle rady moc si toho vážím
24.10.2024, 11:09✓
zjarda
Zdravím, tak to je škoda, ale zas z druhé strany zkušenost. Při tom odčervování se musí dát pozor na přesné dávkování! A navíc jestli odčervujete do vody, tak to nemusela vůbec pít nebo je to Austrálie a ta bez vody vydrží i delší dobu! Účinný postup je jen přímo do zobáku! Ale také vím, že je to trochu náročné nebo, když se chová např.100kusů a nebo 1 - 2kusy, tak to je teda rozdíl. No jestli můžu, tak bych doporučil = prevenci a to = důkladná hygiena a pravidelný úklid a dezinfekce zařízení, vše z přírody umývat, zamezit přístupu volně žijících ptáků hlavně jejich trusu, pravidelně a celoročně podávání česneku do vody 5dní v měsíci, Supervit D do vody dle návodu, do míchanice přidat rozkrajené čili papričky, nabízet kopřivu i do míchanic. Vím, že korely jsou celkem dost konzervativní, ale musíte je prostě očůrat! Přeji hodně štěstí, s pozdravem Zappe
24.10.2024, 07:18
Aiwe92
Zdravím také se mě ten trus od té korelky nelíbil ano byla odčervená bohužel nabralo to takové rychlosti že včera ráno byla ještě dobrá a odpoledne takhle vypadala takhle a co jsem psal o té rýmě že má tak do 10 minut už nežila ☹️ takže vůbec nevím co to mohlo být pít pila pořád děkuji vám moc za radu co jste mě psal vážím si toho
24.10.2024, 05:12✓
To mě mrzí bohužel i korelka to nezvládla nabralo to rychlí spád ☹️
Anoo je to jsem poznal hned jen jsem chtěl vědět ty příznaky ale teď už se netřese začala rýma tak snad to bude dobrý
Ještě jedna věc nejvíce se jí třepe hlava vypadá to jako by jí byla zima
Zdravím měl bych na vás prosbu a potřeboval bych radu máme korelu ve voliéře a bylo vše dobrý až dnes odpoledne jsem přišel a našel ji na zemi je snažila se letět a moc jí to nešlo tak sem ji vzal domů do tepla a pořád že celá třepe pít pije chtěl bych se vás prosím zeptat co by to mohlo být přidám ještě foto trusu předem vám děkuji za odpověď
Děkuji za poslání odkazů
Ano jsou spolu už od mala a žádný problém mezi sebou vůbec nemají jde mě jen o ty oka ale podle mě by ta andulka se tama neměla protáhnout
Zdraví chci se zeptat jestli andulka neproletí pletivem průměr oka 25x25 musím totiž koupit pletivo 25x25 2mm protože co mám pletivo o síle 1,8mm tak ten můj Číňan mě to štípe jako by nic předem děkuji za odpověď
Jasný to se stává já se jen tak ptal vadit mě nebude když se nezdaří odchov
Ano pár mám andulky a korely už jsem měl takže to poznám samice snese snůšku 5 vajíček ale vždy prázdná a seděla na nich pořád a nic já nikdy naklíčené nedával, ale bylo mě řečeno od někoho pana že TCB andulky že je těžké u nich mít odchov tyhle mám poprvé takže právě moc nevím .a děkuji za rady a odpověď🙂
Pařit sem je neviděl právě jen to že samec ji pořád krmí a furt kolem ní poskakuje vaječnou směs dávám i ovoce zeleninu, nalíčenou ne zelené mají taky i ty kopřivy přidávám do vody také nic přidávám zeleného mají až dost nahý oves také mají chtěl jsem se zeptat (můžu dávat nalíčenou pšenici???)
Zdravím mám dotaz mám páru andulek samice zasedne na vejce pořád je na nich v budce a už po druhé se mě stalo že snůška byla jen z čistých vajíček nikdy nebyla oplodněná Sameš má 2 roky a samice rok a 3 měsíce může tě mi někdo prosím poradit čím to může být jestli vzít ještě jeden pár nebo nechat je tak děkuji za odpověď
Děkuji za radu
Dobrý den chtěl bych se zeptat jaký kroužek o velkosti se používá na tyhle andulky děkuji za odpověď
Je to psáno na stránkách já to taky viděl že se to tam nesmí prodávat
Chci se zeptat nevíte za kolik tam prodávají proso ??? Jezdím tam ale nikdy jsem po tom nešel nebylo potřeba až teď jsem pořídil TCB ANDULKY tak se ptám děkuji za odpověď
Tak to oni tak nemají jsou to velcí mazlici
Máme doma amazoňana a zařve si a dost kolikrát to zvládá v kuse i 20 minut ale nebydlíme v bytě takže nám to nevadí když chce tak křičí ale stačí k ní přijít a je v klidu takže na jednu stranu to vypadá že chce aby jsme byli sni ale zase můžu říct že kolikrát o ní ani nevíme že ji máme