je toho hodně do takové voliéry zebřičky ve voliéře pohromadě moc dobře nehnízdí a ještě když tam bude 12 párů a korely sem měl dvě páry ve voliéře 150x200x170 a nezahnízdil ani jeden pár
sejček:no přesně tak to dělam u těch nízkých budek to bylo jednoduchý ale předtím sem dělal 60cm vysoký a to už bylo horší trefit se z druhé strany do toho čtverce.Pro co máš ty budky co sou tu na fotkách?
sejček:Já si vždycky vyřežu uprostřed čtverec u těchto budek to bylo tak 10x10cm a potom to majzlíkem dosekávám dokola už je to kulaté když je to třeba tvrdší dřevo nebo chci mít tenčí stěnu a aby to nepraskolo tak si to ještě pres rohy nařwžu až třeba ze 3cm ke krajům a potom to desekávám de to pěkně když to berete po těch létech potom vložím fotky
tomáš: no jedno to určitě není jak už se tu píše samice by tam musela nanosit hodně materiálu a aji by se jim stama hodně blbě vylézalo protože zebřička se nechitne zobákem a nevítáhne jako například andulka já používám budky 10x10x10
mám je ve voliéře a tam kde je pletivo tak to mám zadělaný lexanem a mám tam budky aby vnich mohly nocovat a ještě mi nic nezmrzlo jena pára mi snáší vajíčka