Ještě bych měl dotaz,ten brusný písek se dá koupit ve zverimexu a jakým lepidlem přilepujete?
Děkuji za odpověď.Jarda
Ještě bych měl dotaz,ten brusný písek se dá koupit ve zverimexu a jakým lepidlem přilepujete?
Děkuji za odpověď.Jarda
Zdravím,to je super, vyzkouším to,jen se obávám že na přírodní dlouhé větvičky neproleze, má z toho strach jak čert z kříže.Myslim si že to bude nějaká špatná vzpomínka od předešlého majitele,měl totiž za vnuky dva malé kluky co ničemu nedali pokoj,ale to se už asi nedopatrám.Nicméně díky ta tip a přeji hezký zbytek dne.Zdraví Jarda
Také zdravím při neděli.Omlouvám se, že jsem nenapsal co chovám.Jsou to asi 2 roky co jsem dal jako dárek na vánoce mamince Alexandr malý modrý (samice).Máme jí v bytě, každý druhý den je s námi pouštěna z voliéry.Nikdy jsem neměl většího papouška než je korela(sameček)která nám bohužel nedávno uhynula vydržela s námi úžasných 21 let.Tak jsem chtěl udělat radost ,jen jsem nevěděl do čeho jdu, protože korela byla s námi pořád na volno v bytě a spávala na kleci,zavřeli jsme jí jen když se umývala okna.Po pořízení Alexandra jsme objednali voliéru na kolečkách o rozměrech 54x54x120cm.a dostala do ní hračky jako je zvoneček,malého plyšáka,žebřík na laně atd.Jen jsem nedokoumal pár věcí jako jsou třeba ty bidýlka.Děkuji za radu a v nejbližší době to napravím.S pozdravem a příjemnou neděli zdraví Jarda.
Ale teď jsem v pasti,co jsem se ptal jednoho chovatele,co má pár papoušků tak mi tvrdil, že klacíky z ovocných stromků jsou pro papoušky jedovaté,nevím právě se na ptám.Ta mě je to volovina, protože ptáci nesedí v přírodě na dřevotřísce 😀.Zkoušeli jsme i delší klacíky aby si mohl papoušek obrušovat zobák,ale toho se bojí a sépiové kosti se ani nedotkl.Mam udělané bidýlka o průměru cca 1,5 cm. a z tyče na garnýže,ale taky že začátku se bála,než si na to zvykl.Vyzkouším vaši radu.Diky za tip S pozdravem Jarda
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda má někdo zkušenost s cementovými bidýlky?Zajímalo by mě,jestli je to vyrobené z obyčejného cementu co se dá koupit ve stavebninách nebo to je nějaký speciální zdraví neškodný cement na bázi bioložky?Je možné si to vyrobit doma?
Předem děkuji za odpověď
Tak jsem se konečně asi po roce co nám nedal šanci bez toho aniž bysme ho museli brát do rukou"z důvodu stresu a případné agresivity"jsem dohledal jak to tey s ní je.Je to Alexandr malý,modrý, stáří 3 roky a samička.Nikdy jsme neměli obrazně velkého papouška jen Korelu a andulky.Zjistoval jsem asi před půl rokem tohle,ale pak jsem na to neměl čas a vypadlo mi to z hlavy.Tímhle Vám chci poděkovat za určení pohlaví a upřesnění poznatků z kroužku,děkuji moc
Na kroužku pokud si ho sám otočí což se právě povedlo za celou dobu po prvé je svisle psané:CZ 7.0 20 a čísla vodorovně:7740
Zdravím všechny chovatelé,chtěl bych se zeptat,jak poznám stáří Alexandra,když nemůžu přečíst všechny číslice z kroužku? Děkuji