Aktuálně: 3 896 inzerátů207 318 diskuzních příspěvků18 216 uživatelů

Příspěvky uživatele

rebecka

rebecka
rebecka 16.01.2009, 19:20:09 xxx.xxx.67.165
K nám na cvičák chodí paní s flat coated retrívrem přes dva roky, čubyčka se chovala podobně a když měla po prvním hárání postavila se naší Rebece docela fest. Samozřejmně upevňovat jeho sebedůvěru nikdy není na škodu.
rebecka
rebecka 16.01.2009, 18:59:01 xxx.xxx.67.165
Pavlíno máš ještě vlastně skoro štěňátko, budeš přece muset také někdy do rušného prostředí a když se nebál s jeho maminkou myslím si, že to není tak hrozné a každodenním tréninkem to odbouráš. Já jsem taky chodila z Rebekou když byla malá na silnici kde jezdily velká auta bála se odskakovala až by mě porazila, tak jsem jí naučila si na povel sednout a po docela dlouhé době a důsledném cvičení s ní můžu chodit kam chci. Jezdila jsem s ní do velkých měst, chodila na nádraží atd.
rebecka
rebecka 16.01.2009, 18:46:36 xxx.xxx.67.165
No vidíš Pavlíno, těžko můžeš házet psy do jednoho pytle, já trestám Rebeku jak jsem psala a funguje to. Je to doopravdy když udělá něco hodně špatného a já jí chci říct ještě jednou a zabiju tě. Není to žádná legrace tak si myslím, že to dělám dobře. Jednou jsem se taky rozčílila a Rebeku jsem nakopla podle cvičitele ze cvičáku a ona se rozčílila a byla docela hnusná zkončilo to u kůže za ušima. Eva to musí zkoušet a uvidí.Hlavně se nesmí bát dát psovi i tak mladému najevo kdo je tady pánem. U nás na sídlišti byla taky bíglice Simba a tu měla paní dobře vychovanou, ale musela brát na vědomí, že je to bígl a nikdy by jí nevymněnila.
rebecka
rebecka 16.01.2009, 18:30:47 xxx.xxx.67.165
U každého psa je to jiné, naší první čubičce jsme zuby čistit nemuseli a syn co má RR zuby čistit musí, od tří let se jí dělá kámen,veterinář jí ho sundaval a on jí zuby musí čistit. Buvolí kůže nestačila a dnes v sedmi letech už nechce žádné kosti z buvolí kůže tak ouško si dá.Rebece čestím zuby preventivně a hlavně kvůly výstavám má je krásné.
Obrázek
rebecka
rebecka 16.01.2009, 18:19:03 xxx.xxx.67.165
Je mi tě líto, ale jak budeš jednou v životě řešit s tvým přítelem složitější věci. Život je před tebou a dát se takhle omezovat taky není dobré. Vždyť by tě měl milovat a měl by ti chtít udělat radost. Jak dlouho s přítelem jsi, že je tak přísný, a ty ho posloucháš.A co aby se šel kouknout na to štěně. Neboj se toho, když bude říkat, že ho vydíráš. Jsi ženská a tak to přece vydržíš, když vydíráš tak vydíráš to se nedá nic dělat, když to tak vidí.Hlavně se z toho nezblázni.
rebecka
rebecka 15.01.2009, 23:18:36 xxx.xxx.110.230
a to mu řekněte,že ho bude mít radši než vás a to se můžete snažit jak chcete, pes zase bude milovat paničku a žárlit na páníčka.
rebecka
rebecka 15.01.2009, 22:37:46 xxx.xxx.110.230
buďte důslední a psovi od stolu už nikdy nikdo nesmí dát, psa naučte aby šel na své místo a zůstal tam. Jestli už žebrá bude to dost těžké, ale dá se to naučit.
rebecka
rebecka 15.01.2009, 22:25:06 xxx.xxx.110.230
já bych neřekla, že je agresivní, ale chce si hrát vy ho musíte umět usměrnit je to štěně a dá to trochu práce. Netrestejte ho, ale hrajte si s ním tahejte se s ním a když začne trojčit přestaňte a nevšímejte se ho. Hlavně nekřičte a nechytejte ho. Jděte od něj pryč. Když by jste měli pocit,že vás moc kouše a nedá pokoj chyťte ho za hlavou za kůži zvedněte ho s trhavým pohybem říkejte fuj.Já mojí veklou kníračku taky tak trestám a když je to velký trest tak jí chytnu až u uší a někdy chytnu i ucho a nevěřili by jste jak jí to pomůže. Knírač je taky trošku agresivnější když není po něm a taky jsem to musela zvládnout ona je ještě k tomu velká. Taky jsem na ní ležela, když chtěla ukázat,že má navrch, ale měla smůlu já jsem panička a já se musím poslouchat.Musíte to zvládnout než vám přeroste přes hlavu.
rebecka
rebecka 15.01.2009, 22:12:27 xxx.xxx.110.230
dobrý den, je mě vás líto a ještě víc vaší fenečky, kolik je jí let? Aby jste s ní chodili do co nejrušnějších míst a to asi nebude to ořechové, ale asi by to chtělo v ní ten strach dostat.Já bych zkusila třeba na zahradě,aby nějaký pomocník kopal do míče a vy jste pejska držela a hladila jemně na ní mluvila a chlácholila dá to hodně práce,a potom přidávat zvuky, které nemá ráda jenom ty petardy bych nedělala a o silvestru se tomu vyvarujte musíte jí před nimi chránit. Já jsem měla kokra a ta se taky hrozně bála o silvestra, ale až asi v osmi letech dřív jí to nevadilo. My jí na silvestra chovali, ale to vy nemůžete.Ale stejně se třásla strachem.
rebecka
rebecka 15.01.2009, 21:57:04 xxx.xxx.110.230
dobrý den, váš pejsek si jenom hraje a to je v pořádku, to že se do něj zakusují kamarádi není žádné praní, buďte ráda, že je uslintaný až vyroste nebude to určitě dělat to mě věřte. Je to štěně chce si hrát.
rebecka
rebecka 15.01.2009, 21:51:53 xxx.xxx.110.230
Dobrý den, doporučila bych vám nějaký dobrý cvičák a nebo psí školu.Tam jsou lidi co by vám mohli pomoci.Určitě potřebujete víc poradit vy než pejsek. Je to už dospělák a všechny poveli umí, jenom ho musíte nacvičit, aby je dělal když vy chcete a to budete muset jako se štěnětem pomalu, důsledně, podplácet pamlskama a chválit.
rebecka
rebecka 15.01.2009, 21:40:29 xxx.xxx.110.230
dej si pozor na toho psího kluka oni si dost značkují a je to potom problém a čubičku, když nebudeš chtít chovat můžete nechat vykastrovat a není problém z háráním. Já ti přeji, aby jsi to zvládla, ale dej si teďpauzu a uvidíš,že to dobře dopadne držím palce.
rebecka
rebecka 15.01.2009, 21:29:57 xxx.xxx.110.230
Samozřejmně není žádný problém když si chceš pořídit psa do bytu a ještě s ním chceš dělat nejaký sport. Já mám velkou kníračku s kterou dělám sportovní kynologii, ale tobě bych doporučila border kolii je to všestraný pes na psí sporty jsou užasný a hodně pracovitý. Je to střeďák tak, že se to tvýho bytu přesně hodí a nebo ještě havanský psík ten není tak aktivní, ale na agility se taky hodí.Bígl je lovecké plemeno, ale taky s ním někdo cvičí agility, ale moc bych ho nedoporučila on potřebuje zkušeného psovoda.
rebecka
rebecka 15.01.2009, 21:17:42 xxx.xxx.110.230
Já mám zkušenosti s ridgebackem a taky jsem ho viděla na agilitách, ale nic moc dělal paničce na schváli,běhal překážky schválně obráceně moc jsme se nasmáli. Je to dost těžké plemeno i na obrany se moc nehodí, cvičit se nechá, ale je to trochu složitější spíš by se hodil na mushing a dogtrekking, musí mít nad sebou pevnou ruku a hodně pohybu můj syn ho má tak vím o čem mluvím. Na agility bych doporučila Border kolii viděla jsem je a jsou fantastický je to plemeno k tomu stvořené i na obedienci jsou dobrý jsou hodně pracovitý.
rebecka
rebecka 15.01.2009, 21:00:34 xxx.xxx.110.230
každý rodič pejska z PP musí být uchovněný a to se musí zenést do plemené knihy. Takže bohužel z pejska bez papírů neuděláte papíráka.
rebecka
rebecka 15.01.2009, 20:57:01 xxx.xxx.110.230
Chtěla bych poradit rasu do bytu 3+1 a to je havanský psík je to druch bišonka je moc poslušný a aktivní plemeno. Má sice dlouhé chlupy, ale ty se nechají stříhat, když nechcete psíka vozit na výstavy. Můžete s ním dělat různé psí sporty. Ale klidně z něj můžete udělat gaučáka jemu to nevadí on se rád přizpůsobí.
Obrázek
rebecka
rebecka 15.01.2009, 20:42:54 xxx.xxx.110.230
Podle mě je asi nejlepší, aby byl pejsek jak doma s vámi a nebo v kotci,ale jenom na chvíli co je nutná,tak potřebuje velkou zahradu a nebo hezké procházky. Jak je velký je úplně jedno. To už záleží na páníčkovi jak chce po pejskovi uklízet. Já si myslím, že pes chce páníčka, který si s ním bude hrát, cvičit a ne jenom krmit. A to je to nejdůležitější ne kde žije.