Fotka je z 27.03. 2023. V té době už holubi mají holoubata.
Příspěvky uživatele
Raspic
Děkuji za uznání.
Jak píše kolega…. Úplně postačí velká voliéra. Žádný zabedněný holubník, není třeba.
…
…
…
Mladý holub doupňák se na nějaký čas přidal k mým holubům. Už zmizel.
Do "voliérky, snad jen pár holoubků diamantových.
Jó, máte pravdu. Už jsem , podle vaší nápovědy, našel. Díky
Já vůbec netuším. Náhodou jsem na tu potvoru narazil při krmení. Hmyz není má silná stránka. 😀
Zdravím. Co je to ? Nebo, co to bude, až to bude.
Stále dokola…. Množírny jsou a budou. A vůbec to nemá nic společného s PP, nebo bez PP. Život zvířat není jenom o papírech. Sám mám fenu s PP, ale také jsem měl už několik psů bez PP. Dvě feny bez papírů se dožily 16 a 14,5 let. Papíráci 9,11 let. O zdravotních problémech papírků ani psát nebudu. Je každého věc, jaké zvíře si pořídí ať už s papírama , nebo bez. Také jednou planuji nakrýt čubu a budou další bezpapíráci. A je mi úplně jedno, co si kdo myslí. Určitě se nebude jednat o množírnu nebo nějaké zbohatnuti!!!!!! Klidně se každý může přijet podívat, jak se má zvířata mají…….s pozdravem Štětina Petr
Jak jsou staří? Je to pár? Jak je máte dlouho? Už někdy odchovali mladé? ……zdraví poštovní holubi se množí “jako myši”
Kuna je predátor, který si hravě poradí s s mnohem větší kořistí. A morčata hravě zvládne ulovit i lasice, mnohem menší predátor.
Regulovat množství vody?! Vodu musí mít k dispozici 24 hodin denně. Nejlépe napáječka.
Do vody dávám pouze trochou jablečného octa. Občas…. Do koupele, nic. Když chci dát nějaké vitamíny, doplňky,(pyl,oregáno,kvasnice……) , všechno míchám do krmení.
Klidně dejte strouhanou, nebo rozmixovanou, mrkev. Nejlépe zamíchat do krmení. Kamarád chová moravské pštrosy a strouhanou mrkev íchá do krmení každý den.
No, ono asi nevypadává, ale žere ho parazit. Zákožka ?
Ahoj. S průjmem u holubů, neporadí nikdo. Protože nikdo zde nezná vaše holuby a podmínky. Kroužkovat holubata, podle velikostí nohy. Kroužek musí jít nasadit, ale nesmí spadnout. Žádná věda….
Zdravím. U 4 párů okrasných holubů rozdělení na zimu, asi nemá žádný význam. Pokud holuby nevystavujete, očkování bych též neřešil. Jinak co se týče prevence, podávám holubům různé byliny, stále. Co zrovna roste. Jitrocel, lichořeřišnice, kopřiva, pampeliška, listy křenu atd. Do krmení míchám mleté oregáno, pyl, kvasnice, černý kmín, syrovátku, propolis atd.