Noo tak mikinu (já říkám tepláky na doma 🤣) jsem riskla a objednala v Číně (Temu). A dopadlo to luxusně, pěkná teplá lehce pružná teplákovina, fena si bahní a já mám klid, že koleno je v teple. A v případě potřeby se to dá krásně vrstvit s tou Hurttou. Cca 430,-Kč
Příspěvky uživatele
Lenocka
Z kombinéz máme zatím jen Mudventure, Extreme asi brzy pořídím taky.
Mám jen 1 kus ve velikosti 60, sedí všem třem holkám, které maji obvod hrudníku 71 - 76cm a délku hřbetu 58 - 62 cm
Pardon, 2x. Takže pro pobavení ještě ustřelený kecky v Hurttě 🤣
Hurtta. Super nastavitelná snad všude. Čuba se nezdá, ale hrudník má řádnej. Ten samý kabát už má i známá stafordka. Za mě hodně hodně dobrý
Jsem maximálně spokojená s oblečky od Hurtty, hlavně kvůli možnosti nastavování. Máme jak zateplenou nepromokavou klasiku + lehký overal s nohavicemi a ten je teda skvěle udělanej.
Pak je prý moc fajn Rukka. A na FB na mě v posledním týdnu několikrát vyskočil příspěvek někoho, kdo oblečky šije na míru a podle požadavků a na pohled vypadaly moc pěkně.
O těch vím. A BohemiaPetfood dokonce namíchá přílohu podle vlastní receptury, to je super. Ale furt je to sušené, chci pro změnu i něco mraženého.
Tak já předpokládám, že koni se zdravou žaludeční sliznicí jednorázová hladovka neublíží. Zdůrazňuji jednorázová. A naopak - pokud ten žaludek už problém má, tak mu sice může přitížit, ale za cenu kvalitního vyšetření, které je nezbytné.. 🤷♀️
Asi bych měla připravenou vojtěšku (pokud jí kůň smí) a dala jí s posledním krmením před a s prvním krmením po hladovce.
ta E.Š. by pro briarda byla asi nej, a z Phy to zas není taková dálka
Eva je super. Ovšem je ve Valašském Meziříčí..
Jenže ti jsou spíš přes borderky, všichni ostatní ovčáci pasou jinak. Neříkám, že nelze trénovat obojí, ale…
My jsme západní Čechy. Dřív byla trenérka za Berounem, dnes u Tachova.
Z Prahy rozhodně velmi doporučuji Libušín u Kladna, je tam skvělá milá trenérka. Nejlepší spojení je přes FB skupinu:
Mražená dýně je super tip! 👍
Mně naštěstí zeleninu žerou velmi slušně, stačí rozmělnit na velikost co vypadne z hrubého struhadla. Zajímavé, před asi 3 lety jsem řešila co s nežravkou, dneska je všechno jinak.
No asi tedy pojedu po akcích a budu případně průběžně doplňovat mrazák.
Tak já znám kelpie právě z pasení. Pravda, takové vzdálenosti jako na videu jsou u nás vzácnost, ale i bez toho fungují moc hezky! Co znám feny, tak jsou to velmi příjemné citlivé osobnosti, psi jsou o trochu tvrdší, ale žádné drama.
Zvláštní je, že u nic asi nejvíc vnímám, jak moc jsou odrazem svých majitelů..
Když jsme u toho syrového, jaké dáváte přílohy? Konkrétně zelenina + ovoce a jaké cca poměry? Chci ještě před zimou udělat nějaké balíčky do mrazáku a nemám moc fantazii jak je sestavit. Sama nejsem fanda zeleniny, tak je to těžší.
Upozorňuju, že mám 2 celobílé psy, takže s mrkví musím opatrněji.
Já střídám Do psí misky a Krmiva Litice, s obojím spokojenost, nesmrdělo z masa nikdy nic, jen z DPM opakovaně vepř.záušky, tak ty už dlouho neberu
My máme potah gauče z jakoby umělé broušené kůže či co to je. A je to boží! Teplý, příjemný a nedrží na tom vůbec nic. Přes jednu část lezou psi na pelíšek na okno a není to ani tam poškrábaný, prostě super. Na sedácích máme samozřejmě deky, protože 4 psi jsou pořád 4 psi, že.
Ale až nám tenhle gauč jednou doslouží, tak na další budu určitě chtít stejný potah.
Já AUO potkávám docela dost a stejně jako bordery mají obrovský rozptyl jak v exteriéru, tak v povahách. Od chlupatých koulí po pracovní skoro kraťáky jen s praporem na nohách a ocasech. A hlavně od suverénních nebojsů až drsoňů po přecitlivělé až zbabělé. Fakt ta variabilita je obrovská.
To není moc pěkný 😕
Mně to zavání lehkou gastritidou. A nemůžu nevzpomenout mojí Kiru, při první gastritidě (při falešce) jsem to díky mé neznalosti nechala zajít moc daleko, víceméně nežrala skoro 10dní a většinu sežraného vyblila nenatrávené, někdy po půl hodině, někdy po 2h, jednou i po cca 16h. Mazec. Ta tedy chuť žrát skoro neměla. Ovšem zvláštní byla skvělá skoro až nadstandartně dobrá nálada, které se podivovali i veti. Skončila na Deganu a injekčních ATB, pže ten žaludek už by to asi ve zdraví nedal..
Já si to velmi dobře pamatuju, asi ještě z IF. A je fakt, že když musím dát dietu, tak už jí taky stavím na krůtě a bramborách. Pro tu příležitost se mi i hodí instantní příloha od BohemiaPetfood, kterou mám namíchanou na přání a mám jí postavenou právě na bramborových vločkách. Dost se to hodí na doléčení, když už se mi nechce denně škrabat a vařit brambory, zvlášť když měli problémy všichni psi (= 140kg psů 😀)
“Něco nám to lítá ve vzduchu….”
Když mým psům končil akutní průběh, byla jsem v prodejně pro maso. A prodavačka mi říkala, že to slyší z každé strany. Takže asi jo, něco lítá. Snad to skončí u krátkého nepříliš škodlivého průběhu 🙏
Ježíš jen to ne!! 🙈 To je postrach každýho barfaře.
To snad nebude náš případ, délka průběhu vůbec neodpovídá. Ale i tak máme dalšího strašáka. Lepší nevědět, fakt!