No fakt sranda největší.
Příspěvky uživatele
Neverend
Nevíte co mi psal Fíkovnice a účet ani na moji urgenci nesmazal. Nejsem zřejmě ten článek který by byl tolik třeba odstraňovat. Ovšem za ten včerejšek bych se sám vymazal hned.😐 Jsem sám v sobě začal zapírat vzpomínky na určité události a úplně hystericky začal jednat. Moc se omlouvám a já blbec ještě napíšu že vám to nevěřím..😓 Ale věřím..Bohužel právě věřím.
To bude asi něco u vás.😀
Nee,jen si prostě vyžeru hezky všechno co jsem způsobil. Notabene bych se zítra s GPT4 mohl vrátit klidně jako profesor matematiky,biologie a čehokoli jiného.🙂 Jenže já se vážně stydím..
Zrzavci vy máte taky dost závažný problém s psychikou? Nebo možná sebevědomí? Tak držte pusu,protože pokud vím,tak vy jste se s ničím nesvěřila. Čili vás se to netýká.
No vám se taky omlouvám Irmo. Chápu že to nepřijímáte, to je mi jasný.
Když to je se mnou právě to těžký někdy. I v reálu jsem prostě všude a u všeho. Jenže nikdy se nesnažím někomu ublížit,spíš naopak a teď tady jsem tomu dal korunu. Já takhle “rozsekám” Fíkovnici které si navíc vážím.😓 Bobču které je jak mojí mámě..Noo hezký.
Já se snažím o smazání účtu. Sám jsem myslel že to admin uvítá a dokonce jsem sám podnítil kontrolu toho co se stalo.😐 Bez výsledku.
Rozumím a stejně se vám i ostatním omlouvám. Jinak vůbec nevím co vám napsat krom omluvy. A vy se nikdy nezpovídejte veřejně na netu komukoli. Bude mnohem víc lidí co nepochopí a bolet to bude jen vás.
Tak nerad nechávám někde účet i s údaji “zapomenut”. Máte pravdu,včera to byla vážně ostuda.I proto bych rád za vším udělal tečku. Omluvil jsem se a psát v češtině se dá i jinde.
Včera i dnes jsem dostal hroznou čočku právě za to,že jsem se snažil zabránit tomu aby se to ve vás zase probudilo.😐 Vždyť tohle je přeci úplným základem zvládání traumatických zážitků u všech lidí co je nějakým způsobem prožili. Už s tím člověk nic nenadělá a jednou se prostě stalo a vy jste z koutka duše včera opět v mysli oživili ten zážitek.😐 Tohle byste měla děvčata dělat pouze pod dohledem odborníka a ne tady. Vím že omluvu nepřijímáte,ale přesto se hluboce omlouvám kdy jsem se pokusil bohužel pozdě tu pozornost strhnout jinam. 😐 Jo a bohužel vám tu zkušenost věřím, o to hůř.😐
Nebo ještě lépe prodat nějakému “hlupákovi” a ten ať se stará a platí za jeho “využití”.
Co horší, nechce mi smazat účet.😀 Z čehož pro vás nekouká nic dobrého. 😀
Ale tak četl a je to spíš takové mlžení skutečností.Otázkou je kdy a kde se stalo z komerčního obsahu obsah humanitární a kde se pak z humanitárního obsahu stal opět obsah komerční.🙂 Jinými slovy obsah humanitární byl sprostě prodán třetím osobám jako obsah komerční. Ukrajina je země s největší korupcí v Evropě a proto jdou iluze alespoň u mě stranou.
Mimo to teď řeším smazání účtu a admin se k tomu nějak nemá.😀 Tak kdyby se to náhodou povedlo,mějte se a lidí jako jste vy bych si přál potkávat víc. 👍
Požádal jsem admina o smazání účtu. Zatím nic,ale snad již brzy.😉 Tak už v klidu a věřte že ani já po takové společnosti netoužím.
Tak už jsem i já požádal admina.😀 To je tady banda Stébáků teda.😀
Arborko doufám že alespoň vy jste ještě normální a nebudete to brát jako útok .Pamatujete si ještě na toho koníka s tou zlomeninou nohy na Ifauně? Jak tam jedna diskutující dodával ty rtg snímky jak to hezky srostlo a nakonec koník chodil a neznamenalo to pro něho automaticky smrt? Všichni tehdy vč. Horsanky ( které si jinak vážím) tvrdili jak to nejde a podobně. Koník samozřejmě v závěsu, ale jak vidno někdy se to dá a záleží jen na financích,obětavosti majitele a schopnostech veterináře.🙂
Ještě bych dodal: Ty cinická(nebo Cimická?) zrůdo.😀 Holky vám je snad patnáct nebo kolik.Kdybych vás znal osobně,tak ani neceknu,ale takhle? Víte kolik takových zpovědí na netu je? Klidně se tady vyzpovídám jak v kostele a odvaha? Jaká proboha? Na tom není nic odvážného vycamcat něco do anonymního fóra. A já že lžu? Nabízel jsem zde stkání a jak to dopadlo? Nechcete a víte tedy co vlastně chcete?
Ježiši Varaxi, to fakt myslíte,že uvěřím každé báchorce byť hezky upravené na netu? Kolik myslíte že mi je? 😀 A notabene jsem zažil křivé obvinění z pokusu o znásilnění.Naštěstí technicky to nebylo možné. Chápete už proč se tak čertím?
Důvodem je,že vám nevěřím ty slohové práce o znásilnění. A myslím že nikdo rozumný a dospělý také ne.
Fakt nechci adminovi přidělávat práci a tak nechám být to urážlivé chování které přímo odporuje pravidlům.👍