Zdravím, no tak tenhle váš dotaz je opravdu hodně zvláštní! Jak jste na to přišel, že je míň známý? Informací je o něm hodně moc, chce to trochu snažení na Googlu, IFauna atď.
Zdravím, tak může být problém ve výživě, ale to jde napravit, ale taky to může být zlozvyk a to je horší! Vy vajíčka neodebírate(nahradit sádrovými podkady a po skončení snůšky vrátit zpět), aby se líhli najednou? S pozdravem Zappe
Zdravím, no není to nic nového ani nenormálního. A když tam nedělá nic zlého, tak bych ho nechal. A v opačném případě bych mu to nějak zatarasil, aby tam nemohl, ale je otázkou, jestli si nenajde někde jinde. A víte jistě, že je to samec? S pozdravem Zappe
Zdravím, tak nevím to jistě, ale myslím si, že vaši rodiče ho hned pustili z klece a on neměl čas si zvyknout na nové prostředí ani na ně. Takže opět na začátek a zavřít do klece, nepouštět ven, klidně na něj mluvit, nabízet pamlsky, když sám přijde a vezme si z ruky, tak pak pomalu nabízet v kleci a stále klidně mluvit a snažit se nabízet i prst, aby si na něj nastoupil a pak je vyhráno. Hodně štěstí. S pozdravem Zappe
Zdravím, zajímavá myšlenka a ten smrad bych asi ani neřešil a teplota by mohla být v pořádku a navíc jde o austrálský druh. Ale jelikož pár let jsem dělal v kravíně v té době to bylo JZD, si nějak neumím představit jak by jste zabránil těm všudepřítomným mouchám, masařkám, komárům, myším, krysám a všemu ostatnímu, aby jste dosáhl čistotu a celkovou hygienu chovu? To by mohl být problém. S pozdravem Zappe
Zdravím, tak chovatelů Arů je jisté dost a dost, ale na takový dotaz vám žádný neodpoví! A taky se nemůžete divit! Předci, když chci něco chovat, tak v dnešní době internetu a strejčka Googla si vše základní najdu a váš dotaz je úplně základní! A firem, které nabízí už hotové směsi i s ořechy je hóóódně. Ale aby jste neříkal,že vás jen poučuju, tak něco sem dám. S pozdravem Zappe
Toto je dle mě záležitost hlavně pro PETkařů, mazlíčkářů kteří svým miláčkům dají v tento den nějakej pamlsek navíc. Opravdoví chovatelé krmí své papoušky kvalitně celý rok.
Zdravím, moc vám děkuji za pobavení 😂 S pozdravem Zappe
Omlouvám se, ale musím reagovat a opravdu naposledy!
Opět jste nezklamal 👍pane, vždyť vy ani nevíte co to slovo znamená a nebo jaký má význam 😂 a jen pro info - mě politika ani žádná strana nezajímá a nikdy nezajímala! S pozdravem Zappe
No váž.pane, neznám vás a ani po tom netoužím! Jste hodně jednoduchý, negativní, zamindrákovaný a rasistický “člověk”! Doufám, že už nebudu muset reagovat na vás a když budete mít problém, tak do soukromé zprávy, prosím. Byl jsem a znám hodně lidí a chovatelů různých národnostní, žádný problém nikdy nebyl, slušnost a pohostinnost i přes jazykovou bariéru, takže v žádném případě se člověk nemůže soudit podle barvy pleti! S pozdravem Zappe
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 01.06.2024, 11:25:35
No já jistě se nemusím a ani se neobávam o svojí úroveň! To ať se jiný chytí za nos! Navíc, když něco nechci nebo mě nezajímá, tak to ani neotvírám! Vždyť to je tak jednoduché. S pozdravem Zappe
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 31.05.2024, 20:34:53
Zdravím vás, no je to jen váš názor a zbožné přání, ale vůbec nic s tím neuděláte! Ochočovalo se, ochočuje se a bude se ochočovat! S vámi nebo bez vás!
A svůj web a solidní? Netvrdím, že pár takových neznám, ale jinak moc krát jsem viděl, že ti mazličkáři, mnohdy dávali větší a lepší péči svým mazlíčkům, než ti údajní chovatelé! Takže není na místě je osočovat a zatracovat! A proč právě psa - proč né tygra? S pozdravem Zappe