Aktuálně: 3 872 inzerátů207 437 diskuzních příspěvků18 217 uživatelů

Příspěvky uživatele

Edůza

Edůza
Edůza 16.06.2023, 17:32:35 xxx.xxx.48.237

Moc děkuji za rady. Poslední starouš nám odešel nedávno v 18-ti slepý jak patrona, tak jsem měla strach abych šéfika neochudila o nějaký supermoderní kočičí hit. 😁 On je právě trochu kapitola sama pro sebe a nejvíc ho baví věci, které zatím žádnou naší kočku, např. jeho největší láska je cca 4l miska s vodou a z té si packou tahá věci, které mu naaranžujeme na dno. Taky se tváří, že by moc stál o to asistovat synovi ve vaně, protože všechna ta pěna a blikací žralok jsou prostě nej. 😅

Edůza
Edůza 16.06.2023, 15:14:47 xxx.xxx.48.237

Zdravím! 

Přišla jsem si pro radu. Před nějakou dobou jsme adoptovali cca 7m kocourka. Není to naše první kočka, ALE předchozí kočáci u nás byli všichni na dožití posledních let. Teď jsem chlapům slíbila, že teda místo důchodce domů přivezu trochu mladší materiál. Takže teď odhaluji úžasné množství hraček. Zjišťuji, že do toho čučím jak slepice do flašky a říkám si co tomu prťafovi ještě proboha pořídit 😂. Hrají si vaši kočičáci s kulodráhami a podobnými vychytávkami? Přece jen je nabídka tak obrovská, že určitě budu hloubat tak dlouho až vyberu vědeckou metodu přesně to s čím si nikdy žádná příčetná kočka hrát nebude 😅