Aktuálně: 3 711 inzerátů210 565 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

Repta-A-Repta

Repta-A-Repta
Repta-A-Repta 08.07.2023, 16:33:14 xxx.xxx.125.175
Leithian:

Já tam budu nakupovat dal. Co si dělá v soukromí je mi úplně sumak. Z knihkupectví má prostě největší a nejlepší výběr. At prodejny ci eshop. Luxor mu nemůže konkurovat. Jedine prodejna na Václaváku stojí za něco a eshop mizerie. Knihcentrum ma eshop a výběr stejnej ale zas málo poboček. Kosmase a další neberu v uvahu tam je to tragedie. Pokud nechci kraviny typu steelova nebo nejnovější severskou detektivku. Plus jako jeden ze dvou bere sodexo. Kazdej rok od firmy desitka tak se to hned rozfrca v dobrovskym 😁 ted co zavedli prodej “vadnych” knih tam najdu i svoje milované perličky za nejlepší ceny. Takže mě je kauza vite kde a dost lidem nejspis taky

Zkuste booktook, martinus, dobre-knihy, knihobot, trh knih…vadné knihy se slevou už nabízí skoro každý, poukázky taky bere kdekdo…nebo i přímo v nakladatelství - Host, Dokořán, 65.pole atd…

Zahraniční přes amazon…škoda, že definitivně skončil bookdepository…

Repta-A-Repta
Repta-A-Repta 15.06.2023, 22:07:28 xxx.xxx.160.129

Není to tak dávno, co se zde plakalo nad ztrátou diskuzí na webu, jehož jméno odmítám vyslovit - že se kvůli jejich definitivnímu zneviditelnění nevratně ztratí dlouhá léta shromažďované informace zkušených chovatelů a majitelů.

Tady se založí diskuse na téma diabetes u kočky - jednak proto, aby se Jana vypsala ze svých starostí, a druhak aby bylo možné sdílet praktické zkušenosti s onemocněním, ale když se ty zkušenosti tedy sdílí (bez ohledu na formu), tak se zadavatelka rozhodne, že další info bude poskytovat jen v SZ a jen vybraným - těm hodným....nechápu to.☹️

Jde přece primárně o nemocné zvíře a související diskusi ve smyslu výměny názorů ku pomoci, ne?

Jani, pište dál, jak se to s Fidem vyvíjí, jak mu je, jak jste se rozhodla ohledně léčby - na formu nehleďte, berte si z příspěvků hlavně informace, podstatu....tak ať je lépe🌹