Dejte na rady acher…očkuji králíky stejně..nepamatuji,kdy byli nemocní..
Příspěvky uživatele
ančovička
No, opravdu nepadlo👍🤣🤣🤣..ale hlavně,že se dobře stará 😀🐅
Nejspíš mor…sítě mor nezastavi.. 3 týdenni králíčci by měli přežít..jak píše acher..
Nene,toto je jeji dcera..je dost ostrá,co se týká jejich kačenek..ale za týden bude zlatíčko,zvykne si na pohyb okolo kačenek..čištění krmitek ,výměna podestýlky,atd..zatím se bojim o ruce 🤣🤣🤣
U nás se před týdnem vylíhla kačátka pizmovky, druhá v pořadí..je jich 15..zatím v zatepleném kotci, venku je zima..☃️❄️…
…a mooc dobře 😀👍
K nám se vrátil jeden pár vlaštovek koncem března, do kurniku.. zůstal, a už spravují hnizdo..dva páry vlaštovek přiletěly asi před 10ti dny,loni hnizdily v maštali..ale zatím nezůstaly.. občas se objeví, zaletí do maštale, posedí tam na odpočívadle u hnizda, potom se zvednou,udělají nade dvorem pár okruhů a zmizí..tak uvidíme 😀
..mysim, že vysušená vejce ani ocet “pár dni před líhnutím”, nezachrani..musí se dodržovat daná teplota a vlhkost pri líhnutí.. nízká vlhkost, tvrdá skořápka..
Já mám dvě slepičky forverky😇..
Gratuluji 👍.. tak to nebylo nic hrozného 😀
Tedy, romney a jura..to budou nádherné ovečky 😇👍..
Krásné jehňátko, ,gratuluji👍…trochu jsem zaguglila, jurskou ovci neznám,je moc pěkná, čokoláda😊..jaké má přednosti?..vlna,maso?..
Moc pěkné 👍😊…ale samý kohout 🐓
🤣🤣🤣.. chudáci 😥..ale máte pravdu,bylo to tak..
Píšeme současně 😀..hezký den ☀️
Jsou mladí v hnízdě?..kdyby nebyli,můžete je do hnizfa dat a trochu zakrýt chlupy..je to normalni,že si jich samice po porodu nevšímá.. odpočívá.. studení králíčci jsou živí?..když sr mi tpto stalo v zimě, prochladlé kralivky jsem vzala domů a zahřála..v dlaních, na topeni v hadříku..a vratila do hnizda..
Asi tak to je..kočka se vychovat nedá,je jaká je, ale pes ano..moje Betynka,nevím🤣🤣..její rodiče chytají v lese divočáky, to se nezapře 😀ale jinak je hodná 😂..dřív jsme měli fenky dobrmanky, ty by neublížily ani kuřeti..😊
Možná neni kočka,jako kočka..já mám už jen čtyři kočky, maji přístup všude mezi zvířata,ale nikdy mi kuřata nelovily i když byla kuřata bez kvočny ...zato jezevčík Betynka s loveckými pudy, mi loni v nestřeženém okamžiku slupla kuře pavlovky a tvářila se,jako by nic 😀😀🤦..
🤣🤣🤣🐔🐔
Bodlinko, děkuji.. neuměla jsem pani vysvětlit,proč jí kuřice maransek začaly snášet skoro o dva měsíce dříve, než asi v 8mi měsících..takže krmenim to nebylo..👍