u nás lehce pod nulou, chvíli i slunce, paráda - stopy divočáků, srn a lišky,
lidí minimum
ledňáček na obvyklém místě, sádlo ze včera z 90% zkonzumováno
chodníky na nesmeky😉
u nás lehce pod nulou, chvíli i slunce, paráda - stopy divočáků, srn a lišky,
lidí minimum
ledňáček na obvyklém místě, sádlo ze včera z 90% zkonzumováno
chodníky na nesmeky😉
kolik jí má chovatelů netuším, a cenově bude určitě rozdíl 1,0 a 0,1 jen odhad u dospělých, (je v Cites IIB), bude záležet i na poddruhu, jestli je vůbec jsou schopni chovatelé určit…
1,0 - 3-5 000,-
0,1 - 5 - 10 000,- i víc
číslo 5/23
k stáhnutí zde
https://drive.google.com/file/d/1afPDfaOYDpIPj0uzgv-ryJNt7fAjwujt/view?pli=1
Obsah
ODCHOV KRAJTY KRÁLOVSKÉ
JEDINEČNÝ ODCHOV ALLIGATOR SINENSIS KRAJTA KOBERCOVÁ 2. ČÁST
OBRANNÁ STRATEGIE UŽOVKY OBOJKOVÉ ZVANÁ TANATÓZA
PLAKÁT - VARAN SKVRNITÝ
ŽIVOT NA ZEMI 3. ČÁST
DIAGNÓZA TERARISTIKA 5. ČÁST
CHOV A ODCHOV KRÁTKOKRČKY
ČERVENOBŘICHÉ
ALBÁNIE 2022 5. ČÁST
DOBRODRUŽNÉ INSTALOVÁNÍ FOTOPASTÍ V SUMATERSKÉM PRALESE
PRVOODCHOV AGAM LOPHOSAURUS DILOPHUS
ZÁŘÍ-ŘÍJEN V REPTILCLUBU
🙂 když je radnice “ve střehu”
stačí kouknout do inzerce
tak u nás drobně sněží už druhý den, tak máme cca 25 cm, vytáhnu návleky a jdeme do lesa pověsit sádlo ptákům a zkoukneme stopy …
Musela bych to utáhnout tak, že by jí nešla krev do nohou…
ale nemusela 😉
přišít suchej zip a stáhnout kolem nohy, vydrží to pár km, pak kontrola 😉
na velký pudly by klidně šli i “musherský ” botičky
J5:Opravdu je toto pěkné, nebo snad veselé? Dál to nechci komentovat, ale!
pro mne debilní (to není urážka, ale diagnosa) zrovna jako “veselé foto” s parůžky “soba” apod.
Daja:No super 🤣, fakt mu dám Black a nebo no nevím já bych klidně dala i jméno Cig-n, ale to asi neprojde. Já jsem s těch jmen nervní. Stále si opakují Chuli, abych jméno přijala.
Dája
moje úplně nejčernější štěně po narození dostalo jméno Romík (Romy) 😉 pak z toho vyrostl
znova
🙂jestli jsi děvčátko z 1. stupně ZŠ, tak foto neplatí, jinak…😉
janaa:Přátelé,nemáte náhodou někdo zkušenost se sněžnicema? Definitivně jsem se rozhodla je koupit,ale vůbec se v tom neorientuju
žádná hitparáda, jde o zvyk, ale já si nezvyk, bolí z toho kyčle, záleží jaký dálky chcete chodit, tak pár km se dá a furt lepší, než se bořit nad kolena 😉
měli jsme “traperský” výroba samodomo , takže v prodávaných modelech se neorientuji
zlatý (i krátký) běžky 😉
😉
J5:Kdepak nepřehlédl.
Pouze, možná trochu zdlouhavě, zvažuji jak se postavit k problému jaký představuje chov želvy stepní. Jistě víte že Testudo horsfieldii jsou kapitola sama pro sebe, tak nechci plácat nějaké extra nesmysly, tedy takové jaké si obvykle můžete přečíst kdekoliv a prostě to zatím moc nejde. Třeba bude nějaký chovatel akčnější.
zdravím, jen tak selským rozumem, myslím, že stepce, zahrabané hluboko ve své noře ve stepi se vlhkosti i chladu dostane až až, takže ji dobrej bramborovej sklep na životě neohrozí 😉
já je nikdy nechoval, ale kamarádka je má a pravidelně odchovává víc jak 25 let a při zimování postupuje úplně stejně jako s hermankama a bez problémů
na tohle věčný hekání je jednoduchý recept 🙂
např. prší …já jsem rád, že prší, protože ono by pršelo i kdybych nebyl rád…
tak jsem radši rád 😏
je totiž hueský (od husky) se radovat , neuvěřitelně mne třeba nabíjely zimní bivaky, kde jsme byli jen já, psi , ticho, oheň a zasněženej les…
TRPĚLIVOST, POMALÉ POHYBY...Každou naší reakcí bychom se měli snažit papouška utvrzovat v tom, že jsme ti, kteří mu nikdy neublíží a k nimž může mít důvěru. Víte něco o pozitivním tréninku ? Trénink pomocí pozitivního posilování je vlastně určitým dialogem s naším zvířecím kamarádem. Pomocí správně zvoleného postupu dokážeme naučit papouška potřebné věci jako nástup na ruku bez nepříjemného bonusu klovnutí, zapilování drápků bez použití násilí...atd... atd... takže pogooglujte a najděte si např. klikr trénink u papoušků NIC NENÍ HNED A SAMO OD SEBE
Ve studii se uvažovalo o toulavých psech a ukázalo se, že nejde o směs různých plemen psů, ale o samostatné nezávislé genetické plemeno, které je nejblíže divokému předkovi - vlkovi. Vzhledem k tomu, že tito psi žijí svobodně a mohou se volně křížit, v přirozeném výběru zůstávají pouze ty nejlepší geny. Tito psi jsou extrémně odolní vůči chorobám, mají lepší čich a reprodukční systém a jsou inteligentní a přátelští k lidem, protože jim to umožňuje získat potravu a přežít.
použijte proboha selský rozum , to je něco úplně jiného, než např. jako labrador -sousedova Fifina x nějaký jako ohař - Bobík z rodičů , co nebyli NIKDY vyšetřeni na vůbec žádné dědičné vady či choroby a v rámci “obchodu” se vypiplá kdejaká zpotvořenina..co se dál množí
to je tak, když někdo ani netuší, že netuší
Zatím vím že je mnohem dražší a žije mnohem kratší dobu, takže nechápu.
zatím evidentně víte kulový (tím neobhajuji plemena týraná chovem) takže postudovat a třeba vám to pak konečně “sepne”
jo012810:Jde o plemeno košoa
výborné užitkové plemeno, i barevně zajímavé (jako kdysi např. polský rys) 😉
https://search.seznam.cz/obrazky/?q=ko%C5%A1oa&fulltext&sourceid=fulltext&thru=hint-obrazky-obrazky#utm_content=obrazky&utm_term=ko%C5%A1oa&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz