njn, mladá 😉
Příspěvky uživatele
lupus4
1. kukuřice 2.masová moučka….
sutrik má pravdu 😉 i když kachnám na řece by taky chutnaly
🙂 že vám do toho skáču dámy, nejhorší je , že tenhle vtip, už ani není vtip, ale stává se realitou (čest výjimkám)
dva mladí na baru
ona : Jsem modelka na Instagramu a influencerka …
on: Chápu, já jsem taky línej a taky umím úplný hovno…
orionka:Neřešila ona už se kdysi na iFauně ? Jako blázen a docela nezodpovědná osoba? Napsala o tom agresivním psu knihu: Bude dobrej. A pak se z ní stala cvičitelka.
Otočte se k opravdu agresívnímu psu zády a on vám natrhne….., nebo taky vykousne ledvinu, nebo překousne páteř.
jj, to je ona, typická Kikina, četl jsem jen tu první a těžce se prokousávala svou úplně základní neznalostí a spoustou chyb, ale zase uznání za to, že to nevzdala…
sranda čtení 😉
když jsou dobří leadři, můžete kličkovat i mezi kravama 👍
u nás to pomalu taje, ale ještě se dá…
na řece jen březňačky, cca 20 hoholů, pod městem 1 labuť s jedním mlaďasem
ledňáček neviděn, 1,0 konipase horského dnes už taky ne…
1 “blázen” na kole (rybář) jinak liduprázdno 😉
vyjímka, Terry Streepe mlád 70 let, (sprintová legenda) na sprintové trati v Open class (cca 25km)
odpověď na zadání - kdykoli se dostane MOC blízko 😉
A to byli vlci držení v zajetí.
no právě, nešťastný vystresovaný zvířata
🙂 dva mladí na baru
ona : Jsem modelka na Instagramu a influencerka …
on: Chápu, já jsem taky línej a umim úplný ho.vno
megi-the-pes:Zánět měla, ale papír od veterináře asi nemá (ještě aby jo, však vet by šel taky do…), stejně jako CITES nebo aspoň kupní smlouvu. Bez předních drápů nemůže kočka šplhat, pořádně skákat, hrát si… ty lidi sou fakt ubožáci… Jo, chudák je to, asi úplně vymláceno, nebuďte na něj zlí. Jasně že ty drápy odstranil někdo předtím a on si vůbec nezkontroloval, jak zvíře z toho nelegálního kšeftu vypadá.
Kdo taky dnes ví, že kočka má drápy.
Zánět měla, jasně a že zrovna na všech drápech HK
(tomu může věřit asi jen Vémolová)
Místo abyste se chytla za nos, když radíte blbosti…tak se urazíte.
Takže bude jen dobře, když se nebudete vyjadřovat k věcem, o kterých ani netušíte, že netušíte . …
upoutávka
😀
Iza.bel:Tak určitě dá a měla by se registrace vyřídit co nejdříve! ;) Určitě bych vzala želvičku na místní veterinu, kde ji prohlédnou, poradí s dalším chovem a taky s tou registrací.
Tak určitě dá tak to bych netvrdil, záleží na ouřadovi, zda ji zabaví či ne
Určitě bych vzala želvičku na místní veterinu, kde ji prohlédnou, poradí s dalším chovem a taky s tou registrací.
kočkopsí vetove vám rozhodně s chovem neporadí a registrace je jim úplně fuk
takže Pajuš -jen pro vás stručné zásady chovu 😉
Základní potřeby želv :
1) dostatečná vlhkost (spaní ve 100% vlhkosti min 8hod)
2) správné teploty - výhřev cca35, chladný kout 20, na noc co největší pokles
3) správný poměr Ca/P v potravě
4) dostatek vitamínu A a D3,
A bude mít ze správné stravy a D3 z kvalitního UVB. vlhkost lidé často podceňují a přitom je to zásadní otázka nebudou-li spát ve vlhku, budou vysušené, žádná miska s vodou ani koupel to nenahradí
prostudujte si
http://www.zelvy.wbs.cz/Jak-zacitumisteni-a-chov.html ;
http://www.zelvy.wbs.cz/Jak-a-cim-krmit.html
http://www.zelvy.wbs.cz/Zakladni-potrava.html
a úplně nejlepší je chov v prostorném venkovním výběhu cca 04 - 11, a ve zbytku roku zimování
hodně zdaru
pro suchozemskou želvu čtyřprstou, kterou máme v bytě ve městě, jsou zelené granulky naprosto vyhovujícím doplňkem stravy, když nejde jít ven pro pampelišky - déšť, zimní období, nebo když zkrátka není čas.
. Tim jste jen potvrdila Pandin. slova a chovat stepku jen v bytě , to už chce hodně velkou dávku ignorace vůči potřebám zvířete. Můžete její stav dokladovat fotkou ?
ty taky asi nebudeš nejostřejší tužka v penálu 😢
s klasikem : …mimikry jsou když se ztratí 😉
foto : Stephen Wain
přenášet ji mohou stejně jak o vy