je to dominantní pied, jak je častý u číňanů netuším…ale u dominantní mutace je odchov a rozšíření poměrně snadné…
Příspěvky uživatele
lupus4
Tož včera večer želvy přemístěny do sklepa (v noci -5°C), jen jeden bivakující mimo boudu pokousaný 1,0 ( ??? asi potkani ???- ve stodole jsem ulovil 7 výrostků a objevil díru podhrabanou pod ohrazením výběhu) bude trávit zimu doma. Rány vyčištěné a potírané 3x denně Betadinovou mastí jsou už zaschlé(4den léčby), tak uvidím…
🙂 čubopes
tento pojem ale přesně vystihuje, co udělá kastrace s psychikou nedospělého jedince
Plaka:Lupus měl takového psa?
Já budu kastrovat komplet, nenechám vořechovi jednu kouli. Šlo mi vlastně jen o věk psa, kdy to říznout.
Lupus měl takového psa?
jo,
Proč z něj chcete udělat “čubopsa” ? vysvětlení proč vám krásně napsala janae…
první mají pravdu, druzí ví kulový a vezměte jen tu nesestouplou
Ta porodnice se těch 3 - 7 dnů dá vydržet, i kdyby tam byl sebenepříjemnější personál.
tak ve Francii mi rodila dcera 2x, teď (20.8) v 7:30 přijeli, ve 13:30 byli už doma…
a poprvé rodila večer a domu jeli “až” ráno, v obou případech byla max spokojená
Aluška:Pokousaný naštěstí nejsou, ale porovnat je nechám, ať to zacálujou aby si dali už dopr…dele pozor
Na dornovku chodíte v ČB ? Jestli jo napište mi kam a ke komu. Díky moc.
🙂
Anonymní:Je to podchycená mutace která se dědí podobně jako rohy. Často sebou nese i jiné pro člověka pozitivní vlastnosti, u koz třeba složky mléka.
Opačný extrém jsou klapouchá plemena, ta s takovyma ušima hmyz spíš přitahují…a mimika je taky dost diskutabilní.
Prekerku ovšem mají plemenáři ohledně ušních značek. I když dnes v době čipu to není až takovy problém..
👍
🙂obsah :
Zmije růžkatá 4
Nenápadný zabiják 9
Pakobylka z kraje lovců lebek 11
Krajta kobercová 9. část 14
Plakát zmije růžkatá 20
Poklady větrného ostrova 23
Život na Zemi 9.část 27
Výjimečný klenot v českých travinách : 30
Ještěrka travní
Diagnosa teraristika 12. část 32
Herpetologie na známkách - Nepál 35
Novinky v reptilclubu 37
Tati, proč nosíš pořád na hlavě ten šátek?" "Ten šátek je velice praktická věc, synu. Chrání mou hlavu a mé oči před sluncem, před pouštním pískem a před ostrým větrem." Chvíle ticha. Poté opět: "Tati, a proč pořád nosíš ten dlouhý úbor, který vypadá jako noční košile?" "Synu, ta gallábie je velice praktický oděv, protože chrání mé tělo před pouštním sluncem, a přitom je velice vzdušná." "Tati, a proč pořád nosíš sandály?" "Sandály jsou velice užitečné, synu. Chrání mé nohy před ostrými kameny a písek z pouště se z nich sám vysype." "Tati?" "Ano, synu?" "A tati, nemyslíš, že tady v Brně je ti tohle všechno na hovno ?
co nás čeká na jaře
Aktuální tištené čislo časopisu REPTILmagazín 5/24 je právě v nabídce. Všichni předplatitelé mají svá čísla již na cestě Zásilkovnou, Ti co si jej osobně vyzvedávají na Živé Exotice, budou jej mít připravený u stolu Q20 již 19.10.24. Děkuji všem, kteří koupí časopisu podporují vznik jediného tištěného časopisu o teraristice v naší zemi. Stále vás ale není tolik, aby se projekt dokázal sám zafinancovat, proto prosím, šiřte myšlenku REPTILmagazínu mezi přátele a známé, ať se dostane tištěný časopis do dalších rukou. Jedině tak jej můžeme udržet při životě. Další důležitou podmínkou je dostatek materiálu do dalších vydání. Proto pokud máte čím přispět, pište a foťte, článků není nikdy dost.
Verun:🙃 vy tomu věříte? ti psi/vlci jsou virtuální…ale je to hezké.
OMG. A na to “moje věření” jste přišla jak ?
tak zas na skok v civilizaci 🙂
letos houby nic moc, květen kováři, pak invaze masáků, pak skoro nic a když tak červavé, sem tam hřib,
“ tajné” místo na křemenáče nezklamalo - přes 30 ks (za cca 7 návštěv), konec září a teď na loukách opravdu 1OOvky bedel
jeleni řvou jak protržení, vlci mlčí 😉
Anonymní:osobně bych dal 2 páry andulek a 1 pár korel pro zpestření a na zem klidně ještě křepelky.
Nesouhlasím, na korely malé, andulky mi ozobávaly křepelky na hlavách
takže max 3,3 andul (a ani pro ně to rozměrově není žádná hitparáda)
hlavně dejte budky (min 4) do stejné výšky, jinak v to v “paneláku” (kde je největší rozměr výška a ne délka) nebude dělat dobrotu)
tak to pak jo 👍