1) jo
2) dog sled , nebo jen team 😉
1) jo
2) dog sled , nebo jen team 😉
Anonymní:Chtěl jsem těch 90, jak tu taky někdo uvádí.
bidélka 10cm od stěny a na “prolet” jen 70cm…ještěže neuvedl třeba 30
majorero jak vyšitej 🙂 ovšem na jaká plemena ještě štěpí, těžko odhadnout
zase si dovolím ocitovat zprávu od kamarádky o jejím pubertou zmítaném BŠO s PP (švýcarák)zatím vypadá velmi dobře …
Ben Barakovi bylo včera devět měsíců. Aktuálně trpí silným energetickým přetlakem a je poněkud zběsilý. V naší intelektuálské enklávě má něžnou přezdívku Dr.Voštěp. Myslí to dobře, ale ono se to.. Prostě předměty dnes nic nevydrží a lidé jsou labilní. I Mišmiš s Bublinou jsou labilní (už). Namátkou tento týden: - vyrazil ze dveří kočičí dvířka (edit - dvoje) - převrátil popelnici a obsah s citem pro symetrii rozestřel po dvorku a přízemí -při tréninku čuchání v zápalu řešení ukousl okraj zavařovačky (naštěstí ho hned vyplivl) -při ranním buzení mi nakousl ušní lalůček, zakrvácený povlak na polštář odnesl a já si ho pak za odměnu mohla vyhrabat z pískoviště - přinesl v tlamě Hobyta a chtěl za to pamlsek jako za zvláště zdařilý aport - za jízdy autem překousal Mišmiši postroj a tato dorazila do cílové destinace zcela obnažena a byl jí vyroben improvizovaný obojek z obsahu veterinárního kufru - při objednávání Café latté do kelímku se náhle vztyčil na zadní (chtěl vidět na kávovar) a štěkl slečně do obličeje. Doufám, že prádlo měla náhradní... - na vycházce vystřelil na srnami tak, že mne sklátil do bahna a esteticky značně znehodnotil. Puberta, puberta, to je boží dar..
vysvětlivky :
Mišmiš, Bublina skoro “džekraslové” 9 a 13 let (z útulku)
Hobyt - jednooký kocour, zachráněn jako kotě, už na 90% mrtvý
Verun:JJ ovčák.něco jako malinois a něco loveckého ….kdo si vsadí, jestli se mu postaví uši nebo ne? 😜
nikdo, tyhle se nepostaví 😉
Tak to dokázali , ve 04:52 😉 Isab. T. + její SH (všechno vlastní odchov)
uběhli trať 350 km za 1d 17h 18min, 28:50:00 on / 12:28:00 of,
na překrásném druhém místě se ztrátou na 1. jen 68 min, náskok před 3. je 3:19
ostatní ještě stále jedou
vyhodit, udělají si nové 😉
Anonymní:Inu dobrá, musím to o pár desítek cm teda protáhnout. Ty klece budou i venku, pod přístřeškem, pršet na ně nebude ale slunko svítit ano.
alespoň zdvojnásobit 😉
v 19:04:29 vyrazila Isab. s 10 psy , snad to vyjde a za těch 6hod of se dostatečně zregenerovali😉
Anton:Dobrý večer, ráda bych koupila Indické běžce co nejmladší 2 kačenky a kačera Praha a okolí až to bude možné. Děkuji
asi neslušnej návrh, ale zkusil bych inzerci…
omluva za OT, ale tohle je vcelku vydařená fotka honáků👍
červená vítězí 😉
něco pro Sardul. + Ginu a spol.
byli jsme na víkendovém okruhu (kde většinou nikoho nepotkáme, krom divočáků a srnek, vyjímečně danielky)
a při odpočinku na pařezu (kávička + cígo) se vynořil z lesa panáček, pokoušející se o běh a na špagátu ho doprovázel PHP -asi vejrostek , páč poklusával vcelku vesele …
tak jsem si vzpomněl na Ginu a její nechuť špacírovat, přitom kámoš chodil s fenou i dlouhé dogtreky a taky zvesela…
jen úvaha , že by Gině vzala chuť do života (když pominu paničku, co jí pořád otravuje život všemožným žrádlem 😄) ta brzká kastrace ?
neuvedl jste druhy, u T.s.e. zřejmě funguje (viz dovozy více jak 95% jen 0,1 a většinou 1,0 “spálení”…)
u testud vám nejlépe odpoví J5, který odchoval tisíce testud, až sem zavítá, jinak jde dohledat rozsáhlé diskuze na https://tera.poradna.net/
na poslední chp. - 245 km dojela Isab. v 12:47, teď odpočívají před posledními 105 km, cca 1,5 hod ztrátu na 1. a 1:40 náskok na 3.
asi jsem to měl dát “do vlků” 😉
na volno, nebo ve voliéře ? obojí lze řešit zásobníkovými krmítky a napáječkami, jen spotřeba krmiva bude násobně větší (když je neustále k dispozici hodně toho vyhážou)
v zimě pak pořešit nezamrzání vody…
na volno musíte dokonale zabezpečit vlet před kunou , ale MB asi nebudou “mistři” úniku před MVDr. Jestřábem, či krahulicí…
když půjde vše dobře, tak zítra hodně brzy ráno 🙂
dnes kolem poledne by mohli dojet na 245km pak min 4:10 voraz a ještě 105 km poslední úsek
na 180 km v 8 čkách je už pomalu konec, z 27 startujících jelo 15 s RPB
1. z RPB (celkově 4.) skončila Estelle Rebord (CH) 👍
12h 55min on / 06h 44min of , čili 179 km za celkem 18h 55min jen 49 min za prvním
Isab. po 4:19 hod odpočinku vyrazila s 11 na další 85 km úsek, první odstoupil, tak je zatím 2.
Isab. na 153 km živě
https://www.facebook.com/watch?v=1412764706052258
a foto chvíli po startu
do chp. na 160 km přijela v 01:14:25 👍