Aktuálně: 3 733 inzerátů210 884 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

lupus4

lupus4
lupus4 28.02.2024, 14:12:47 xxx.xxx.205.61
Bořek:

Přesně jak popisujete, zvlhlé nozdry a okolí očí. Možná je to ze suchého prašného písku? Jak ale udržet správnou vlhkost, prášit rozprašovačem nebo jaká má být vlhkost vzduchu.

pořád chybí podmínky vašeho chovu, jestli je na písku, tak je to 👎

dejte fota všeho (i želvy)

lupus4
lupus4 27.02.2024, 15:10:03 xxx.xxx.205.61

Zvládne mé klasické osmihodinové pracovní směny sám doma? A ještě jedna otázka jsou jeho lovecké pudy. Jak se snáší s dalšími domácími zvířaty? Ne že by s nimi přišel do styku, ale na králíky, slepice co budou přes pletivo/plot bude nějak dorážet?

To jako že bude 2 měs štěně 9 hod samo ? Koukám, dle otázek, že jste “psími vědomostmi” vcelku nepolíbená, tož doporučuju studium , nejlépe F.Šusty - teď jsou komplet jeho 4 knihy ve slevě na https://www.knihcentrum.cz/Kniha/trenink-je-rozhovor

Jakou činnost s ním plánujete a ohledně krmení máte už představu ?

lupus4
lupus4 27.02.2024, 14:54:34 xxx.xxx.205.61

Nevím, nesoudím…

Ale falešná nařčení např. učitelů aj. už dokázaly převrátit mnoho životů…

a nešlo o prachy jen o blbosti (zabavení mobilu, špatný známky atd…)

lupus4
lupus4 27.02.2024, 14:04:00 xxx.xxx.205.61

tak zpráva : Brent Sass, byl vyškrtnut z Idi, aby nepoškodil “ dobré jméno ” závodu, (bulvár odhalil - údajně “pro vynucení” sexu ve dvou případech cca před 10ti lety) 

Jak to je, či bylo doopravdy, zda je opravdu prase, či jde o falešné nařčení a pomstu “zhrzených milenek” se asi nikdy nedozvíme. Nebylo ani není podané trestní oznámení… jen je divné, že zrovna tejden před startem (tento víkend) “se na to najednou přišlo”

Samozřejmě jsou ihned dva tábory:  pro x proti …

např. na YQ to řešili takto :

Prezident závodu Mark Weber řekl zpravodajským organizacím, že Yukon Quest Alaska bere obvinění vážně, ale řekl, že Sassovi před startem závodu 3. února řekl, že „s informacemi, které aktuálně máme, v tuto chvíli nepodnikneme žádné kroky. .“ Sass, kromě toho, že popíral výpovědi obou žen, ve svém úterním rozhovoru obšírněji uvedl: „Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, nikdy jsem neměl s nikým nesouhlasný sex. Jsem respektující a čestná lidská bytost."

lupus4
lupus4 26.02.2024, 15:06:18 xxx.xxx.205.61
Anonymní:

včera provedeno, vyčištěno. Sýkorky už se okolo pohybují snad jsem je neodradil vyčištěním ale je tam docela velká konkurence tak přijdou kdyžtak jiné.

👍

lupus4
lupus4 26.02.2024, 15:03:12 xxx.xxx.205.61

A tak ve skandinávii se hodně jezdí rekreačně o víkendech na piknik na běžkách. Psa zapřáhnou do pulky, na tu si prdnou zásoby jídla a pití a je to. To by dala i lapina. 😉

lupus4
lupus4 26.02.2024, 14:45:28 xxx.xxx.205.61
Anonymní:

Ještě že neuvedl třeba třicet? Co to tady blabolite? Uvedl jsem 90 cm při odpovídající výšce klece . Vycházím z vlastních zkušeností a ze skusenosti profesionálních chovatelu u nás i v zahranici

Víte co je ironie ?

To nebylo na vás, jen že se chytil nejmenšího možného…viz bodlinka

Co plašíte ?   Klid, praskne vám žilka a co potom…

Že máte zkušenosti s krcálkama vám nikdo nebere, ani těm údajným “profíkům”.

Když nemám (či nechci)na to,  vytvořit ptákům co nejlepší podmínky, tak je nechovám.

A jestli je chce držet celý život jen v kleci …👎

Rozdíl v kondici mezi ptáčetem vychovaným ve voliéře a  v “90” je tak markantní, že…

to pozná i “neprofík” 😀

lupus4
lupus4 26.02.2024, 10:50:24 xxx.xxx.205.61
aldamax:

Díky za zprávu,  držela jsem jí palce nejenom proto, že je ženská, ale  taky  kvůli těm  jejím husky. Je  výborná!

ten výsledek jen okazuje výjimečnost (srdce) a výborný trénink u jejích SH

a podprůměrné kvality či trénink u zúčastněných AH, pro něž je stejná ostuda být poraženi SH, jako ostuda pro SH, předběhnou-li je AM, S či GP 😉

lupus4
lupus4 25.02.2024, 16:42:32 xxx.xxx.205.61
Anonymní:

Chtěl jsem těch 90, jak tu taky někdo uvádí.

bidélka 10cm od stěny a na “prolet” jen 70cm…ještěže neuvedl třeba 30 

lupus4
lupus4 25.02.2024, 14:00:40 xxx.xxx.205.61
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 25.02.2024, 13:16:41

majorero jak vyšitej 🙂 ovšem na  jaká plemena ještě štěpí, těžko odhadnout

lupus4
lupus4 25.02.2024, 10:35:16 xxx.xxx.205.61

zase si dovolím ocitovat zprávu od kamarádky o jejím pubertou zmítaném BŠO s PP (švýcarák)zatím vypadá velmi dobře …

Ben Barakovi bylo včera devět měsíců. Aktuálně trpí silným energetickým přetlakem a je poněkud zběsilý. V naší intelektuálské enklávě má něžnou přezdívku Dr.Voštěp. Myslí to dobře, ale ono se to.. Prostě předměty dnes nic nevydrží a lidé jsou labilní. I Mišmiš s Bublinou jsou labilní (už). Namátkou tento týden: - vyrazil ze dveří kočičí dvířka (edit - dvoje) - převrátil popelnici a obsah s citem pro symetrii rozestřel po dvorku a přízemí -při tréninku čuchání v zápalu řešení ukousl okraj zavařovačky (naštěstí ho hned vyplivl) -při ranním buzení mi nakousl ušní lalůček, zakrvácený povlak na polštář odnesl a já si ho pak za odměnu mohla vyhrabat z pískoviště - přinesl v tlamě Hobyta a chtěl za to pamlsek jako za zvláště zdařilý aport - za jízdy autem překousal Mišmiši postroj a tato dorazila do cílové destinace zcela obnažena a byl jí vyroben improvizovaný obojek z obsahu veterinárního kufru - při objednávání Café latté do kelímku se náhle vztyčil na zadní (chtěl vidět na kávovar) a štěkl slečně do obličeje. Doufám, že prádlo měla náhradní... - na vycházce vystřelil na srnami tak, že mne sklátil do bahna a esteticky značně znehodnotil. Puberta, puberta, to je boží dar..

vysvětlivky :

Mišmiš, Bublina skoro “džekraslové” 9 a 13 let (z útulku)

Hobyt - jednooký kocour, zachráněn jako kotě, už na 90% mrtvý

lupus4
lupus4 25.02.2024, 10:11:30 xxx.xxx.205.61
Verun:

JJ ovčák.něco jako malinois  a něco loveckého ….kdo si vsadí, jestli se mu postaví uši nebo ne? 😜

nikdo, tyhle se nepostaví 😉

lupus4
lupus4 25.02.2024, 09:57:33 xxx.xxx.205.61
Odpověď na příspěvek uživatele aldamax z 25.02.2024, 09:39:56

Tak to dokázali , ve 04:52 😉 Isab. T. + její SH (všechno vlastní odchov)

uběhli trať 350 km  za  1d 17h 18min, 28:50:00 on / 12:28:00 of, 

na překrásném druhém místě se ztrátou na 1. jen 68 min, náskok před 3. je 3:19

ostatní ještě stále jedou