Pane Lupus, to si snad děláte srandu s tou diagnostikovanou vápenkou ?Dodnes jsem vás měl zato, že rozumíte exot. ptactvu, ale tohle jste dost přehnal. Dobré by bylo, kdyby sem vložil tazatel fotku té andulky , asi tak za měsíc. Potom bude vidět, že se o vápenku vůbec nejednalo.
Ještě , že Vás tu máme… jak říkal Švejk : ….mejlej se i ministři 😊
Tak ci si budem, na Hrčavě taky nic není 🙂 . Jo ted mě ještě napadla Vltavská podkova, ale to jsem zas zapomněla, kde to je…. Akorát asi teď když to proflákli v telce, to zas budou davy…
Držení singl jedince je jen projev lidské arogance a lhostejnosti k potřebám zvířete…
Krotký můžete mít klidně i pár, jen mu v bytě nevytvoříte vhodné podmínky - pokud nevlastníte bytovou voliéru(3 x 2 x 1 v m, dxvxš). Téměř všechny klece ze zverimexů jsou pro chov nevhodné a dobré tak max. na spaní. Kakariky jsou velcí “bordeláři”, potřebují se prohrabovat celými drny, denně koupat …atd.
Zamilovala jsem se do dobrmana. Chci ho do sportovní kynologie. Ale, asi bych raději zvolila cestu bez uší. Protože prostě to k němu patří 🥲 a s ušima je to úplně jiný pes. Nevíte o nějaké chovce ze zahraničí, která má pořádný pracovní psy s dobrým rodokmenem?☺️ děkuji
Tak se zase odmilujte. …bez uší. Protože prostě to k němu patří…
Njn, NEPATŘÍ. Časy kdy " úprava" vzhledu, , naprosto neopodstatněnému (pro zvíře), a jen pro zdání “drsnosti a ostražitosti”, kvůli rádoby “vkusu” podivných německých jedinců, naštěstí tato doba lidské arogance dávno minula…k hledání ZDRAVÉHO (byť ušatého 😉) vám přeji hodně velkou dávku trpělivosti a i štěstí
Vyjadřovat se k věcem o kterých vím “nic” je asi znak doby…
Jinak s větou zvířata co se dokážou starat o mladé sama souhlasím, jakýkoli “šlechtitelský extrém”, co snižuje vitalitu hraničí už s “týrání chovem” a že jich je dost. Napříč všemi chov. odbornostmi.
Na Podkosti jsem dělala zkoušku asi před 15. lety. Tehdy se pasení ještě tolik nedělilo. Hodně lidí s tím začínalo. A všichni jsme zestárli. Tehdy tam byly i dvě skotské kolie. Já měla australanku.
se mnou tam byl s mladou hočinou i velškorgi cardigan , šikovnej kliďas,
ta E.Š. by pro briarda byla asi nej, a z Phy to zas není taková dálka
Doron odkud jste? Třeba Evča Š. pase s holanďákama, tak kdyby byla poblíž, ráda poradí a hlavně to umí a není to “kouč” z leknutí. Klidně se na mne odvolejte.