Za mě, je to užovka hladká. Často ji lidí zaměňují za zmiji. Jinak, krásný had👍
Příspěvky uživatele
Novi841
http://www.vyrobaterarek.cz/kontakt/
Dobrý den, mám od této firmy velké terárium na varana a naprostá spokojenost.
Pro krokodýla čelnatého jsem dělal nádrž zhruba 2x3m. A kajman je ještě větší. Proto si to v paneláku nedokážu úplně představit.
V bytě? To musí být velký byt.
Jeden čas jsem používal piniovou kůru, a naprostá spokojenost i ve vlhkém teráriu. A cena +-250 korun za 50l pytel.
Dobrý den, moc děkuji za foto a za cenné rady. Budu se snažit o jejich dodržování. Děkuji všem🙂
Za fotky budu moc rád. Moc děkuji
A dá se poznat pohlaví? Nebo jsou ještě malé?
No právě, že nejsem. Já právě vždycky choval převážně varany a teď pár let ještě chovám sulcaty. A tyhle želvy nakoukané nemám. Bohužel, psal to, co mi napsal synovec.
Posílám foto, ale jestli jsou opravdu tříleté to fakt nevím…
Máte pravdu. Zelenavé želvy nechovám, ale chovám už nějakou chvíli Sulcaty. Samozřejmě na něj dohlédnu. Příští tyden k němu jedu vybudovat výběh. Ja jsem věděl, že se na to “vybavené terarium” někdo chytí😀 a tipuji, že ani nikdy nezimovaly. O foto mu napíši a hned vložím. Ještě jsem je vlastně ani neviděl. Děkuji za rady.
Děkuji všem za rady🙂
To je samozřejmostí, že jsou potřeba dvě strany. Je to 13ti letý nedočkavec. A přesně, za tu cenu, je to fér. A to bylo i včetně vybaveného terária. Jestli je to pár tak držet odděleně. A asi to neřešit
Nn, určitě to nejede ve velkém. Jde o dvě asi třileté želvy zelenavé. Právě, že už plánoval ještě rozšířit chov a později samozřejmě odchov.
Paní mu je nabídla za 1000 Kč obě, už ví aspoň proč🙂