Vyhodili ale ne vedoucí ale na příkaz ministra alespoň jednou se lidovec zachoval správně
Příspěvky uživatele
biaca
Bohužel neznám případ kdy si za týrání někdo u nás šel sednout. Maximálně podmínka spíše to odlozi pro nedostatek dukazu
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-sefa-statni-obory-brezka-kvuli-brutalnimu-tyrani-zvirat-vyhodili-40483807#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart
Konečně lidovci udělali jednu věc dobře a milého pána vyhodili… Doufám, že se p. Beníček bude moc podílet na ochraně přírody maximálně tak sbíráním odpadků u Technických služeb.
Zcela upřímně já nechápu. Podle mého základním problémem celé této věci je nekompetentnost p. Beníčka. Za prvé z videa je jasně patrné, že je mu zcela jedno co zastřelí - jestli je to kočka, tchoř nebo podle mého i kdyby se mu tam chytla čivava tak by ji zastřelil a týral stejným způsobem jako kočky. Pán je jednoduše sadista a na takové pozici nemá pracovat. A ten jeho spolupracovník musí být jednoduše řečeno dement nebo-li člověk s nízkém IQ.
Teda zcela vůbec nechápu jednání pana. A totálně bez postihu - vše je v šetření.
Když zastřelil cyklista myslím v Monte Carlo kočku vzduchovkou, hned přišel postihl ze strany zaměstnavale a vyloučení z týmu. Tenhle blbec tam pracuje dál, nechápu proč ho ministerstvo okamžitě nevyhodí.
Jani pozitivní zpráva Kliminek je už v pořádku leukocyty jsou už v normě. Díky bohu
Měla jsem takový strach zvlášť když kocourek paní která tam se mnou vždy trávila čas to nepřežil. A to by 2 a půl roční
Ach jo. Potřebujeme pozitivni zprávy.
Tady jde o to že ho potřebují mít za každou cenu ok. Příští týden jdu na dlouho plánovanou operaci a tak až ho bude hlídat sousedka musí být ok. Jinak dnes už udržel granule. Tak snad jsme na dobré cestě ještě je potřeba mu vrátit nadšení z jídla
Na příští týden už mám vše připraveno. Dva litterboxy, pamlsky pro sousedku na úplatky, celý spajz žrádla a oblíbených kapsicek, feliway sprej, pipety proti stresu Navíc sousedka slíbila že si s nimi bude hodinu hrát a věnuje ji trochu pozornosti
Teplotu nemá břicho měkké čůrá normálně stolice pevná
Jedeme tam znovu na druhou injekci. Ale lepší se to vše bez konzervantů udrží tj. Voda. Kuře cosma či schesir konzerva. Ale kapsička zatím moc nejde. A granule jsou zapovězený.
Nevím - dostal antibiotika, proti zvracení a proti nevolnosti. Ale názvy nevím. Zatím kocour drží, sežral Cosmu konzervičku (nevyzvracel), a trochu kapsičky tuňáka. Granule jsem raději uložila.
Zdravím,
vím, že budu asi vypadat za největšího tupce - ale o víkendu jsem kocourům dala vepřové. (bio maso předmražené.) Staršímu kocouru to nic neudělalo, ale mladšímu viditelně nesedlo.
Už v pondělí jsem s malým byla na veterině. A dostal injekci proti zvracení, která částečně pomohla. Tj. udrží vodu a čerstvé kuřecí maso.
Bohužel cokoliv jiného vyzvracel - i gastro konzervičku či granule. Tak jsem dnes jela na veterinu znovu. Dostali jsem injekci proti zvracení, antibiotika (pokud by mi někdo vysvětlil rozdíl mezi 3 a 5 denní dávkou injekčně - ocením.) Jak kocoura rozjíst, krmím ho po malých dávkách - ale vždy na začátku si uplivne, jelikož má prázdný žaludek.
Během tří let mi starší kocour nikdy nezvracel bezoáry, ale během posledních dvou týdnů 3 x. (příště si vzpomenu a vyfotím.)
Kocoura jsem vyčesala, mladšího též, dala jsem mu malt pastu od Miamoru. Jediné co jsem udělala jinak změnila jsem druh granulí (předtím jsem dávala Sensi a nyní dávám dietní Leger.)
Jinak je kocour v pohodě, aktivní - sice trochu shodil, ale o to se snažím a není to markantní úbytek, ale postupný tj. hubneme od ledna.
To sice ano - ale já nechápu proč někdo jde soutěžit se psem, který je zdravotně indisponovaný. Tady jde především o pohodlí toho zvířete, a to v tomto případě bylo dané chovatelce úplně jedno.
Bude, ale nebudou to štěňata šampionů. Nezvyšují výstavní úspěchy cenu štěňat?
Výsledek - celé kauzy. Už žádné další šampiony neodchová - minimálně dva roky, to bude nehorázná finanční ztráta.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-blesk-tlapky/790961/potvrzeno-blesk-tlapky-vyhraly-spor-s-chovatelkou-kocek-clanky-byly-opravnene-a-pravdive-rozhodl-soud.html
Konečně někdo našel spravedlnost.
To já mám kocoura zase vždycky v baťohu. Jinak nedávno jsem ho nedopatřením zavřela ve špajzu. (ten, byl na mě pak naštvaný a nyní se mu vyhýbá.)
Spíše její přístup ukazuje, že na vzhledu záleží. Není důležitý zdravotní stav zvířete (i když pouze průjem), a k tomu navíc vedro jemuž přecházela cesta x-km, jen aby se zvedla cena štěnat.
Správný přístup. Psala že pes měl průjem tak asi nemohl podat špičkový výkon.