Aktuálně: 3 450 inzerátů217 341 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Příspěvky uživatele

biaca

biaca
biaca 13.06.2023, 21:20:18 xxx.xxx.47.71
Fikovnice:

Jinak já Vás znám jen trochu, ani nevím, jak dlouho jste byla na IF...

Ale máte v profilovce nádherné kočičáky, tak Vám moc přeji, ať se vzájemně a ve zdraví užíváte.pink-flower Kočky jsou prostě úžasná zvířata... A omlouvám se, Fido je navíc napůl člověk...kiss Mimo jiné to jeho chození ven uprostřed Brna na noc, přiběhnutí ráno na náš signál, občasný příjezd výtahem až před mé dveře...a jako úplný vrchol byla ta historka, když z venku přijel výtahem, do mého patra a ještě si zazvonil na zvonek u bytu...loughing Četla jste to kdysi na IF???

Ano, jsem to já - kdysi na IF jsem měla pouze Igina (ten velký tabby brown bengál) - ale přeci je škoda nepochlubit se s malým Klimim. 

biaca
biaca 13.06.2023, 19:48:06 xxx.xxx.47.71

Fikovnice, chtěla jsem Vám jen vyjádřit podporu. Ať se to nyní zdá, že Fido získal samé špatné karty, má v ruce jeden triumf, a tím jste Vy. Když jste Fida, zachránila z útulku dala jste mu šanci na život, dostal život ve kterém ví, že je milován. Věřím, že to s Fidem zvládnete a budete mít ještě hodně hodin předení na klíně. Držime palce a tlapky. 

biaca
biaca 07.06.2023, 16:58:37 xxx.xxx.0.1
lesnizinka:

thumb-up fešáci. Štíhlouncí...U nás je to tedy naopak, byla bych ráda, kdyby Viktínek trochu přibral, pořád mi přijde hrozně vychrtlý. On má kožich, hustý, tak to klame, ale přijde mi, že pod ním nemá žádné maso, cítím kosti. V jídle pořád nimrá. Teď snědl tři pidikousky plecka, s velkým nucením a přemlouváním. No se mu nedivím, hodila jsem ho na pánev a dusila tam následně asi půl litru vodysmiling-devil Hnusthumb-downJsem nasr...už člověk neví, kde to maso kupovatrolling-eyes

Pravda maso je těžké někde kupovat. Já většinou mám kuře z kuřecího ráje, kde je levnější a čerstvé. /z Kauflandu či velkoochodu jim moc nejedou/ Pak mu také jednou za půl roku objednávám maso od dodavatele, který dodává do Lbc zoo (tj. kuřátka pro malého a myši) No a krevety bych stejně jinde než v Kauflandu pro Igina nesehnala. P.s. ohledně váhy mě nyní zaráží nepoměr (mají stejný původ, stejné rodiče - ale přesto malý je o 1,3 kg lehčí než Igin v 11 měsících) PSS: Igin trochu před zimu přibral snažíme se shodit (zatím máme 100 g dole - potřebuji ho dostat na 6 kg z 6,5 kg) 

biaca
biaca 07.06.2023, 13:33:22 xxx.xxx.47.71

Zdravím, 

jen konečně mám profilovku - a jsou na ní oba dva kluci. Tak ať se také můžete pokochat - už tam není pouze Iginek, ale i malý Klimi (i když už je fotka trochu staršího data - stále je o 1/3 menší než Igin.)

biaca
biaca 05.06.2023, 06:26:44 xxx.xxx.0.1

Osobně bych zvažovala jestli k 9 leté kočce pořizovat kotě. Kočka podle mého má rada svůj klid a kotě by nemusela tak lehce přijmout. To je hlavní problém, kočky budou mít odlišnou energii a stará kočka může byt deprimovaná. Chápu proč chcete kotě, jelikož dospělá kočka může mít určitě zlozvyky, ale já k 9roční kočce bych kotě nepořizovala. Ps. váhový nepoměř bych neřešila - za měsíc bude mému druhému bengálovi rok a má pouze 4 kg narozdíl od mého staršího, který má 6,5 kg. (malý si své svou mrštností uhájí.)

biaca
biaca 05.06.2023, 05:50:18 xxx.xxx.0.1

Dobrý den, 

už jsem se trochu po stránkách rozhlídla a myslím, že to bude fungovat, ale na IF se mi líbilo, že chodili upozornění, pokud Vás někdo citoval na e-mail. 

PS. stále mi nejde vložit profilová fotka - mužete mi prosím sdělit parametry a formát v jakém má být, abych tam neměla pouze ucho kocoura?

Děkuji

biaca
biaca 03.06.2023, 18:23:08 xxx.xxx.0.1

zkoušela jsem tam vložit foto mladého a pak upravit výsledkem je, že tam není ani jedno. 

biaca
biaca 03.06.2023, 17:01:25 xxx.xxx.0.1

Dobrý den, 

je mi strašně líto tohoto kocourka - bengála 

https://www.pesweb.cz/cz/kocky-k-adopci?objid=7039

Zvlášť když si uvědomím, že doma mám tyto dva poklady (vzít si ho nemůžu jelikož kocourek je dominatní a můj byt malý) 

Lidé by si měli uvědomit, že každá kočka má určité vlastnosti a z popisu inzerátu je jasné, že se bengálskému kocourovi nikdo nevěnoval. Bengálská kočka je kočka, která doopravdy vyžaduje čas jinak zdivočí, ale v opačném případě je to ta nejvěrnější a nejmilující kočka na světě. 

biaca
biaca 03.06.2023, 16:35:52 xxx.xxx.0.1
Carlos:

Už to je týden co máme britské koťátko necelé tři měsíce starou. Pořád je hodně bázlivé a bojácné. Je schované v domečku a opouští ho jen v noci 😢 když ho chceme vyndat je aagresivní. Věříme že se to změní ale jak ještě dlouho to potrvá? 

Upřímně věřím, já u staršiho kocoura měla něco podobného -  snad týden zalezlého pod škrabadlem. A nyní mám tak silného zavislého rozmazleného kocoura, že to až není pěkné - zkuste hračky, (ale netahejte ho ven) pamlsky. Ps. ani jsem ho nenutila jít na klín počkala jsem až příjde sám, dnes ho mám u sebe každé ráno 

biaca
biaca 03.06.2023, 16:27:12 xxx.xxx.0.1
biaca:

Tak už jsem si říkala, kam všichni zmizeli - RIP ifauna

Tak uvidíme jestli funguje.

Až na to, že tak mám pouze vidět ucho kocoura - budu muset doupravit

biaca
biaca 03.06.2023, 16:26:27 xxx.xxx.0.1

Tak už jsem si říkala, kam všichni zmizeli - RIP ifauna

Tak uvidíme jestli funguje.