Aktuálně: 3 730 inzerátů210 834 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

biaca

biaca
biaca 05.06.2023, 06:26:44 xxx.xxx.0.1

Osobně bych zvažovala jestli k 9 leté kočce pořizovat kotě. Kočka podle mého má rada svůj klid a kotě by nemusela tak lehce přijmout. To je hlavní problém, kočky budou mít odlišnou energii a stará kočka může byt deprimovaná. Chápu proč chcete kotě, jelikož dospělá kočka může mít určitě zlozvyky, ale já k 9roční kočce bych kotě nepořizovala. Ps. váhový nepoměř bych neřešila - za měsíc bude mému druhému bengálovi rok a má pouze 4 kg narozdíl od mého staršího, který má 6,5 kg. (malý si své svou mrštností uhájí.)

biaca
biaca 05.06.2023, 05:50:18 xxx.xxx.0.1

Dobrý den, 

už jsem se trochu po stránkách rozhlídla a myslím, že to bude fungovat, ale na IF se mi líbilo, že chodili upozornění, pokud Vás někdo citoval na e-mail. 

PS. stále mi nejde vložit profilová fotka - mužete mi prosím sdělit parametry a formát v jakém má být, abych tam neměla pouze ucho kocoura?

Děkuji

biaca
biaca 03.06.2023, 18:23:08 xxx.xxx.0.1

zkoušela jsem tam vložit foto mladého a pak upravit výsledkem je, že tam není ani jedno. 

biaca
biaca 03.06.2023, 17:01:25 xxx.xxx.0.1

Dobrý den, 

je mi strašně líto tohoto kocourka - bengála 

https://www.pesweb.cz/cz/kocky-k-adopci?objid=7039

Zvlášť když si uvědomím, že doma mám tyto dva poklady (vzít si ho nemůžu jelikož kocourek je dominatní a můj byt malý) 

Lidé by si měli uvědomit, že každá kočka má určité vlastnosti a z popisu inzerátu je jasné, že se bengálskému kocourovi nikdo nevěnoval. Bengálská kočka je kočka, která doopravdy vyžaduje čas jinak zdivočí, ale v opačném případě je to ta nejvěrnější a nejmilující kočka na světě. 

biaca
biaca 03.06.2023, 16:35:52 xxx.xxx.0.1
Carlos:

Už to je týden co máme britské koťátko necelé tři měsíce starou. Pořád je hodně bázlivé a bojácné. Je schované v domečku a opouští ho jen v noci 😢 když ho chceme vyndat je aagresivní. Věříme že se to změní ale jak ještě dlouho to potrvá? 

Upřímně věřím, já u staršiho kocoura měla něco podobného -  snad týden zalezlého pod škrabadlem. A nyní mám tak silného zavislého rozmazleného kocoura, že to až není pěkné - zkuste hračky, (ale netahejte ho ven) pamlsky. Ps. ani jsem ho nenutila jít na klín počkala jsem až příjde sám, dnes ho mám u sebe každé ráno 

biaca
biaca 03.06.2023, 16:27:12 xxx.xxx.0.1
biaca:

Tak už jsem si říkala, kam všichni zmizeli - RIP ifauna

Tak uvidíme jestli funguje.

Až na to, že tak mám pouze vidět ucho kocoura - budu muset doupravit

biaca
biaca 03.06.2023, 16:26:27 xxx.xxx.0.1

Tak už jsem si říkala, kam všichni zmizeli - RIP ifauna

Tak uvidíme jestli funguje.