Aktuálně: 3 731 inzerátů210 859 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

biaca

biaca
biaca 03.07.2023, 19:48:00 xxx.xxx.47.71
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 03.07.2023, 19:15:30

Proč se nezaregistrujete - protože urážet jako anonym je zbabělé - představte se? Kritizujete, jak všichni ničíme paní Šárku negativními recenzemi, ale skutečnost je my neničíme paní Šárku, my pouze konstatujeme skutečnost, že ifauna se na své uživatele vykašlala. A my jsme recenze na rozdíl od Vás zveřejnili se svým jménem a veřejně jsme dali najevo svou nespokojenost. Není v tom nic osobního - tak proč urážíte?

biaca
biaca 03.07.2023, 16:38:08 xxx.xxx.47.71

kometa, já už mám většinu vyšetřeních udělaných, všechny v pořádku. Minulý týden krev, která vyšla v pořádku. V moči se také nikdy nic nenašlo nyní jsme ji nedělaly, ale v březnu byla ok. Stolice také vždy byla bez nálezu, pokud někdo měl nějaký nález tak vždycky u mladšího Klimenta. 

Právě, že s tím kocourem už běhám dlouho a nikdy nic. Udělala jsem mu už různá vyšetření - sono 2x, moč 4x, krev 3x - rengen a endoskopii ne

Teprve až nyní mám hodnoty, které vyšly nehorázně vysoké Vitamin B12 má mít kočka do 984, a kyselina má být nejvíce 49. 

Folic acid - tedy kyselina 77, a vitamin B12 1937

Trávu už mám pouze jednu a nikdy jsem ho neviděla, že by k ní nějak horečně běžel. 

Žrádlo má k dispozici neustále granule (u bengálu nezbytnost), k snídani dostává konzervu, k obědu má cosmu, k první večeři zbytek konzervy, a večer má kuřecí maso čerstvé. Navíc ke mě chodí často, abych ho nakrmila granulemi rozcapený kocour. 

A ano, častěji zvrací, když si prohodím kvůli španělštině směny a jdu do práce odpoledne. 

biaca
biaca 03.07.2023, 14:05:12 xxx.xxx.47.71
Odpověď na příspěvek uživatele Lenacia z 03.07.2023, 14:01:22

Lenacia - pokud se podíváš už mají zvednuté hodnocení (zatím se nejedná o koupené recenze, ale recenze zaměstnanců asi - ale přesto jedna hvězdička má menší hodnotu než pět hvězdiček od jednoho hodnotile.) Problémem je, že hodnocení se počítá průměrem nikoliv procenty.

biaca
biaca 03.07.2023, 13:42:17 xxx.xxx.47.71
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 03.07.2023, 13:27:33

Lenancia: To by už Pražská šunka neměla hodnocení, že se jedná o takovou lahůdku. 

Fikovnice - ano, klidně si můžeme tykat, Napsala jsem to pod vlastním jménem - a myslím, že moje hodnocení dalo Šarce asi nejvíc zabrat. Jednoduše jsem shodila její systém plánovaného ověřování CHS (podle mého se prostě kvalita po telefonu ověřit nedá a vadí dávat lidem falešný pocit bezpečí.)

Pak jsme si ještě psaly po e-mailu, tak doufám, že alespoň tam přibydou nějaké útulkové kočky, když už je to takový zmar. 

biaca
biaca 03.07.2023, 13:27:41 xxx.xxx.47.71
Odpověď na příspěvek uživatele Lenacia z 03.07.2023, 12:57:32

Není to jen atlas psů - chyby mají i na kočkách

biaca
biaca 03.07.2023, 13:25:03 xxx.xxx.47.71
Odpověď na příspěvek uživatele Lenacia z 03.07.2023, 13:06:58

A co tím zmůžete - nemyslím, že Švéd bude mít problém koupit si recenze (vždyť jak uváděli kluci z Prahy jedna stojí 5 Kč.) 

Myslím, že jsem jim na googlu poskytla dostatečnou recenzi a svůj názor veřejně, ale tím to pro mě končí. 

biaca
biaca 03.07.2023, 10:58:01 xxx.xxx.47.71

Přesto si myslím, že ifauna bude mít velký pokles návštěvnosti, navíc recenze nehrají v její prospěch (i když očekávám, že takové firmy si kladné recenze koupí). Proto se přeci koupila značka ifauna, aby byla v popředí vyhledávání. 

biaca
biaca 03.07.2023, 10:41:19 xxx.xxx.47.71
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 03.07.2023, 10:29:23

Ale to neplánují zprovoznit letos. Zatím jim to funguje pouze ve GB. V ostatních zemí se neliší od bazoše.

biaca
biaca 03.07.2023, 10:23:53 xxx.xxx.47.71
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 03.07.2023, 10:19:32

Proč si myslíte, že nezačnou bazošem nebo sbazerem? 

biaca
biaca 03.07.2023, 10:14:53 xxx.xxx.47.71
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 03.07.2023, 10:08:33

To si myslíte jediný - z mého pohledu nemá žádnou přidanou hodnotu - trh už zabraný bazošem, sbazarem. Protože, spustit web, který o sobě tvrdí, že je zárukou kvality - bojující proti množírnám (a mít je tam), mít tam podvodné inzeráty, které nabízejí štěně za 5 tis. s pp je do nebe volající. Pokud hlásím kvalitu musím jí mít od začátku. 

Z mého pohledu nová ifauna může být maximálně tak dobrá k propagaci útulkových zvířat v tom může mít potenciál - i když už nyní se objevují i na bazoši zvířata z útulků a hledá se jim takto domov. Mě jako původnímu uživateli ifauny vadí zaměření nové ifauny a tj. zisk. 

biaca
biaca 03.07.2023, 10:07:56 xxx.xxx.47.71
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 03.07.2023, 10:06:08

ps. byla to moje reakce nevšimla jsem si, že jsem odhlášená. 

biaca
biaca 03.07.2023, 04:56:04 xxx.xxx.0.1

Já se nechci zbytečně slečny Šárky zastávat - ano propůjčila se, ale my jsme v její situaci nebyli a nevíme, jak bychom se zachovali. Její důvody podpory nové ifauny jsou zcela pragmatické - a já na rovinu nevím, jestli bych kvůli ideálům dala výpověď (nechci házet kamenem, když nevím, jak bych se zachovala). 

Po dlouhém dopisování se slečnou Šarkou, kdy se mě snažila přesvědčit, jak nová ifauna bude bojovat s množírnami (a stále si trvám na svém, že po telefonu to nejde - navíc si nevybírám kolo, ale přítele na 10-15 let a to přes inzerát nejde, ale je potřeba osobní komunikace s chovatelem a příprava) - je jedna věc, ve které pokud odložíme veškeré rozhořčení stranou může pomoci - a to jsou útulky, kterým slíbila, že bude pomáhat. Nyní zatím tam má pouze placenou inzerci, ale pokud tam budou kočky z útulků a aktivně je budou inzerovat s inzerenty (mohou poskytnout někomu domov) 

Viníkem není ona, ale původní majitel ifauny, který ifaunu zpeněžil bez ohledu na ostatní. Podle mého Švéd velmi brzo si natluče nos, protože změnou konceptu ifauny nebude klienty přijat, tak jak doufal a očekáváný zisk mu to nepřinese. Ifaunu koupil z jednoduchého důvodu a to důvodu jména, ale i skvělá pověst pokud ji nebude schopen poskytnout se za půlroku nebo za rok rozplyne jako pára nad hrncem. A pro milého Švéda se jedná pouze o obchod pokud nebude produkovat zisk, firmu bez jakýchkoliv emocí zavře. 

biaca
biaca 03.07.2023, 04:38:27 xxx.xxx.0.1

Sono už měl provedeno také a veškeré orgány má v pořádku. (srpnu, a nyní v prosinci.) K přesné příčině mi doporučila endoskopii, ale ta se v jbc neprovádí navíc kocour by musel pod narkózu. A pokud nic neukázalo sono, proč myslíte, že by něco mohlo ukázat rtg. a kontrast?

Ps. co je elisa? 

Pss. posledně zabral Veraflox, kocour doopravdy tři měsíce nezvracel /z toho důvodu se domnívám, že to musí být nějaká bakterie/ - co se stane pokud zkusím léčbu na Giardie (je opravdu možné, že zabere?) 

Vím, že pokud léčba zabere budu muset vydesinfikovovat celý byt (nejlépe asi horkou párou než chemii) , a vykoupat kocoury (bylo by možné použít suchý šampon pro kočky?) Navíc každodenní výměna podestýlky. V každém případě vše vydesinfikuji jen pro jistotu nikomu to neuškodí.

biaca
biaca 02.07.2023, 21:42:43 xxx.xxx.0.1

Určitě vykastrovat - nejen, že kocour nebude smrdět, ale budu mazlivější, a bude se více držet doma (zabrání zbytečnému přejí autem - nebude mít potřebu lézt za kočkami)

Podle mého by kocour měl mít otevřený záchod s vyšším okrajem - nyní jsem objednávala tento: kocouři starý zničili 

Savic kočičí toaleta Aseo s vysokým okrajem, šedá /bílá

A pod kočičí zachod patří podložka, která zabrání dalšímu roznesení steliva po místnosti. 

biaca
biaca 02.07.2023, 21:37:09 xxx.xxx.0.1

Hematologie a biochemie v pořádku bez nálezu, jediný příznak, který kocour má jednotýdenní zvracení. Aktivní, běhá, žere normálně, pije, stolice pevná bez extrémního zápachu. 

biaca
biaca 02.07.2023, 21:10:43 xxx.xxx.0.1

Zdravím, 

byla jsem u veterinářky, která provedla odběr krve z důvodu, že kocour jednou do týdne zvracel. Nyní mi volala, že kocour má zvýšenou hladinu kyseliny listové a vitaminu B. Tj. bakteriální infekce v tenkém střevě

nějaké nápady jak tyto hodnoty snížit? Kromě léčby?

Chceme zkusit nasadit prášky na Giardii - pokud léčba zabere znamená to vykoupání kocourů (musím asi vyléčit oba), desinfekci tkanin, vytření podlahy desinfekcí. Jaká je šance, vyčištění na reinkarnaci bakterií? Pokud by nezabraly nasadily bychom Veraflox - který posledně velmi pomohl. 

biaca
biaca 02.07.2023, 20:47:18 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 02.07.2023, 20:37:14

nejspíše se jedná o chvd - už tu dlouho nebyl jeho příspěvky vždy byly přínosné.