Je to drahé. Ja jezdím s k kluky na ostrasovskou u globusu. Jeden odběr za 400 Kč. Před odběrem dodat gabapentin myslím.
Příspěvky uživatele
biaca
Tak to já, když si objednám do práce - tak to PPL vozí takový cikánek, který je velmi nápomocný a milý, vždy mi to donese až do kumbálku. Zato, když si to omylem objednám domů, tak to vozí takový typ Kamila Stříhavky a ten, to vždy vyloží v lepším případě na obrubník a zákazníku poraď si. O České poště se ani nemá smysl zmiňovat, ty nikdy nedodrží datum dodání.
Já jsem nyní koupila kočkám takové průhledné krmítko - bohužel zde vyvstal problém, zatím se tam neobjevili žádní ptáci a pouze je to domeček na okně se zrním.
Je to bengálka - alespoň z části, ale cena na to, že je to bez PP a navíc melanistic je přemrštěná.
Škoda, že nemám fotku maminky mých kluků (nechci dávat bez souhlasu chovatelky) - tak byla černá smoke bengal
Zase reklama na Mapr?
Žravost se dá podpořit mastičkou na podporu chuti Miratazem. Ps. takto jsem rozjedla malého, když jsme dostali Leukocytozu a nechtěl jíst.
Já bych spíše husky za výhodnou cenu 8000 s PP - není lepšího psa do paneláku
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/206853-stenata-sibirskeho-husky-na-prodej-s-pp/
Tak už tady máme i jokšíry. Paní je asi všestranná.
Tedy já nevím jak, ale já osobně bych zvíře bez PP nechtěla.
Mám doma dva kocoury s PP a především, ten servis, který oficiální chovatel poskytne se trochu liší, od zvířete bez PP. Vím, přesně kdo jsou jeho rodiče, mám možnost se s rodiči seznámit, vím, že kotě bylo socializováno, vím, čím se krmilo (tj. jakmile si ho přinesu domů se mi nepos…e) a případně mi chovatelka poskytne rady pokud má kocour zdravotní problémy.
Osobně, kdybych chtěla dalšího kocoura, tak jedině s PP (a od chovatele, který vím, že krmí stejně jako já) a u psa, bych také hledala chovatele v mé blízkosti, aby mi poskytl případné rady.
Štěňata jsem zde nabízena stále
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/206434-jezevcik-trpaslici/
Ale podle mého pokud by se inzeráty začaly mazat došlo by pouze ke stěhování psů. (už by nebyly z Jindřichova Hradce, ale třeba z Tábora.
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat jestli někomu vrátili peníze. Po měsíci jsem opět udělala objednávku na bitibě, s tím, že jsem dala recenze k předchozím produktům, které jsem objednala.
Především z důvodu velké nespokojenosti s hračkou s peřím od Tiaki - jsem napsala velmi negativní recenzi, že se jedná o šunty - především ta hračka s peřím byla pro kocoury až nebezpečná, a peníze za hračky mi nyní poslali e-mail, že mi je vracejí na kartu.
Bibita tedy z mé strany získala body, ani jsem s vrácením peněz nepočítala. Stalo se už někomu, že v případě negativní recenze dostal peníze zpět?
Vepřové maso u nás nadělalo paseku - mladšímu ze zásady nesedlo až se to rozvinulo v zánět. (podle všeho příliš tučné). Natolik, že se nám podařilo dostat zánět a ve výsledku leukocytozu.
P.s. jsme přesvědčena, že vepřové je příčinou, jelikož jsem jim ho dala poprvé a nebyli zvyknutí (jediná změna v jídelníčku)
Veterinář mi doporučil krmit hovězím (mladší ho jí bez problémů) , ale to bohužel starší kocour nechce. Z toho důvodu základem čerstvého masa je čerstvé kuřecí, kupované každý týden přemražené. (někdy doplněné o krutu či krevety.)
S cizinci je to problém většina Policie nebo revizorů není dostatečně jazykově vybavena, tak dané případy neřeší a kontrolám cizinců se vyhýbají. Museli by se naučit rusky a to v současné době není žádané (a většina jazykových škol ani nenabízí.) Navíc by to p. Rakušana moc nepotěšilo.
Tak, to mě Fikovnice moc mrzí a doufám, že se to brzo zlepší.
Jinak zde máš spirály, kterými rozpohybuješ i největší lenochy.
Jani, ty kočičí spirálky máte - plastové pružinky (jedná se o nějoblíběnější hračku mého Igina) - pak má rád takové ty hračky typu vážky (kdy mávátko má průhledná křidélka.) a dalším hitem je papírová krabice (je jedno, že krabice 25X25 cm a můj kocour má 6,5 kg on se tam vejde.)
Kliminek má rád zase všechna mávátka s peříčky, šustící míčky, hračky z aktinii stříbrné….
Jinak co zdravíčko, už je Ti lépe?
Žerou Vám v současných vedrech míň? Pozoruji to především u malého, vždycky když jsem jen zamávala kapsičkou už byl připraven jí celou sežrat, a nyní tak pětinu nechá. K snídani si vždy kluci dají trochu granulek, ale teď si malý nedal a ve výsledku tam moc čekal na oběd, že ho zhltl a celý ho vyvrátil. (neboli chtěl porci ještě staršího, jelikož ten si vždycky oběd vychutnává a jí pomalu příkladně z talířku.)
viz. foto - jedná se o vlastní kombinaci - kombinace dvou koberců. spodní část kočičí koberec od Trixie, vrchní část koberce z Amazonu bez konkrétní značky. ( Trixie koberec má málo děr, ale spodní část má protiskluzovou vrstvu a tím pádem neklouže.)
p.s. jinak po dlouhé době jsem koupila mávátko v Bitibě a větší šunt jsem neviděla - nekupovat mávátka o Tiaki (obě dvě, která byla koupena jako odměna malému za odvahu, jelikož byl nemocný okamžitě vyhozena do koše.)
Možná, necháme se překvapit. Dle odborníků by se mělo přestupovat pomalu. A granule z velké části omezit.
U nás se to bohužel nepovedlo, jelikož malý od začátku co ho mám odmítal jíst kotěcí granule a žral granule staršího kocoura. (přitom byl od chovatelky zvyklý.)
Zase reklama na marp. Jen jsem opravdu čekala kočičku po babičce.
Jinak krmení čerstvým masem a tunakovym konzervami. Granule pouze jako doplněk. (Mám v nich probiotika)
Stejně jako když jim na notebooku pustím cat video s ptáky - nemají zájem.
P.s. jinak jsem zapomněla ještě na jednu hračku, kterou zbožnují a to je CAT koberec.