Právě ty ceny jsou u určitých věcích - především u steliva (tj. 100 na jednom pytli - a většinou jich objednávám 6ks). Hračky se tam také nevyplatí kupovat (především stejné účel splní hračky z Temu nebo Amazonu, kde jsou levnější.)
Ale ano - bonusový program také využívám - nedávno jsem si za něj koupila nádherné a velmi oblíbené škrabadlo za 800 Kč.
Odpověď na příspěvek uživatele kocoura219 z 16.04.2024, 06:43:26
Nechci kritizovat bibitu ale např. Nákup steliva se tam žádném případě nevyplatí. Nyní na bitibe kupuji pouze cosmu a schesir poté co od nového roku zvedli ceny
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 15.04.2024, 21:12:55
Takhle jsem se také jednou při zkoušení z angličtiny přerekla. Měla jsem přeložit ‘Jeho žena…’ a já řekla ‘His witch…’a všichni měli záchvat smíchu a chvíli mi trvalo nez mi to došlo.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 13.04.2024, 18:44:16
Já jsem spíše myslela současný politický názor, který je prezentován ve školách a v místních médiích, úřadech. Situace se měla řešit v roce 2014, kdy UA nebyla schopna zajistit řádné referendum.
Nyní si neumím představit, že by si nějaká strana udržela nad územím úplnou kontrolu bez vyložení nehorázného úsilí.
Ps. jinak nejsem naivní, ať je v médiích neustále prezentováno, jak k nám UA má blízko, faktem je, že blíže má k Rusku - ať už náboženstvím nebo morálními hodnotami.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 13.04.2024, 18:44:16
Já jsem spíše myslela současný politický názor, který je prezentován ve školách a v místních médiích, úřadech. Situace se měla řešit v roce 2014, kdy UA nebyla schopna zajistit řádné referendum.
Nyní si neumím představit, že by si nějaká strana udržela nad územím úplnou kontrolu bez vyložení nehorázného úsilí.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 13.04.2024, 18:06:42
Fikovnice, já jsem se do diskuze nechtěla plést, ale také jsem proti podpoře UA.
Z jednoduchého důvodu. Z mého pohledu v tomto konfliktu nebude vítěz. Ať vyhraje jakákoliv strana bude ji stát velké úsilí si na daném území udržet kontrolu. Pokud vyhraje UA není způsob, aby se ji podařilo odsunout veškeré prorusky smýšlející obyvatelstvo (10 let rustifikace se nedá jen tak vymazat). Pokud Rusko, bude mít na území partizány z Azrovu (bojují stále dále ačkoliv nemají finance ani lidské zdroje - akorát posílají další chlapce do mlýnku na maso.)
Z mého pohledu vznikne pouze nová oblast, na způsob pásma Gazy, kdy každá strana bude mít pocit, že ji dané území patří jako Izraelci a Palestinci.
Já tedy doufám, že to kluci zvládnou. Především Igin o toho mám největší strach. On je totiž takový paničky mamánek. Pro něj to bude docela utrpení. I když vím, že sousedka si s kocoury pohraje Igin se určitě nezapojí protože bude trucovat. Kliminek sice bude smutný, ale ten se s tím nějak vyrovná (jakmile si s ním sousedka začne hrát tak snad bude v pohodě).
Tedy zkusím zkušební noc - bohužel není zbytí. Navíc stejně bych ráda jela do Slavkova na Napoleona, jelikož jsem to slíbila kamarádce.
Já mám zabezpečené hlídaní na celou dobu případné nepřítomnosti, navíc sousedka bude hned pod kluky. Ale zatím jsem je samotné celých 24 hodin nenechala, tak přemýšlím jak jim to co nejvíce ulehčit.
mám takový dotaz bohužel ze zdravotních důvodu budu muset nechat své kluky poprvé přes noc samotné doma na několik dní. (ne nyní, ale asi za půl roku) Nebojím se, že by si něco udělali nebo že by si ublížili (byt je zabezpečený). A rovněž mám zajištěné hlídaní - ale spíše, jak bych je na následující události měla připravit. Dělali jste nějaká opatření, když jste své kočky poprvé nechali samotné přes noc?
U nás v Jablonci je to neštěstí že díky Covidu se zrušil Pražák. Nyní jezdí autobus z Roudnice ale v absolutně nevyhujicich časech.
Jinak i u nás je doprava dráha. S peněženkou chtějí 18 Kč. A to nejde jet mezi městem to si člověk musí koupit další. A pokud chce tramvají do Lnc další.
Tak se musím pochlubit jak neschopná je u nás autobusová doprava. Nejen že mi prodají jízdenku na zastávku která je díky technickým opravám zrušena. Tedy s poznámkou že přesunuta k technickým službám ale podle cedule tam to číslo nestaví. Tedy 20 minutový běh na autobusak do centra města
Viděli jste tuto reportáž - opravdová nechutnost, jak u nás funguje Spolek Helias. Chce se mi zvracet, jak spolek využívá zoufalství lidí k uspokojení vlastních potřeb místo uspokojení potřeb klientů.