Aktuálně: 3 761 inzerátů209 234 diskuzních příspěvků18 236 uživatelů

Příspěvky uživatele

chvd

chvd
chvd 28.06.2023, 10:31:57 xxx.xxx.0.1
mastnacekk:

Cely tohle okolo chovek je delani z lidi blbecky. At radsi snizej porodnost v africe, cine, indii a u naseho etnika.

My bychom meli snizovat porodnost? Proc?

chvd
chvd 28.06.2023, 10:29:36 xxx.xxx.0.1
megi-the-pes:

Příklad zneužití papírů, prosím.

je tu moc novych prispevku, nebudu asi vsechno projizdet, ta pripadne se omlouvam, pokud na neco neodpovim.

K zneuziti papiru: (asi by byla lepsi formulace: zneuziti+podvody)

Napriklad nekdo ma chovatelskou stanici a vedle ni i druhou chovatelskou stanici stejneho plemene , jen ta druha neni o chovu s PP. Jak se to da krasne mixovat si asi dovedete predstavit

Napriklad jakekoliv vyuzivani tech PP pro uskutecnovani zisku pomoci tvrzeni jako: pes s PP je lepsi nez bez PP nebo neporizujte psy bez PP neni to zaruka kvality...nebo "jj tenhle pes cerny velky je po papirovych rodicich, ale papiry nema, protoze to je drahy na cyrizovani a vy stejne nechcete chovat,  tak ja vam toho psa o 2000 zlevnim "

A urcite desitky dalsich mechanismu, kdy se existence chovu s PP vyuziva jako marketingoveho nastroje. Psi se tak vlastne pro mnoho lidi deli na bile a cerne(niga)

Ale uprimne nechapu, proc se vubec zrovna na toto ptate. Je videt, ze mate prehled a neverim, ze byste realne mohla verit, ze chov psu s PP neni o podvodech, fixlech, okradani apod. Samozrejme ne cely, ale je to bezne a u prumerneho kupujicicho tak je dost pravdepodobne, ze muze naletet.

chvd
chvd 28.06.2023, 10:16:22 xxx.xxx.0.1
hmn:

"A na tom, že tam řada žen dělá pro nás podivné zvyklosti dělá dobrovolně, je velký kus pravdy."

tady si dovolím vnést otázku, nakolik se dá u chování určeném náboženstvím, tradicemi, zvyky, neznalostí.....mluvit o dobrovolnosti

Jasne, dobrovolne neni idealni vyraz. Ale proc to resit, pokud jim to nevadi. Proste jiny kraj, jiny mrav.

chvd
chvd 28.06.2023, 10:14:28 xxx.xxx.0.1
assil:

Na Pelikána mám trochu averzi od té doby, co jsem v jednom rozhovoru slyšela jak řekl, že ty muslimské ženy to zahalování a omezování vlastně chtějí.

Ale to bude z velke casti pravda. Jsou k tomu vedeny a vychovavany odmala, tak se prizpusobily.

chvd
chvd 27.06.2023, 17:58:57 xxx.xxx.0.1
megi-the-pes:

\'Máme pro vás řadu praktických článků, které odpovídají na nejčastější otázky. Nemůžete najít, co hledáte? Obraťte se na náš specializovaný tým pro důvěru a bezpečnost.\'

Oni mají tým pro důvěru a bezpečnost.

\'teeth\'

A ten dělá asi tohle: \'Pokud získáte dojem, že štěně může být produktem tzv. množírny nebo jinak neetického chovu, odolejte snaze štěně „zachránit”, odejděte a prodávajícího nahlaste našemu týmu.\'

Ale že by prostě nepovolili inzeráty na zvěř bez papírů, to ne. Hm. :-) :-)

Tak schválně... kdo bude první, kdo to zakáže? 

IMO:

PP a chovatele zpusobili vznik mnoziren.

PP neni nijak relevantne osetrene ve smyslu, aby se nedalo zneuzit.

PP jsou zneuzivany v takove mire, az je mi z toho zle.

Vetsi zlo jsou uz snad jen utulky.

chvd
chvd 27.06.2023, 17:56:42 xxx.xxx.0.1
Leithian:

Tak jsem koukla na mobilu na novej look. Teda tak nezajimavy, zmateny a nelogicky web s ještě horší inzercí jsem dosud nepotkala. Nedělám si iluze o prosperitě 😂😂😂

Moc pekne to maji udelane.

chvd
chvd 27.06.2023, 17:26:54 xxx.xxx.0.1
mastnacekk:

Vetsiho debilka aby pohledal. Jste jeste nekde reglej, ze bych se sel pokochat?

Clovek by nemel tak skarede psat o svem otci.

chvd
chvd 27.06.2023, 17:21:32 xxx.xxx.0.1

Leithian:

Jojo. Me spíš fascinuje jak by tu některým nevadila registrace a kontroly ale proč by mě sakra měl o chovu třeba krajty tmavé poučovat člověk co ji nerozezná od hroznýše natož jiných krajt a už tuplem netuší co potřebuje.

To je zajimava myslenka. Neco jako se pozastavovat, proc O resortu zdravotnictvi ma rozhodovat clovek, ktery neumi treba vytrhnout zub.

chvd
chvd 27.06.2023, 17:18:11 xxx.xxx.0.1
Buggyra:

Překlad pro chvd:

"Nikdo nepláče, to za prvé.

A za druhé, kdo vám bránil si to forum také zálohovat (možná je k dispozici k nahlédnutí / stažení ještě na webu timemachine

- pozn. překl.: to je dobrovolná dárcovská aktivita nějaké skupiny lidí, která ukládá na servery náhledy různých webů v určitých časových obdobích, a pak jsou tyto náhledy k dispozici, pokud se web změní, jsou to takové časové "fotky" toho webu - já to znám jako wayback machine, asi je jich víc)

a začít diskutovat a citovat (tj. poté, co si to stáhnete někde na svůj server a zpřístupníte ostatním)? Nikdo. Pláče ten, kdo pro věc (míněno zálohu a zprostředkování těch informací) nic nedělá."

Snad jsem vystihal mastňáčkovu myšlenku. Stačí to tak?

Dik za preklad. Me nejvice zmatla 62myslenka, ze kdo pro neco nic nedela, tak place. To bych ocenil klidne letenkou do Stockholmu.

Dekuji Vam kazdopadne.

chvd
chvd 27.06.2023, 17:12:15 xxx.xxx.0.1
mastnacekk:

Myslim ze bezte neco delat, treba si k tomu vemte frote rucnik.

Uz jsem byl, ale opet jsem ho nenasel.

chvd
chvd 27.06.2023, 17:11:43 xxx.xxx.0.1
assil:

Zbejvalo, ale zbytky se dávaly praseti, psovi se kupovalo maso. loughing

Se vsadim, ze ti psi uz nezijou. A to je jen proto, ze dostavali maso misto kosti :p

chvd
chvd 27.06.2023, 17:08:30 xxx.xxx.0.1
mastnacekk:

Kolovratek hadr.

Jakou spojitost ma kolovratek s hadrem? Nerozumim, ale prijde mi, jako bych tu tusil 62 chromozomu? Co myslite?

chvd
chvd 27.06.2023, 16:57:01 xxx.xxx.0.1
mastnacekk:

Nikdo nelka, to za prve. 

A za druhe, kdo vam branil zazalohovat si to forum ( mozna na timemachine jeste je ) a zacit diskutovat a citovat? Nikdo. Lka ten, kdo pro vec nic nedela. 

Prosim vysvetlit. Zkousel jsem translater, ale nerozpoznal jazyk.

chvd
chvd 27.06.2023, 13:20:47 xxx.xxx.0.1

Thielli

Jsem ráda, že už konečně části lidí začíná docházet, že Země není zdrojové a prostorové nekonečno. Jsem ráda, že Evropané už nemají kolonie a nedělají tam, co dělali.

A kdy jsme tedy my prestali byt nemeckou kolonii?

chvd
chvd 27.06.2023, 13:16:30 xxx.xxx.0.1
Leithian:

Chvd nepřispěl ničím. To je ten dvojí metr. 

Vy ano, off topicy, urazkami, napadanim.

chvd
chvd 27.06.2023, 13:15:30 xxx.xxx.0.1
Buggyra:

K jaké věci by se mělo psát na diskusi? Diskuse je ZÁBAVA. Je to jen tlachání. Pokud jste se domníval, že to má být něco jiného, tak jste byl ošálen :-)

Aha, tady bude zakopany pes.

Na tlachani je spise chat nebo treba soc. site, ty urcite tady drtiva vetsina "diskuterek" zna dobre.

Tohle se odjakziva jmenuje diskuzni forum, a tak jiz z nazvu samotneho vyplyva, ze by melo slouzit k diskuzi

Treba na wiki pisi o diskuzi toto:

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor několika osob o určitém tématu, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.

chvd
chvd 27.06.2023, 10:46:00 xxx.xxx.0.1
megi-the-pes:

Vidíte to hrozně černě. Zkuste hledat to pozitivní. 

V granulách je to změřené, normálně přes krev a odpad, nic zvláštního, tam záleží, kolik kalorií a bla bla.

Nebojím, no, není to jediné a pravidelné jídlo a nejsem štěně ani březí. :-)

Jak to muze byt v granulich zmerene? Jednou je tam min, zobaku, podruhe vic, potreti zas nejedu pul linky nebo zrovna chybi treba kureci zdechlinky do kurecich granuli nebo jsou uz moc rozlozeny ...

chvd
chvd 27.06.2023, 10:02:37 xxx.xxx.0.1
megi-the-pes:

Ale chvd, co to děláte. :-) Nemluvíme přece o psech krmených granulou.

Tam je jasné, že kost by je mohla i zabít (bez legrace). 

Bavíme se o psech krmených "masem" - čím nahradit kosti, kde vzít vápník.

Aj v těch granulách máte odpovědi... každé mají jiné množství Ca a jinou využitelnost.

Takže o čem jsme to... jo, i v těch granulách jsou kosti. Akorát rozemleté.

A teda sůl často zapomínám koupit, taveňák u nás nevedeme, cpeme se převážně rybami... akorát Megy se musí pstruh i losos upéct, ale prostě tady se polotovary, masoxy, vegeta a tak nehraje. Klidně můžu psovi shrnout můj talíř... jenže ono to nechce nic, jen blbé kuře furt.

Svět je hrozně špatný, že jo. :-) Ale každý jeden z nás tvoří ten svět. 

To děláme aj pro psy krmené masem. Nejdřív mletá svalovina, pak pomlít kosti, větší kosti, celá kráva. A je to. 

Co bych delal, odpovidam na Vase otazky.

Mnozstvi Ca a jeho vyuzitelnost je v granulich(drtive vetsine z nich) spise hypoteticka.

Nejak moc tomu zbytku nerozumim.

A lososa se nebojite? Vite, kolik v tom je P? A jak je to maso zchemizovane?

Jiste, ze kazdy jeden z nas tvori ten svet. A co s tim? jakoze Vam prijde racionalni obetovat se kvuli tupe vetsine?