Tohle uvádění zdrojů je těžké, protože všichni se vzájemně inspirují nebo opisují, podle toho, čemu, kdo dá přednost🙂.
Příspěvky uživatele
drvodelkafialova
🙂 co kdybych tam vlepila trubičku? On to stejně nakonec udělá můj milovaný muž, ale jak ho znám napřed se musí pobavit mojí nešikovností 😜
Jé já koukám do dvou vláken, díky 😆už asi chápu.
Vpodstatě teda múžu použít rámek, který zateplím a udělám dírku do horní části?
Úly mám zateplené, ale nevěřila jsem, že je taková malinká ďurečka. Myslela jsem že to špatně chápu😜
Kde je prosím ten průlez, aby se včely dostaly k zásobám, já ho tam nevidím.
Zužování chci určitě letos zkusit, šlo by udělat náčrtek? Já si to bez něj nedokážu úplně tředstavit, myslím přepážku.
Také dobrý den. Můj názor je, že včely se ze zimou vyrovnají dobře, pokud se jim do toho nikdo neplete a na podzim je pořádně nakrmíte. Pro mě je třeba krmení včel tím obdobím,které považuji za velmi kritické. Pokud třeba při manipulaci se sirupem nejste opatrný, klidně vyvoláte takové rabování, že nemusíte mít co zimovat. A to je něco, co ovlivní podle mě ze sta procent včelař, ne počasí, ani varoáza, ale špatná technika krmení a neopatrnost - lajdáctví.
Já loni přidávala matky, podle pana Sedláčka a k mému překvapení, super. Jestli se něco nepovede je to moje vina, ale přidání matek ná vymyšlený dobře.
lupus4:tak jsem měl zkraje dojem - zahradnice, včelařka …sympatická a rozumná ženská, no už ho nemám 😢
No vidíte Lupusi, v tom mám oproti vám velkou výhodu. Mě jste vy nikdy sympatický nebyl a o tom že bych někdy trpěla iluzí, že jste rozumný, to snad ani raději nebudu komentovat.🥱
Souhlasím se zabezpečením a mám ho, slepice se byly jen na chvíli proběhnout, k útoku došlo ve dne, ne v noci. Jestli se mi podařčí ji chytit, má to prostě spočítaný. Všude má haldy myší, stejně si vyčíhala okamžik, kdy psi neměli přístup na část zahrady. Kdyby zaútočil dravý pták, prosím to budu tolerovat, rozežranou mrchu ne.
pak je to jenom dobře.
balu:V PP chovu? Je to JPP, že?
Je to JPP, ale celkem důvěryhodná JPP.
Já už jsem volaaká zmetená😲. Když mám úly 39x24, zimuju na dvou nástavcích a úly jsou zateplené vlnou, dole je varoa dno, doufám že to říkám správně, prostě to pletivo a podložka, jak má vypadat česno?
Teď mám všude zábrany, někde takové kovové, ty chci vyměnit, protože se je myš naučila otevírat a plastové, co jsou přez celou délku úlu a zjevně je to špatně, tak ať tam dám něco jiného.
Prý v i chovu s pp. Ti psi byli agresivní i ve výstavním kruhu, ale jak říkám, pouze jsem to slyšela a tohle plemeno nechovám, v té době to pro mě byla sice zajímavá, ale nijak podstatná informace. Jsou tady chovatelé zlaťáků, tak můžou uvétst na správnou míru.
Prý se to dělalo hlavně v Polsku, prý a to berte s rezervou já to opravdu jen slyšela, byli kříženci dost ostří.
Jestli jí chytnu, zabiju jí a nebudu tady předstírat, že to neudělám . Chytit lišku nicméně není snadné, ale jsem rozhodně ochotná to zkusit. Stejně si myslím že největší šanci mají v tomhle směru nasi psi.
Fotka ochočené lišky je hezká, v lese ať si běhá. Všude kolem má pole s enormě přemnoženými hlodavci, poku přesto dává přednost drůbeži, nastoupí přírodní výběr vidlemi.
Nás středoasit😀
Ano a pokud byli doteď zvyklí na jemné retrívry, prostě je to mohlo zaskočit.
Svině, tu do sklopce chytím těžko. Doufám že se splete a narazí na heryho.