Aktuálně: 3 733 inzerátů210 939 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Příspěvky uživatele

drvodelkafialova

drvodelkafialova
drvodelkafialova 06.08.2024, 15:22:43 xxx.xxx.171.125

Já třeba nesdílím averzi včelařů vůči žlunám. Taková žlutá miluje a vyhledává vosí hnízda. U nás žijí a rozhodně likvidují vosy, celkem by mě zajímalo, jestli by si troufla i na sršně. 

Určitě je jednodušší bránit úly proti velkému ptákovi   než před davem nájezdnic. 

drvodelkafialova
drvodelkafialova 06.08.2024, 13:31:34 xxx.xxx.171.125
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 06.08.2024, 13:15:23

Blbost. U starých oslabených   lidí a velmi malých dětí už to nefunguje. Ty chrání kolektivní imunita, společně s těmi u kterých se protilátky nevytvoří a to je u všech očkování, žádné není 100%. Jak asi má mít vytvořené protilátky nemluvné? Když pak nějaký nezodpovědný  zmetek nakazí malé děcko černým kašlem nebo jiným svinstvem ,  zasloužil by normálně zavřít do kriminálu, protože ho může strašně snadno svou nezodpovědností zabít. Stejně jako když nenechá dítě očkovat třeba proti tetanu.

Tohle mi vadí na celé té akci s covidem nejvíc. Dodala odvahu desinformátorům a v lidech nahlodala důvěru v očkování, které stále je nejbezpečnější a nejlepší ochranou proti spoustě smrtelných nemocí. To a ne covid, bude stát spoustu životů.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 06.08.2024, 12:41:04 xxx:xxx.8374:53fc

Jako, taky je mi to divný. Ne že by vosy neotravovaly, ale spíš mě. Včera mě pobodaly při rozpouštění cukru. Ale k úlům mi přijde, že se bojí přiblížit.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 06.08.2024, 12:37:22 xxx:xxx.8374:53fc
Leithian:

Jestli vám přijde očkování proti tetanu a na covid stejný jste vadná. 

Nic si z toho nedělejte, já si o vás taky nikdy nemyslela, že ste normální, spíš naopak.

Stejný to není, princip výroby je jiný, ale moc tomu nerozumím.

Jde o to, že to teď používají jako argument odpůrci očkování, proti jakékoli nemoci, včetně těch nejzávažnějších. Každé očkování je riziko, ale jde o to že většinou je mnohonásobně větší riziko se naočkovat nenechat a v některých případech, tím že se někdo neočkuje, ohrožuje nejen sebe, ale také své okolí. Viz třeba teď spalničky nebo černý kašel.

Jestli se někdo nechce dát očkovat třeba proti klíšťové encefalitidě - jeho věc, jeho rozhodnutí mě neohrožuje.  U nemocí jako černý kašel ano.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 06.08.2024, 12:28:04 xxx:xxx.8374:53fc
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 06.08.2024, 11:09:48

Jo, taky mě napadá, když se tak obrací na přírodní medikamenty, že oblíbeným přírodním léčivem bývala třeba rtuť. Ta je nakonec taky z přírody.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 06.08.2024, 12:01:01 xxx.xxx.171.125
»
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 06.08.2024, 11:14:19

Ale prosím vás.To prostě není argument   přestat se očkovat třeba proti tetanu apod. 

Já se na covid očkovat nechala, celá nejbližší rodina taky. Neumřel nikdo, jestli to fungovalo nevím.  Zato strýce málem nechaly neteře umřít, když se nakazil, protože zkoušely alternativní léčbu.

Jasně že se na tom napakovali spousty podvodníků, ale nejhorší byla panika a následky v podobě desinformátorů a jejich šílených teorií.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 06.08.2024, 10:33:04 xxx.xxx.171.125

Prý víla Amálka😂😂

Jinak nejenže odpírači neočkují své děti, ale ještě šíří nesmysly do okolí. Jednoho takového mám v práci.  Neočkuje, zato léčí všechno od bradavic na noze po rakovinu  dimethylsulfoxidem - DMSO.  Pro neznalé, je to něco jako ředidlo. To se nebojí lít do sebe, na sebe i na svoje děti, příbuzné a kolegy.

Je to zaručený bezpečný všelék, protože o tom napsala odbornice příručku a má video, kde to chválí přední američtí odborníci s diplomy na stěnách za zády. Pravost těch diplomů se pozná podle množství zlata a barev. Ti samí a jim  npodobní odborníci vám v dalších videích vysvětlí, jak vás , vaše děti, psy, kočky a babičku tajná světová vláda spiklenců sleduje skrz čipy, co do vás dostala prostřednictvím očkování, případně jiní spiklenci se snaží prostřednictvím očkování snížit světovou populaci atd.

Jo, na vakcínách proti covidu si určitě někdo hodně napakoval kapsy, nicméně druhá hlava a ani tykadla nikomu nenarostly.  Myslím že prostě lidé včetně politiků zpanikařili, nikdo nevěděl co dělat a co čekat. Nejhorší je, že jestli přijde teď něco horšího, nikdo to nebude ochoten dodržovat znovu.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 06.08.2024, 08:23:15 xxx.xxx.171.125
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 06.08.2024, 07:48:51

No, nedivím se, že když tu plácáte podobné nesmysly, že se stydíte je tu psát alespoň pod přezdívkou.

Na například neštovice umírala taková spousta lidí , že si to ani neumíme představit. Jako bonus, ti co přežili byli znetvoření, třeba i slepí.  My bychom měli být vysloveně hrdí že se naše země významně podílela na jejich vymýcení. 

Prý loby, to je teda pěkná hovadina. Jasně dneska je medicína velký byznys, ale to rozhodně neznamená, že se na protest proti tomu přestanu nechávat očkovat. Nebo hůř, že budu absencí očkování ohrožovat své děti a jejich okolí tím, že je neočkované vypustím do světa.  

drvodelkafialova
drvodelkafialova 06.08.2024, 07:12:19 xxx.xxx.171.125

Sakra já vážně nechápu ty narážky na škodlivost očkování. Já očkování považuju za základ medicíny. Nebýt očkování,umíráme ve velkém na neštovice, TBC, obrnu, tetanus a spoustu dalších nemocí. Kéž by se dalo očkovat proti blbosti, to by teprv byla skvělá vakcína.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 05.08.2024, 08:36:49 xxx.xxx.171.125

Husa se jmenuje Husa. U nás se pojmenovávají mužský😂

Navíc ty Huso pitomá!!! zní taky dobře.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 04.08.2024, 11:40:57 xxx.xxx.171.125

Já dala víčka známému, nějak si to vyprall a pálí z toho kořalku.  Vosk mi vrátil. 

Tak možná zušlechtit tímhle způsobem. 

drvodelkafialova
drvodelkafialova 04.08.2024, 03:00:15 xxx.xxx.171.125

Čistě teoreticky, vím že by začaly vyvádět, ale kdyby se jim sebraly medníky, daly prázdné a ty plné s cementem postavily někam v jejich dosahu, třeba by je to donutilo je vyčistit a med bez cementu nanosit do úlu. Pak by šel vytočit a nakrmit potom cukrem. Když budou mít k dispozici tolik medu, na nošení cementu z lesa se třeba vykašlou. Pak rychle vytočit a hned krmit.

Nebo to udělat alespoň s plásty z plodiště, těmi co na nich není plod. Tím byste získal plásty s místem na nakrmení cukrem.

Nic neláká včely tak jako opuštěné plásty. A včel je teď v úlech hodně, stihly by to rychle. 

drvodelkafialova
drvodelkafialova 03.08.2024, 13:50:41 xxx.xxx.171.125
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 03.08.2024, 12:32:43

Jenže člověk, jako je vaše kamarádka mi nikdy nevadil a nevadí. Navíc má pravdu v tom, že tenhle super přehnaný aktivismus se vrátí jak bumerang a poškodí přesně typ lidí, jako je vaše kamarádka. Také mám známé mezi homosexuály a to co říkají na adresu aktivistů je asi 1000 x ostřejší, než jsem kdy řekla já. 

drvodelkafialova
drvodelkafialova 03.08.2024, 09:16:09 xxx.xxx.171.125
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 01.08.2024, 10:25:15

Tak nevím.  Ta nová Husa je taková buchtička bez osobnosti, klidná hodná a tichá. Gusta vřešti v jednom kuse i na letadlo co si dovolilo přelet   nad naší zahradou. I když Husa má na něj pozitivní vliv. Už ho odnaučila chodit nadávat popelnici. On se vždycky rozčílil na něco nebo někoho a šel vynadat popelnici. Husa se napřed rozhlížela kolem, co se jako děje a pak začala chodit ke Gustavovi když tam tak vřískal a zblízka se mu koukala na hlavu s výrazem - žiju s bláznem.   Tak nějak ho to přestalo bavit.😂

drvodelkafialova
drvodelkafialova 03.08.2024, 09:07:30 xxx.xxx.171.125
Majka:

Mě váš příběh husí příběh moc zajímá. Dokonce jsem i doma pojmenovala mladého housera Gustav ( Gustik) na husu to jméno sedí podle mě. Navíc včera měli Gustavi svátek tak všechno nejlepší všem husím i nehusím Gustíkům.

Jo, taky se nás slavilo. Gustav dostal zmrzlinu, poškrábal mi nohu, protože jsem mu jí dávala moc pomalu a zajedl to několika listy zelí, které miluje.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 03.08.2024, 09:03:31 xxx.xxx.171.125
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 03.08.2024, 07:41:14

Těžko říct, když se tak dneska označuje každý druhý influecer, má z toho prachy a dav poblázněných fanoušků, kteří ho chtějí následovat, má člověk problém téhle diagnóze věřit. Zvlášť když se začínají ozývat lidé, kteří se touhle módní vlnou nechali v mládí strhnout a nenávratně je to poškodilo.

Navíc, dokud to bylo pod kontrolou lékařů a změna pohlaví byla operativně prováděna u zlomku procenta dospělých lidí, kde lékaři konstatovali že jim to pomůže, vůbec mi to nevadilo.

Ve chvíli, kdy se s toho stává masová zábava, ke změně stačí zajít na úřad a do dětí se cpou hormony atd , stává se ze mne zapřísáhlý odpůrce tohohle směru a vidím rudě, při pouhé zmínce. 

drvodelkafialova
drvodelkafialova 03.08.2024, 06:58:43 xxx.xxx.171.125

No pane jo. 

Ale třeba včely ještě překvapí. Část zásob určitě do podzimu budou  muset zkonzumovat, je jich hodně a nedokáží teď už tolik nanosit. Možná by stálo i za to jim to co je zavíčkované poškrábat a pořád je tím provokovat, aby to zpracovávaly a měly pocit že je snůška.   Je asi i dobře že tam jsou trubci, pomohou ujídat. A nakrmila bych prostě klidně třeba i v září. Když někdo podcení krmení anebo včelstvo napadnou lupičky, taky musí krmit pozdě a včely přežijí. Myslím, že když nakrmíte  v září, překrytí to cukrem a přežijí. 

Je mi to moc líto, ale ještě to nevzdávejte.