U nás jich naštěstí tolik není a u letáků jsem je vůbec neviděla.
Příspěvky uživatele
drvodelkafialova
To nejste sám😂. Zvlášť letos na jaře to měl Gustav nahnutý. Jak na něj přišlo jaro, byla z něj tak agresivní svině že už jsem měla nabroušenou kudlu a nahřátou troubu.
Huš!! Gustav se nežere.
Máte pravdu, já si na to názvosloví furt nedávám dost pozor.
Teď jen musím říct, že zbytek jsem úplně nepobrala.
Ne to s těmi kyselinami, ale s akaricidy. Jako jasně, pokud bych dejme tomu použila nějaký nevhodný prostředek v době snůšky, pak se nějaké nepatrné zbytky jistě najdou. Ale jinak ne.
Samozřejmě kyselinami své včely týrat nebudu, to jen pro upřesnění.
Zkusila jsem teď fotku zátiší s Gustíkem a kávou poslat do soutěže o nejroztomilejšího mazlíčka , co naj furt soutěžit jen papoušci, že jo?
V tom máte zcela určitě pravdu.
Já to vidím tak, že zeleninu, ovoce atd jíme všichni. O tom kolikrát jsou třeba jablka na plantážích ošetřená postřiky, se ani není třeba zmiňovat. Vzhledem k množství jídla , které všichni sníme,je množstv medu zanedbatelné. Pokud navíc ošetření provedu v bezsnůškovém období a med mám v panenských plástvích, pochybuju že jsou rezidu vůbec zachytitelná.
Arbora:U koní sa klonuje už pomerne bežne, ale nie všetky plemenné knihy majú používanie klonov dovolené. Niektoré klony (často sa to robí u orignálnych kastátov, ktoré sa neskôr ukázali ako nadpriemerní športovci) majú mizernú výkonnosť oproti originálom, ale do chovu sú zaradení aj napriek tomu, že výkonnosť nie je tak dobrá ako originál, ale krv nie je voda… Tu je taký celkom zaujímavý súhrn. https://equichannel.cz/clanky/chov-a-etologie/klonovani
Jo, to je přesně ono. Samozřejmě co kus to originál, ale ne geneticky.
Je a není. Pro účely plemenitby je to stejný pes.
Nemohl by na výstavách prostě uvádět jména rodičů originálu? Je to vlastně něco jako jednovaječné dvojče.
Buď je slepicím uvařte a nasekejte nebo je klepněte po jednom do hrnku a zkontrolujete snadno, jestli tam nemáte pukavce. Ale byly ve stínu a neměla by být zkažená.
Já si stejně jako Tom myslím, že není hlavně vůle na straně producentů léčiv, dát na trh skutečně účinný přípravek proti varoáze.
Je to roztoč a když to vezmu podle likividace roztočů v zahradnických provozech, co funguje na hubení roztočů, vesměs nefunguje na hmyz a opačně. Kdyby byla vůle roztoče na včelách snadno zlikvidovat, jistě by to šlo. Ale není finačně zajímavý se zbavit něčeho, co přináší hezký zisk díky prodeji spousty instrumentů a vodiček, které včelám ve výsledku spíš škodí.
letos jsem se po dlouhé době setkala u našich slepic s čmelíky, není to nějak masivní napadení, ale jsou tam. Asi dárek od hejna vrabců, co se u nás přiživuje.
Napadená byla hlavně kvočna, ta stejně teď nesnáší, tak dostala pod křídla Ivermectin - kapku do kloubní jamky, tam je nejvíc žilek.
Zbylé slepice dostaly Exzolt. Prodali mi ho na veterině 4ml/800Kč.
1ml/20kg, aplikuje se do vody a to tak, že vezmete menší dávku vody a uděláte roztok, kterou hejno za 1den vypije a dáte mu ji jako jedinný zdroj vody. Po týdnu se to zopakuje.
Takhle vypadá káva s Gustou
Prý je nejlíp prozkoumaný či co.
Každý pes je originál, ale taky mám v minulosti pejska, kterého, mít ty prachy, bych bez váhání nechala klonovat.
Je to zvláštní, ale jsdnou jsem o tom viděla dokument a tam nějaký lékař tvrdil, že člověk by šel v podstatě naklonovat nejsnáz, tedy nebýt etických otázek.
U nás v loni spolek objednal k srpnovému léčení formidol. Já si k tomu svinstvu čuchla a chvíli jsem měla pocit, že to nepřežiju. Pobavilo mě, že letos jedna známá, zaúkolovaná rodinou příčichla taky. Ani bych nevěřila kolik sprostých slov zná a jak květnatě je dokáže používat. Já to do včel neměla naštěstí odvahu dát, ale zas teď tím hubím zavíječe, tak to aspoň využiju.
My máme hned před okny ložnice 100 letou lípu, sázela ji babička mého muže. Na jaře byla vždycky kosáky vyhledávaná a zpěvu bylo jéje. Jak přišel ten virus, kosáci skoro zmizeli a letos se pomalu znovu vrátili, ale prostě já si nemůžu pomoct, už nezpívají tak krásně co dřív.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-prvni-ve-stredni-evrope-developer-korec-nechal-naklonovat-psa-259109#dop_ab_variant=1356511&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Scifi je realitou.
U nás na Mělnicku skoro nejsou. Dřív tu zpívali pořád a teď jenom tenhle šmrdola.