Víte co? Mě vaše jméno nezajímá, je mi putna. Pouze a jenom vás a ostatní anonymy žádám o odlišení se v diskuzi pomocí jednoduché přezdívky, kvůli srozumitelnosti. To by mohl chápat i řečeno vašimi slovy, každý blbec.
Příspěvky uživatele
drvodelkafialova
Hele, já jsem toho názoru, že je lepší radši se připravit a pak to třeba nepotřebovat než naopak.
Taky když se člověk připraví, tak potom tolik nepanikaří. Nejvíc lidí zabije panika.
Ten náš měl jinou barvu, ale typově byl podobný. Máte fešáka.
A tak jasně že velké přípravy budou na hasičích a podobně. Ale nachystat doklady, koupit pitnou vodu, dobít mobil, powerbanky, zkontrolovat že mám funkční baterku, léky co pravidelně užívám, atd zvládne každý. Co je navíc je jen plus.
Ono je dobré mít připravený třeba ty doklady, nějakou hotovost a tak , v tom článku je to popsaný celkem dobře. Taky v případě že půjde do tuhého, nezapomenout vypustit domácí zvířata, ať mají šanci.
Taky kdo má starší příbuzné, tak je třeba vzít k sobě včas, ať je odněkud netaháte přez vodu.
Tak jak to vidíte? Přijde apokalypsa?
https://www.prozeny.cz/clanek/jak-pripravit-domacnost-na-krizovou-situaci-78897#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=prozeny.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
On se tomu člověk tak trochu směje, na druhou stranu, jestli někdo bydlíte v oblasti, kde momentálně před povodněmi varují, trocha příprav neuškodí.
Taky je nemáme v lednici, to se ani nemá. Ale v teplotě přez ty horka tam bylo mezi 22 - 25C.
https://www.zdraviodvcel.cz/inpage/pomocny-zvedak-nastavku/
Tady to je. Zvedák dělají i nastavitelný na různé velikosti nástavků. Já mám tedy objednaný a zaplatila jsem 22 000.
Jo, to přesně nevím. Byl z útulku, asi 5- 6 týdnů staré štěně. Podle vzhledu kříženec papillonka a malého jezevčíka. Chytrý, tvrdohlavý, panovačný a naprosto úžasný.
Jo prevence, tak to jo. Zvlášť se mi líbilo, jak v jednom z těch videí popisuje autor, že včelky mají šedavou barvu, jak je pokryly drobné krystalky kyseliny. To jim fakt musí dělat děsně dobře a zvlášť když se to dělá pěkně několikrát za sebou.
Já se přiznám, že ta videa jsem nesledovala pozorně, ale nevšimla jsem si vůbec zmínky, že by ošetření dělali třeba na základě monitoringu. Prostě litr kyseliny stojí pouhých 180 kaček, tak co jí tam nenaprat.
Každopádně, až se mi tedy doma budou povalovat dva miliony, nechám si naklonovat mého nejmilovanějšího pesjska Kubíčka. Protože to byl voříšek a nejde znovu sehnat.
Anonyme 4.22 , laskavě se označte nějakou přezdívkou nebo aspoň písmenem.
Já kyseliny používám taky. Skvěle se s nimi odstraňuje rez a vodní kámen. Taky někdy dám lžíci do zálivkové vody pro kyselomilné rostliny.
Na ta vaše videa mám krásný jednoslovný výraz FUJTAJXL. 🤮
Tak zkušenost s tím nemám, ale třeba u kytek, když něco hubí svilušky, vezme to s sebou obvykle všechny roztoče. Určitě bych to zkusila. Nicméně ten ivermectin se hodí, když se jedná o chovné jedince a maso a vejce nebudete zrovna jíst. Je to rychlejší a levnější.
Já už sem dávala odkaz, jsem teď jen na mobilu a špatně se mi to dohledává. Dokonce si myslím že to vlákno jste zakládal vy, jmenuje se myslím jiný úl než nástavkový nebo tak nějak. ZÍtra na to kouknu.
ž
Já už objednala ten zvedák a líbí se mi funkce spodního tlumiče, takže zkusím ten.
Ale jo a vyřeší se i třeba vápenka. Má to velké ALE , vejce a maso by se nemělo po aplikaci myslím 6 týdnů používat pro lidskou spotřebu. Já kapkou ivermectinu do ucha řešila i svrab u králíků a tak. Jo a pozor na kočky, pro ty je vysloveně jedovatý.
Prostě Exzzolt je dražší, ale ne o tolik a jestli je účinný, což nejspíš je, je lepší použít ten.
No, nevím. Teď Husenku má, ale útočit na návštěvy ho baví pořád. Jen přestal útočit na nás , tak na jaře uvidíme. Vzhledem k tomu, jak se ho ta migrantka snaží ve všem napodobit, spíš čekám že jaro stráví v brnění.
Stejně je zvláštní, jak rychle se ta nová Husa ochočila. Že žere z ruky, tak jasně mlsnost je dobrý učitel, ale Gustav má ve zvyku, když si čtu nebo usnu v křesle na zahradě a on chce chleba, přijít a tahat .ě jemně za vlasy, jako je tak probírat. No, jemně na Gustíka - neteče krev a nějaké zbudou. A tak klimbám a najednou mě zobák ťuká do hlavy a ne Gusta, ale Husenka. Normálně to okoukala. Probudila mě a pak šla se mnou pro chleba.
Takže starého psa novým kouskům nenaučíš, ale Husu jo.
Jednou jsem někde četla, že naše sršně loví na podzim převážně upracované letní včely. Proto prý nikdy nenadělají takovou škodu, jakou by způsobila asijská sršeň. Také dávají při lovu přednost vosám a na včely jdou až právě, když vosy zmizí.
Zužuje se při téhle metodě včelám plodiště? A by tam pak nebylo překážek moc.