Souhlasím. Opravdu nechápu, proč by se neměl moct dát utratit pes sice zdravý, ale nebezpečný.
Příspěvky uživatele
drvodelkafialova
impact:„Vím, že je to nelegální činnost, a já na to navíc nemám žaludek. Svědomí mám čisté, zároveň jsem ale nikdy neřekl, že jsem ty zápasy neviděl,“ neskrývá.
To je debil. Prej nemám žaludek. 😂😂😂 Stačilo by, kdyby jim picajti napíchli telefony a divili by se aj ušima. 😏
Ony se v tom nejspíš točí takové peníze, že to leckomu přivře oči.
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/chovatel-psi-pitbul-tyrani-kontrola.A221202_694988_brno-zpravy_mos1
No jo, no. Co na to říct, když člověk, který přiznává že chová psy na psí zápasy, prý není postižitelný.
Mě vadí že je z polystyrenu. Taky bych se bála té spousty nejrůznějších součástek, mám ráda, když je úl co nejjednodušší.
Zdravím 😃
Narazila jsem na velmi zajímavý článek o včelách . Naznačuje opravdu velký význam e- napětí pro včely. Tom50 tu několikrá zmiňuj své podezřen o škodlivosti různých druh záření na včely, tady by mohlo být potvrzení jeho teorie https://www.osel.cz/13723-elektricke-vcely-jak-roj-vcel-zvladne-vyvolat-vetsi-naboj-nez-bourkovy-mrak.html
vidle taky nejsou špatná zbraň a nepotřebujete zbrojní průkaz.
Mezi žamiony a bedlami je dost nejedlých i mírně jedovatých druhů. Jednou se mi taky povedlo se žampionem přiotrávit.
Jj, tohle. Špatné na tom je i to, že ve finále podobné excesy odnesou všichni pejskaři.
Hlavně to prostě není normální psí chování. Ta zvířata mi přišla jak v transu že cítí krev. Naši psi a to i ten obávaný SAO 😃 vždycky dali přednost zahnání lidí před přímým střetem . Hery jednou nahnal drzé příbuzné, co mají pocit , že je normální podat si skrz plot klíč a odemknout branku, ke zdi a tam na ně řval dokud jsme nepřiběhli. Ale nekous, protože se nebránili a okamžitě je nechal být.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-absolutni-peklo-ucitelka-popsala-bezny-den-v-nemecke-skole-40491837#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
To jsou ti nevinné siroty, co nám je sem chtěli nakvartýrovat.
Pro mě, která se v bullech dvakrát neorientuju je nejhorší, že vlastně nedokážu poznat, jestli je to pitbul, staford nebo tenhle american bully. Navíc, jestli se jedná o podobný problém jako byly ty záchvaty u zlatých kokrů, asi ani majitel neodhadne, jak moc jsou nebezpeční. Kamarádka kdysi měla tu smůlu, že takhle postiženého kokra měla. jednou jí navážno napadl, jizvy má do dneška. Říkala, že měla pocit, kdyby byl o chlup větší a těžší, že ji zabije. Tomuhle zvířeti se už vůbec neubrání nikdo. Ty ženský měly štěstí, viděla jsem to video z Anglie, jak to samé plemeno roztrhalo dospělého chlapa a kolem byli lidé, co se mu snažili pomoct.
megi-the-pes:Ne že nepovedlo, tak nějak, jak říká impact,
pokřížilo se cokoli, z čeho mohl vylézt Herkules. Ale s IQ -65.
S pitbullkem je to dobrý, vím, co čekat, ale co s tímhle? Když má třeba 50 kg. Jak mezi pitbullky můžu strčit ruce, tak tady jedině střílet. Nevěřim jim ani chlup.
To je hnusný takhle přemýšlet o psech.
Ono je dost možný, že z toho psa měla strach i majitelka a nebyla schopná pořádn zasáhnout.
Jo, zrovna ve zprávách mluvil starosta obce, odkud byl ten chudák chlap. Popisoval, jak jim medvědi chodí po obci a lidé se už bojí pohybovat kvůli nim v přírodě. Regulace je rozhodně na místě.
Obávám se, že vzhledem k mnoha vážným napadením v zahraničí konkrétně tímhle plemenem, se nebude jednat o křížence, kteří toto plemeno jen připomínají.
My kvůli tomu oplotili teď dva hektary, kam budu jezdit s Herym. Neposlechne mě tak, abych si s ním troufla sama chodit na procházky. Plot respektuje a vylítá se prostě tam. Taky nemá rád cyklisty, ale nekousne je, nicméně nestojím o to, aby někdo z kola spadl, protože se ho lekne. Muž má náladu procházkovat jen výjímečně a tak jsme to vyřešili tak. Možná feny dospívají dřív, já co měla velká plemena, byly to vždy psi, až na současnou fenku, ale to je prostě hodná, laskavá holka, nebojí se, ale nikomu neublíží.
Mě přijde, že se nejedná o bull plemena obecně, ale specielně, tyhle americký bully. Nevím s čím to nakřížili, ale prostě se něco nepovedlo. I kdyby byl na vodítku, ta ženská ho neměla šanci udržet, když je tak agresivní a neovladatelný.
Je mi líto, ale takové psy by měli bez milosti utrácet. I kdyby se našel nový majitel, nevěřím že pes nebude dál nebezpečný.
Navíc ten pes je strašně mladý a už stihl získat takhle agresivní chování. Moje psi v roce a půl jsem vždycky považovala za víceméně štěňata, tedy v pubertě, silná, ale v zásadě lehce zastrašitelná, když by šlo do tuhého a bylo to potřeba. Tady ten pes už má za sebou i nějaký socializační výcvik, není tedy u majitele, který nemá snahu se mu věnovat. Ano majitelka podcenila hodně věcí, měla se chovat jinak, pes měl mít košík, ale tohle je prostě i plemenem. Nemám ráda termín bojový pes, ale tohle je opravdu zmršené a nebezpečné plemeno. Tyhle Americké Buly by měli plošně zakázat množit a stávající zvířata všechna vykastrovat.
Tak člověk nemůže počítat s tím, že by na ministerstvu byli odborníci. Ono to tak taky podle toho vypadá.
Já nemám problém v případě problémů sníst i tu quesantku 😜. Nakonec králík má taky jen okolo tří kil. Vážně ne, díky. Velké ovce ani nechci, z víc důvodů a pokud něco pořídíme tak spíš na jaro. zatím je to jen ve stádiu úvah.
Jasně je škoda to nevyužít. A není složité tu dotaci získat.