Anonymní: Až na zbytečně overreacted výrazy má bodlinka pravdu a podivuji se té trpělivosti.
Když si to přečtu vcelku, čumím na to jak tele na vrata. Říkám si - co to je?! V čem je problém, na co sto tisíc písmen o litování se? Zvíře ztratilo 40 % váhy, pije bazén denně, jde se na veterinu. Tečka.
Pytel (prodává se speciální pro kočky), rukavice, odběr, domů. Návštěvy doma jsou drahé, naučte se kočku držet nebo někoho přemluvte.
Koruny? Srovnám si priority. Nemám nic, co nepotřebuji, neživím tři auta, nejezdím na deset dovolených ročně. Stále nevyjdu? Od toho jsou soc. dávky.
Kdokoli, kdo má všech pět pohromadě, si přečte, jak taková jednoduchá věc jako odběr krve trvá tak dlouho, dojde ke stejnému závěru. To zvíře trpí, ve skutečnosti nehorázně hladoví, a dokud nedostane najíst jiným způsobem; léčbou, bude trpět dál, až zahyne, ale to víte, protože jste lékařka a tyto informace vůbec hledat nemusíte. Tak se to má.
Nebýt to fikovnice, tak zadavatele sjedete stopadesátkou. Vážně, jste upřímní? Zvíře hladoví, bez léčby umře. Co jste řekli lesnížínce, chudáčku, to je mi líto, že tak trpíš?
A to zvíře je jako kde?!
Vy se chcete prostě jen vypsat a mít soc. kontakt, to je celé. To je ok. Pokud v tom nejede zvíře.
Vypište si sbírku na Doniu. Dělejte něco.
Přemítáním na diskuzním fóru nevyřešíte nic.
Nezlobte se na mě, ale - tady to přece není, že by fíkovnice seděla doma, ruce v klíně a nic neřešila. Jen hledá, dokud nebudou definitivní výsledky z vyšetření, jaké varianty péče jsou. Pokud by to řešit nechtěla, tak se tu asi neptá.
A přijde mi dost kruté ji tu osočovat, že se nestará. Pokud ji znáte už z ifauny, tak těch zdravotních problémů s kocourem řešila už dost a nikdy to nebylo - tak si klidně trp, řešit tě nebudu. Takže být vámi si příště sednu na prsty a odpustím si tyhle soudy. Za monitorem je každý hrdina. Chtěla bych vás vidět, zda byste měla tu odvahu jí to říct z očí do očí.