Já můžu porovnat :
Zoo Praha - hodně zvířat, ale poslední roky hrozně lidí a ty ceny…za mě jednou za čas. A to jsem tam chodila na své narozeniny každý rok, mnohdy i 2x…ale už to není ono…ač ji pořád vylepšují. (foto 1)
zoo Plzeň - letos máme permanentku (máme to tam cca 30 minut) - za nás úžasná kombinace zvířat a flóry, příjemná procházka, pokaždé jdeme trochu jinudy 🙂 U nej Dinopark. atky super. (foto 2)
zoo Jihlava - ta mi přišla super, ale tam jsem byla už cca před 15 lety. tak snad jen vylepšují? 🙂
Zoo Dvůr Králové - tam jsem byla taky naposledy před cca 20 lety. A moc pěkné.
Zoo Liberec - tam nevím, zda to už vylepšili, ale co jsme byla naposledy (cca 12 let zpět), tak nic moc teda…
Zoo Brno - tehdy nás nezaujala(návštěva cca před 20 lety), ale co jsem viděla nové fotky, vypadá zajímavě
Zoo Lešná - už před cca 20 lety byla úžasná, teď jsou tam i rejnoci a jaguáaři, kteří plavou..tak to musí být pěkné. 🙂
zoo Ostrava - tam jsem byla před 10 lety, zrovna ji upravovali a paráda
zoopark Zájezd - příjemná menší zoo, velké vyblbnutí pro děti
zoopark Chomutov - krásně velké výběhy, hezká procházka, jezdíme tam většinou 1x ročně, ač to máme 150km (foto 4)
Zoo Plasy - malá zoo spojená s golfem - pro děti skvělé vyžití, šelmy tam člověk vidí hodně zblízka (foto 3)
Zoo Tábor - fajn procházka, hezké větší výběhy.
Zoo Hluboká nad Vltavou - moc heké výběhy, hodně zeleně, mezi zelení jsou i dinosauří kostry, takže pro malé děti super.
Zoo Ústí nad Labem - tam jsme byli teď v sobotu a naprostá pecka! Tak krásné výběhy pro šelmy a ten jejich pavilon - nikdo nikde, byli jsme tam sami a šelmy. Úplně úžasný (oproti pražské zoo fakt wau efekt - tam už jsme se do pavilonu šelem dík kočáru s dětmi 4 roky nedostali). Rozhodně jsme tam nebyli naposledy. Jediná nevýhoda - šílený kopec, s kočárem to bylo náročnější. (foto 5)