Aktuálně: 3 716 inzerátů210 557 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

Mi

Mi
Mi 26.07.2024, 06:51:18 xxx.xxx.107.82

Nemůžu už se dívat ani na westrny,hlavně ty starší. Co tam s koňma dělají při tom natáčení mě rozpaluje do běla. Rvou je za hubu atd.

Mi
Mi 26.07.2024, 06:43:27 xxx.xxx.107.82
impact:

Doufám, že je moje kvalifikace díky odježdění 400+ koní dostatečná na to, abych mohla posoudit, že na videu vidím nesmyslně bitého vystresovaného koně, který absolutně netuší, co se po něm chce. Reálně by mě vážně zajímalo, co se ho tím trenérka snažila naučit? 🤔 

A je mi docela líto, že ji nedokázal jednou dobře mířenou trefit do xichtu. 

To jsou přesně ty typy lidí co si krutostí ke zvířatům léčí svoje problémy. Možná až sadistka. Nerozumí koni,ani se o to nesnaží,jde na to cestou zlomení koně. Souhlasím,taky bych ji ten kopanec přála.Ale pak chudák kůň.

Mi
Mi 26.07.2024, 06:32:26 xxx.xxx.107.82
biaca:

Výsledek - celé kauzy. Už žádné další šampiony neodchová - minimálně dva roky, to bude nehorázná finanční ztráta.

https://kladensky.denik.cz/zpravy_region/chovatelka-naplacala-sve-fence-na-vystave-na-internetu-ji-za-to-lide-lyncuji-202.html?seznam-hp=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1273121&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Nejvíce mě děsí,jak se asi k pejskovi chová v soukromí. Nejspíš si na ní pořádně vylila zlost. A jak ji zvedala,jako kus hadru.Nechutná ženská…

Mi
Mi 29.06.2024, 09:11:03 xxx.xxx.70.23

Určitě vipet,měli jsme v rodině a naučila se snadno vše potřebné,i přivolání a chodila normálně navolno. 

Mi
Mi 23.06.2024, 16:51:01 xxx:xxx.1d1b:3337

Já tedy nevím,z loveckých psů jsem měla jen kora a přivolání měl od štěněte. Roční pes je sice mlaďoch,ale to přivolání je základ a už to pes v tom věku měl umět.Teď už v podstatě přecvičujete zlozvyk. Stačí když párkrát psovi projde že nepřišel,nebo nedej Bože psa nahánět a je vymalováno.

Mi
Mi 22.06.2024, 11:08:31 xxx:xxx.df93:e533
Fiona.Praha:

To tam není o Dášenkách nic napsáno? Já zrovna nedávno Dášenku viděla (jmenovala se Iris) a byla to zarostlá kudrnatá koule, že jsem se musela ujistit, že jestli je to foxíková. Ale je fakt, že na sídlišti “Dášenky” nemáme, máme tu 2 foxíky, ale hlaďáky.

Možná ten jejich temperament, lovecký  pud a nutnost trimování. A přitom povahově možná horší  “ džek rapli”, jsou všude. Takový upravený foxlik,nebo velšteriér jsou krásní psi.

Mi
Mi 05.06.2024, 08:44:07 xxx:xxx.22d4:55b
drvodelkafialova:

Zdravím.

Pamatujete si, tedy asi starší ročníky, jak dřív na vesnicích bývali pomalu na každém dvorku takoví menší bílí psíci špicoidního vzhledu? Byli celkem hladcí, nebyli to ty chlupaté koule. Chytří , hlídali, nelovili.  Jak je třeba ta pohádka Obušku ven, má ho kouzelný dědeček.

Chci se zeptat, dá se vůbec dneska takový pejsek sehna nebo je špic už jen ta chlupatá koule?  

Kdysi špicové nebyli tak extrémně osrstění,nebo pekinézové,čau a bernardýn taky nemívali hlavy jako kýbl. Jo,vývoj jde kupředu a většinou v neprospěch psů.

Mi
Mi 05.06.2024, 08:39:04 xxx:xxx.22d4:55b
Beru:

Dobrý den, dnes jsem zkusila opět zavolat na veterinu v Příbrami a bez čipu mi psa nenaočkují. Zřejmě už není vzteklina v Čechách nebezpečná, tak sem v klidu. Doufám, že jsem to pochopila dobře…

To není tak jisté. Viz vzteklina netopýra v Polsku.

Mi
Mi 05.06.2024, 06:25:35 xxx:xxx.22d4:55b
kometa:

Ale nějaké nemoci přece může přinést i majitelka z venku, ne?

Nejhorší je smrt z vyděšení.🙂 Svoje domácí kocoury jsem nikdy neočkovala ani neodčervovala. A na infekci nebo parazity neuhynuli.

Možná neuhynuli,ale kdoví  co roznášeli.Nevěřím že venkovní kočky jsou bez parazitů.Pokud je máte jen doma,tak to asi jo.

Mi
Mi 04.06.2024, 10:08:11 xxx:xxx.82f8:7744

Nelíbí se mi to. Není to pro koně dobré,je to nepřirozené jak z hlediska krmení,tak jejich psychika,to po čem musí chodit taky jejich nohám neprospívá. 

Mi
Mi 01.06.2024, 09:04:57 xxx.xxx.199.59

Věnčí se mi úžasně.😀 Hlídám už týden u syna tu jejich ADHD staffbulici. 

Mi
Mi 29.05.2024, 14:48:51 xxx.xxx.199.59
sutrik:

Dnes dopoledne první společná vyjížďka. Zkusila jsem si sednout už loni v červnu na pár kroků kousek od stáje, od té doby ne. Nějak to nevycházelo - v červnu jsem řešila zajíce, přes léto tu byl tábor, puberta a reaktivnost na cizí lidi, stany, ruch. Chtěla jsem na podzim, ale nemoc, hárání… V zimě se Bonnie tvářila ublíženě i na procházky. Na jaře jsem kobylu rozjížděla, protože měla po nakopnutí pauzu a tvářila se, že venku to vůbec nezná. Pak zase hárání…

Ale jo, už to půjde. Jen jsem musela vysvětlit, že se chodí v kroku před koněm. V klusu rozhodně ne hned za zadkem. Zvládly jsme to všechny tři i s rušivkami - kachny na cestě, cyklista, který se na polňačce vynořil za zatáčkou (a choval se tak, jako kdyby nevěděl, že koně kopou).

Obrázek

To je taková krása ,koukat přes ty koňské ušiska,kopyta klapou a pes pobíhá kolem.Pro mě ráj. Bohužel bývalý…ale aspoň je  na co vzpomínat.

Mi
Mi 29.05.2024, 14:41:10 xxx.xxx.199.59
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 28.05.2024, 20:37:08

Jo,koně,psi to je léčivé…🙂

Mi
Mi 28.05.2024, 12:09:04 xxx.xxx.199.59
Fikovnice:

Mi, jak se daří vnoučkovi?? Byla to fakt klíšťovka? Kéž je vše OK!🍀

Děkuji za optání. Už je doma,užil si teda  chuděra. Týden nemohl zvednout hlavu bylo mu pořád na zvracení,takže ležet na zádech,což pro jedenáctiletého kluka zvyklého sportovat fuška. Musí mít měsíc klidový režim, spíš ticho, ne moc ostré světlo a slunko,no šetřit se .A ano bylo to ono.Vyšlo to už v krvi, tak nechápu proč ho ještě mořili tou lumbálkou. Dělá cyklistiku, měl natrénováno,je teď sezóna závodů,tak je mu to líto.

Mi
Mi 27.05.2024, 13:41:13 xxx.xxx.199.59
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 24.05.2024, 22:47:09

Tohle jsou hrozné věci a dovedu si představit co jste prožívala. Hlavně že je vše v pořádku a vy už v klidu.

Mi
Mi 23.05.2024, 13:10:47 xxx:xxx.105e:b59f

Viděla jsem v ukázkách v pořadu" Prostřeno" dva pěkné psy jedné soutěžící. Nemůžu odhadnout co jsou zač. Nějaký honič? Schillerův ? Neviděli jste někdo?Myslim že paní bude vařit dnes.

Mi
Mi 21.05.2024, 12:42:49 xxx:xxx.105e:b59f

To snad musel někoho podmáznout. Vždyť je to vražda. Nestačím zírat,já už dnes ničemu nerozumím…😪

Mi
Mi 20.05.2024, 20:11:21 xxx:xxx.105e:b59f
Sardullah:

Nekoukal jste někdo na Výměnu manželek, co dávali ve středu večer na Nově?

Rodinka…měli nějakýho kříženečka lehce připomínající nějaké bull plemeno a za úkol od manželky dostali, aby se psem zajel chlap na veterinu ostříhat drápky…jako pejsek v tom pohybu chodil jakoby v podřepu, tak zvláštně, na veterině pak vyměněná manželka s vetkou řešila, jestli není moc hubený…i veterinářce se zdálo, dělali mu nějaký vyšetření, zda to není zdravotní problém…navíc chudák pes byl defakto furt zavřenej sám na studený chodbě….ale co mě teda dorazilo nejvíc, když vyměněná manželka řešila stravu pejska a koukala na složení granclí, co mu kupovali…značku neukázali, ale dle složení (4% masa), tak asi ty nejlevnější marketovky a chlap prohlásil "Řeknu to na rovinu, do voříška nebudu investovat. Kdyby to byl čistokrevný pes, tak neřeknu”, no tak hlavně, že jsou oba kuřáci a prohulej 10 tis měsíčně…fakticky nechápu, co podobný lidi vede k tomu, že si pořídí psa…když je ten pes defakto nezajímá….

Aby měl koho komandovat ..

Mi
Mi 20.05.2024, 20:08:21 xxx:xxx.105e:b59f
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 20.05.2024, 14:27:56

Krásné fotky a šikovný  hafuša.