Jejda ženské, nedohadujte se kdo s kým o kom o čem pro koho, nebo se zdejší admin bude chytat za hlavu, cože se to sem nasunulo. Musíme si ho opatrně hýčkat.
gazd: Milý Honzo, focení zvířat v přírodě je neskutečně náročné na čas, velké zkušenosti a především na velice kvalitní vybavení, které je více jak stotisícové. I kdyby jsi měl k dispozici takovéto vybavení, tak ti bude takřka k ničemu bez letitých zkušeností. Z tvé otázky je zřejmé, že již pouhé základy focení jsou mimo tvé vědomosti. O focení se dá na internetu načerpat mnoho informací, ale tento web je spíše jiného zaměření. Jinými slovy, focení a vedení fotodokumentace k chovatelství zajisté patří, ale výuku focení bych hledal rozhodně jinde. G.Z.
Chtěla bych reagovat. I obyčejným zařízením ( telefon, kompakt ) se dají ulovit zajimavé fotky. Nejsou to fotky "do knížky", ale pro radost určitě.
Já jsem ochotná věřit ledasčemu, ale zvětšila jsem si mapu, podívala se na leteckou....kde by se tam chudák vlk vzal. Kilometry pláží, hotelů, směrem do vnitrozemí města, silnice, vesnice, políčka......civilizace ( a to jak známo není legrace !!). Hlasuju pro psa. a kdyby to byl opravdu vlk, tak utečenec z nelegálního chovu.
Lidi, nechte toho. mastnacek dělá plno věcí, které zveřejňovat nemůže. A pravdu má ten, kdo si myslí, že kdybyste nepobíhaly po iF jak spameři a nevkládali všude praštěnosti, tak to nestopli. Myslíte, že se s námi teď někdo bude bavit?
orionko, SZ na iF nepřijímám, jsem zablokovaná. :-) :-) Tady nahoře je červená obálka vpravo, pište tam
sbíráme souhlasy se sdílením obsahu vytvořeném uživateli iF
Anonymní: ANO napsat, ale kam? Prstem do písku, nebo Megii do SZ na Fauně? (píšete si s prababičkou)
Jojo, Orionko, do SZ - ale tady - takže až budete asi?? zaregistrovaná Orionka a ne anonymní Orionka, tak stejně jako na Ifauně, máte možnost- vedle svého jména nahoře na stránce vpravo uvidíte obálku. Kliknete a stejně jako na ifauně napíšete meg..a ono s to už nabídne samo.
Jupí, jsem zaregistrovaná ( snad )
A dokonce mi to zobrazilo citaci !
A teď ještě : Mám na iFauně zrušit, nebo se o tom ještě vede diskuze ?
Anonymní: ANO napsat, ale kam? Prstem do písku, nebo Megii do SZ na Fauně? (píšete si s prababičkou)
Jojo, Orionko, do SZ - ale tady - takže až budete asi?? zaregistrovaná Orionka a ne anonymní Orionka, tak stejně jako na Ifauně, máte možnost- vedle svého jména nahoře na stránce vpravo uvidíte obálku. Kliknete a stejně jako na ifauně napíšete meg..a ono s to už nabídne samo.