Já to v zájmu zachování duševního zdraví ( silně podlomeného), číst nebudu.
Měla jsem to “štěstí”, že mi chodila pamětnice řádění banderovců, vyprávět. Říká se tomu očitá svědkyně, že. Nebudu to reprodukovat. Bylo by zle i vám. Jen to, že Němci-fašisté zůstávali nad jejich řáděním štajf a odcházeli. A ne, nevraždili nenáviděné Rusy, vraždili Poláky, Židy i Čechy. Nakonec dokumenty k tomu lze dohledat, internet je mocná čarodějka. Vraždili i při útěku přes Československo už po válce. A to my budeme adorovat ???
Napsala jsme předlouhý elaborát o našem kdysi kocourovi. Vypadl mi internet a je to v háji.
Tak jen stručně. Měli jsme kocoura 10 let doma. Dokonce nevykastrovaného. (Psal se rok 1,2 a kočky se tenkrát nekastrovaly. Aspoň o tom nevím). Deset let byl doma, až jednou spadl z okna ( 1. patro ) na dvůr a zjistil…..že na světě jsou i jiné kočky než on.
Pak už bylo velmi těžké s ním doma vydržet, často se dožadoval vypuštění, a byl vypuštěn - nedalo se. Pak místo doma řval s ostatními svého druhu venku. Takhle žil jen rok, otrávil se a i přes zásah veterináře ( co ? kočka ???) nepřežil.
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 07.08.2023, 11:24:46
Nevím, jestli do Veselého. Fakt je, že Neveselé tady není.
Vadí mi, že ti největší demokraté ( tedy oni se za ně prohlašují ) pořád poukazují na Okamurovy šikmé oči.
Za další, i kdyby říkal, že voda je mokrá a sníh je bílý, najdou se tací, co řeknou, ale…..zase kecá.
Nejsem příznivec, natož volič Okamury !
Legrace by byla, kdyby náhodou vyhrál volby….Tak by snad hlasy prodával, aby mohl zůstat v opozici. S tím souhlasím. A jak už nevěřím ničemu…neplatí ho za to někdo ?
Hlavně je potřeba cestu štěněti co nevíce zpříjemnit. Vezměte ho na klín a nechte mu žužlat palec. Jestli není zvyklé na obojek ( a které štěně je ?), nestresujte ho žádným postrojem, natož přepravkou. První dojem z auta, může být dojem na celý život. A rozhodující, jak rád bude cestovat. Kdyby náhodou blinkalo, zůstaňte v klidu, nezmatkujte, nestresujte - nic se neděje. Štěně bude nasávat vaši náladu, pohodu, či nepohodu.
Jestli nemáte dobrého řidiče, nebo jestli máte jet sama, klidně jeďte vlakem. Štěně to zvládne.
Nevím, co je lepší, jestli ta prosperita, nebo morálka.
Jednu vyfotí s kokainem. Jiný se pokouší užít si se sekretářkou a když je přistihne manželka, tak sekretářce jednu (nebo dvě) vrazí. Kauza Dozimetr radši zapomenuta…..Prostě morálka vítězí !
A jak Rakušan, coby lajfkař (doteď jsem žádného nepostřehla, až V.R. mi otevřel oči - prý jsou nebezpeční ), vyhrožuje z auta…….
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 04.08.2023, 08:33:57
Když jste u těch rodičů : Četla jsem odpověď majitele restaurace, kde vyhlásili malé děti za nežádoucí. Pochopitelně je popotahují za diskriminaci. Tak chodící děti jsou matky schopné nechat pobíhat číšníkům ( třeba s horkou polévkou ) pod nohama. Mimina jsou schopny přebalovat nejen na čalouněných pohovkách, ale i na stolech s ubrusy.
V restauraci na Slovensku jsem viděla klec s nápisem “Pro volně pobíhající děti, nevyzvednuté budou předány do cirkusu”.
A na Jizerce měli svého času kotec “Na zlobivé děti”