Příspěvky uživatele
orionka
Tak si mě to zas našlo. Nomálně asi do Veselého okénka, ale když tu máte ty dotace :
https://www.youtube.com/watch?v=7PGIoG0GhyM
Je to dlouhé, ale……..
Vahine:Nebyla moc snaha o pochopení, bohužel. Jedou si svou linku a je jedno, co je to za psa. Po roce zdravýho psa vykastrujou každýho, puberta nepuberta. Dogoušek je o to smutnější případ, jak píšete. ChS ho zpět nechtěla, vědí o něm. Je mi to líto.
Takže kastroval útulek? Aby náhodou někdo nedostal psa s PP nevykastrovaného? Debilové to jsou a ještě na to shání peníze od důvěřivých lidí. A mají asi smluvního veterináře, který je taky pěkné pako !
Nemělo by to být trestné? Jako týrání?
Dovedu si představit, jak to zvedlo ze židle Xerxovi.
J5:Svinka obecná
Svinka obecná je suchozemský korýš z kmene členovců. Patří do rodu svinka z řádu stejnonožců. Vyskytuje se hlavně v Evropě. Jedná se o nejvíce prozkoumaný suchozemský druh řádu stejnonožci.
Přišlo mi to divné na brouka. Tak jsem si to našla. Že je to korýš, mě překvapilo neméně.
Je v tom jeden omyl. Elektroauta nebudou pro všechny, s tím se opravdu nepočítá. Budou jen pro vyvolené a v tom je ten vtip ( čti cíl ). Pravda je, že aut je takové množství, že už to tak dlouho nepůjde a nějak to skončit musí.
Dík, jak bude vypadat dospělec nevíte?
3 bratři.
Taky mám jednoho prťavce, byl moc hezký. Ani nevím, jestli je to brouk, nebo třeba ploštice. Velké to bylo asi 5 mm.
https://www.facebook.com/100044187321889/videos/1048556129468974/?__so__=permalink
Tady to Orbán řekl jasně. Ukrajině budou chybět boty na zemi. A to je největší riziko. …….Kde je vezmou ? Půjdete ? Vy ne, a kdo ?
S drápy neporadím, nikdy jsme je kočkám nestříhali.
Jasně, že kočky umí dělat neschvály. Nejen kočky, ale i psi umí dělat naschvály. Takže když psi, proč ne kočky ?
A protože napadeni nejsme, nepotřebujeme tu cizí armádu !
1/Podívejte se na mapu.
2/ Potřebujeme vlastní, ne cizí armádu !
Víte kdy jsme byli přibližně tak blízko jaderné válce? To bylo tenkrát, když SSSR dovezl rakety na Kubu, protože jí chtěl poskytnout podporu proti USA. A USA “mohly vyletět z kůže” ! A to i přes to, že už tou dobou měly své rakety v Turecku ( ale tady už si časouvou posloupnost nepamatuju přesně )
Jak vidíte tak může. Má-li k tomu jaderné zbraně, kterých se přece jen všichni bojí. A je odhodlaný svoje si prosadit……
To není můj souhlas, to je bohužel realita.
A zatím :
Ještě někdo pořád věří, že jde o obranu ? Prostě z ČR budou taková veliká kasárna !
Sklenice s vodou…..to je prd. Vnučce nosila její milovaná kočka do postele myši. A to spala na palandě. Když si je včas nepřevzala - “nechceš, dám si já” a vnučka se probudila vedle předžvejkané myši.
Mně nosí kocour myši v noci skoro pravidelně. Jen si musí zamňoukat, aby mohl do ložnice. Potom, kdy mi ji přinesl živou a myslel si, že si ji ulovím, otvírám velice opatrně. Blbé je, že musím vstát, myš zobdivovat, kocoura pochválit a sejít dolů a najít mu dobrotu.
Přidám do hádanek jednu krasavici.