assil:Našla jsem jen to samý. Celkem pochybuju, že by jí nechali mluvit na nějaké světové konferenci.
Pochybovat můžete……ale je to tak. Stejnou pravdu jako říká ona, už potvrdilo nezávisle na sobě vědců víc.
assil:Našla jsem jen to samý. Celkem pochybuju, že by jí nechali mluvit na nějaké světové konferenci.
Pochybovat můžete……ale je to tak. Stejnou pravdu jako říká ona, už potvrdilo nezávisle na sobě vědců víc.
Jeden odkaz, jak s námi všechny strany (nikoliv politické, ale názorvé ) cvičí. Je to dlouhé, ale zajímavé :
Sarah01:Proč by se mně měli ptát? 1 = 1 přece platí na celém světě stejně, ne?
To bylo jen tak první, co mě napadlo. Ozdobeno smajlíkem. Ale je zřejmé, že 1=1 neplatí vždycky. Třeba si jedno rukojmí cení stejně, jako 3 zločince-vězně, které stejně při nejbližší příležitosti zlikvidují. To zní logicky, nebo né ?
🙂
🙂
kometa:👍 By mě zajímalo, co taková náušnice udělá v MHD.
Prostor.
Yoda neběhá, Yoda vlaje 🙂)
Fíkovnice : ale moje přesvědčení je o umělém původu viru, anebo přinejmenším o úniku z labiny. Nicméně nikdo už nikdy nedokáže, kde byla pravda.
Nabyla jsem dojmu, že umělý původ viru je, po vystoupení Pekové na světovém fóru ( nevím už na jakém, to video snad bylo i tady ), neoddiskutovatelný.
Sarah01:Proč Hamás propustil 24 Izraelců a Izrael 39 Palestinců? Proč je v dohodě, že Hamás propustí celkem 50 rukojmích a Izrael 150 palestinkých vězňů? Proč ten nepoměr?
Protože se vás nezeptali ? ( Pardon 🙂)
☹️(
🙂)
seštěká divného chlapa v ulici a podle mě vnímala mou reakci, kdy jsem si já vduchu řekla “proboha, kdo to je”
To je přece úplně normální reakce psa.
Mně udělala fena “totální ostudu” na výstavě. Neměla jsem vůbec výstavní ambice, ani touhu uchovňovat. Ale “mám krásnou fenu, jednou ji světu předvedu”. Výstava venku, v parku, v kruhu kořeny, já nemehlo zakopla, rozhodčí proti mně napřáhl ruku, že mě chytí - no a fena vyjela, stačila jsem ji strhnout a nekousla. A byly jsme venku z kruhu jak cukráři. Nechtějte vidět ten výstavní posudek, mám ho schovaný! A asi budu za blbce, ale já ji pochválila, co proti mě má nějaký chlap napřahovat ruku ! Kdyby to bylo v temné uličce……
Obdelníček jsem nenašla, našla jsem takovou legrácku. Máte ji ve Veselém okénku.
Nevím, jak uvažovali Němci, když A.M. vyhlásila “pojďte, jste vítáni”. Nepočítali třeba s tím, že příchozí jim vytrhnou trn a budou vykonávat povolání, do kterých se Němcům nechce? Tak jako jim pomohli turečtí přistěhovalci po válce? Jenže těm novým se jednak nechce a za druhé nejsou schopní.
A nepředstavujeme si to u nás náhodou podobně? Také našim (hlavně mladým mužům) se nechce moc pracovat. Nemáme řidiče autobusů, tramvají, ale i na vlacích jezdí strojvůdkyně. Povolání, do kterých se musí docházet, a navíc ne ve volné pracovní době, ale na čas….nejsou lukrativní. Snad i na medicínu se hlásí málo chlapců. Je to těžké a odpovědné povolání. Mačkat čudlíky - jak říkáme my vykopávky - je jednodušší.
Ronja s motejlem:Dnešní byla o hledání a nacházení. Nejdřív jsme hledali konec duhy, nenašli, pak měl pes hledat medvídka, našel krásku…
Co ta ještě dělá venku !? Po Martinu……
janaa:A proč se nevezme vzorek z té bulky před operací? A na základě toho se rozhodnout,do jak velké operace jít. Vždyť to nemusí být zhoubný nádor.
Přesně tak jsem to myslela. Vzít bouličku, vyšetřit a rozhodnout.
Přesně. Když se podíváte, jak se chovají ve svobodných demokratichých zemích…..asi ještě ke svobodě a demokracii nedozráli. Pak nevím, proč se jim tam USA pořád snaží dovážet demokracii a nenechá jim jejich diktátora, aby je držel pěkně nakrátko. Zjevně to potřebují. Ale USA vyzbrojí a podporuje povstalce, diktátora utluče v přímém přenosu a ze stabilní, prosperující země nezůstane na kameni kámen. Mají se tam teď bez Kadáfího lépe?
A furt se budeme sr….někam, po čem nám nic. Někdy mám pocit, že si Evropa tu muslimskou pohromu zaslouží.