Oba naši kocouři jsou docela kontaktní. Jeden se chodí mazlit ráno, druhý večer. Ale chodí oni sami. Někdy si je samozřejmě odchytnu a mazlim se, minule jsem staršímu říkala, že už se za mnou v noci nechodí tulit. Bum a ráno kocour vedle mě v posteli. 😂 Teď jak bylo horko spali mimo postel, jinak je mívame nasačkované v nohách. A pokud chci, aby se přitulili ke mně, přikryju se dekou. Je z jedné strany taková jak beránková. Oba ji milují, svorně ji ocucávají a u toho předou jak o závod.
Příspěvky uživatele
Osmtlapek
Zkuste svůj dotaz položit v sekci Kočky, tam by zkušenosti lidí mít měli :)
Nečistím. Večer dostavají nějaký dentalní pamlsek (vzhledem k tomu, jak to v nich mizí, nedelám si iluze o čištění, ale tak je to náš rituál).
Co je, prosím, kelpa?
Náš mladší kocour dělal to samé, nebyl moc tulivý. Asi tak po měsíci, co jsme ho měli doma jsem ho začala pořádně brát do náruče a mazlit i přes den. Vždycky vydržel tak asi dvě minuty a pak chtěl pryč. Zjistila jsem, že miluje drbání zboku na bradě, to se natahoval. Ale jinak je velice aktivní a tak nemá čas na nějaké tulení. Zvykli jsme si oba. On pretrpí, že ho občas pomazlíme i přes den, my chápeme, že se mazlí hlavně večer. Nechat přijít, kočka si obvykle dělá, co chce. A s tím drapaním - když je to moc, stříhám jim špičky drápků, pak to tolik nebolí.