Domácí stravu si nedokážu úplně představit, když to maso tam stejně musím dát. Teď jedeme barf (kuře, králík, krůta) rozdělený na 3-4 krmné dávky cca. 300g masa (na 14,5kg váhy) + přílohy a zelenina. Syrové maso ji zatěžuje organismus (má hodně zmenšená játra), tak proto jaterní dieta. Na několika veterinách mi doporučili přechod na granule s nízkým obsahem bílkovin.
Neporadí někdo s kvalitními granulemi pro psa s jaterní dietou?
Musím u 6-ti leté fenky přejít nastálo z BARFu na granule s nízkým obsahem bílkovin (cca.15%). Doporučení od veterináře mám na Royal Canin nebo Hills, ale radši bych vzal nějaké za studena lisované bez většího obsahu chemie.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 20.04.2024, 21:43:16
Existují hygienické normy co se týče hluku, dále stavební povolení na výstavby voliér atd.
Jak je napsáno výše málokdy se něco naměří, co by překračovalo limity.
Dále jsou tu sousedské vztahy. Nevím co přesně hodláte chovat, ale předpokládám, že lidi si tam jezdí odpočinout, takže si můžete odpovědět sám 🙂 Spousta chovatelů, pak zažívá peklo. Článků na toto téma je plný internet.
Já osobně bych si v zástavbě nedovolil chovat něco hlučnějšího. Ideálně si obejděte sousedy a zeptejte se na jejich názor.
S76 je přípravek, který je pro chovatele volně prodejný v UK. Nezkoumal jsem tamní legislativu, ale divil bych se, že by tam byla volně prodejná léčiva, která by měla být na předpis.
To že tu není schválen a oficiálně prodáván je škoda. Zřejmě o to zatím výrobce nestojí, nechce řešit testování, byrokracii atd...možná ví někdo povolanější více.
Každopádně dotaz zněl, čím léčit a tento přípravek je na to více než vhodný. Navíc bez stresů pro ptactvo. 👍
No nechci se hádat, ale divil bych se, kdyby olej na tohle zabral. Olej pouze ucpe “chodbičky” a zadusí roztoče v postiženém místě. Každopádně papouška nevyléčí. Další roztoče může mít kdekoliv.