Aktuálně: 3 716 inzerátů210 556 diskuzních příspěvků18 254 uživatelů

Příspěvky uživatele

Santi

Santi
Santi 01.06.2023, 07:45:49 xxx.xxx.26.22

Tak já zatím nemám bohužel ani jedno vejce, což mi přijde divný. Pářit sem je zatím neviděl. Kohoutek, ale slepičku honí a má i odrbané peří nahoře na hřbetě pod krkem.

Oba by měli být z přirozeného odchovu pod slepičkou.

Tak uvidíme co z toho bude 🙂 Kdyžtak ji na příští rok vyměním. Ještě se zeptám v jakých podmínkách je máte přes zimu? Chovatel, kde jsem je bral je má celou zimu venku.

Santi
Santi 30.05.2023, 12:00:38 xxx.xxx.26.22

Za sebe bych viděl zkusit oslovit pořadatele chovatelských burz. Co jsem četl, tak z inzerce mají také zmizet, takže na ifaunu už pro ně žádná vazba nebude..

Myslím, že by rádi udělali promo na jiné diskuzní fórum. 👍

Santi
Santi 29.05.2023, 14:23:29 xxx.xxx.26.22

Zatím se rozkoukávám, tak jen pár postřehů 🙂

- editace vložených příspěvků v diskuzi - listování fotkami (fotogalerie) v diskuzi - zobrazují se jen náhledy, které bývají překryté např. reklamou atd. - rozšíření profilu o možnosti vložení dalších fotografií - propojení inzerátů a profilu vč. linku na výpis inzerátů v profilu uživatele - možnost vkládání více fotografií do diskuze a inzerce najednou

Santi
Santi 29.05.2023, 13:39:06 xxx.xxx.26.22

Vážení jak vám letos hnízdí křepelka čínská? Mám 1 roční pár na volno ve voliéře a zatím nic. Vytvořil jsem několik úkrytů a nejvíce se jim líbí venku ve výletu.

Pro jistotu přikládám foto slepičky. Kohoutek je stříbrný a má jasné znaky.

Obrázek Obrázek Obrázek