Já se tady nějak nedokážu orientovat, chybí řazení příspěvků od nejnovějších, nechce se mi pokaždé rolovat dolu, abych zjistila, že nic nepřibylo tak mě to nějak odrazuje od psaní, už takhle jsem psala míň než četla, jsem už takový asociální typ.
Dneska se ke koním opět nedostanu. Postihl mě poprvé v životě zánět močových cest a teda netušila jsem, jak může blbej močák strašlivě bolet.... uffff...
Velmi soucítím! Na tohle jsem hodně citlivá a vím o co jde ... když při čurání jedné kapky vykousnu dlažku ze zdi ... tak se to dá ve zkratce popsat...
Doporučuji neváhat, pokud do jednoho dne nezvládneš volně dostupnými prostředky, neváhej jít k dr., nejlépe urolog. Já to takhle jednou zanedbala a když tekla červená, musely se nasadit hodně silná atb. Držím palce a přeji hodně rychlé uzdravení!
Trochu OT - nevíte zda se tady dá nastavit, aby se mi odpovědi v tématu řadily od té nejnovější, jako abych nemusela rolovat až na poslední stránku ...
Hurá, tak se mi povedlo se zde zaregistrovat. Bohužel nemůžu teď najít původní profilovou foto s Myší, která je též specifická - ode mě vše, od jiných máloco.
Ale s věkem se to lepší, ted už zvládá většinu věcí, ale má podmínku ženského pohlaví u lidí 😄 prostě chlapy nebrat.
Jako vím, že to není ouplně k tématu, ale chtěla jsem vyzkoušet nové prostředí a registraci.