Horsano, prosím, proč z misky ano a z láhve ne? Naštěstí tuto zkušenost nemám (flaškáč), ale člověk nikdy neví, co ho potká, proto se ptám. Toto mne zaujalo. Děkuji!
Příspěvky uživatele
Saga
Koně staršího deseti let, konkrátně 16 let, jsem koupila jednou a byla to zatím moje nejlepší životní volba. Předtím jsem kupovala koně mladého a nyní mám také mladé koně. Všechno má své. Byla jsem tenkrát v jistém období, kdy mne absolutně přestalo uspokojovat ježdění po závodech a celkově práce s mladými zvířaty. Potřebovala jsem koňorestart, prostě sednout a nechat se vést. Nic neřešit, žádný bubáky, ani křoví, co žere koně, prostě v hlavě průvan, zapnout špacírkvalt a nic nedělat. A přesně to jsem dostala, stará zkušená kobyla, kterou nerozhodilo absolutně nic a kdyby něco, tak mě podržela nahoře. Sletěla jsem z ní jednou, vlastní vinou. Kupovala se absolutně na blint, za směšnou cenu, bez veta, kováře, či čehokoliv. Majitelé nic netajili, že není v top zdravotním stavu jsem věděla a postupem času se přidávaly další potíže. Přesto se u mě dožila krásné třicítky a velmi lehkého provozu byla schopná do 28 let. Kříženec chlaďase s čímsi. Tohle záleží prostě na jedinci, ale rozhodně takovou koupi neodsuzuji! Každý nemá na to koupit mlaďase a udělat si ho sám bez pomoci někde za barákem. Tak to je.