Aktuálně: 3 707 inzerátů210 483 diskuzních příspěvků18 253 uživatelů

Příspěvky uživatele

Saga

Saga
Saga 31.05.2023, 06:57:38 xxx.xxx.167.183

Horsano, prosím, proč z misky ano a z láhve ne? Naštěstí tuto zkušenost nemám (flaškáč), ale člověk nikdy neví, co ho potká, proto se ptám. Toto mne zaujalo. Děkuji!

Saga
Saga 30.05.2023, 10:03:46 xxx.xxx.167.183

Koně staršího deseti let, konkrátně 16 let, jsem koupila jednou a byla to zatím moje nejlepší životní volba. Předtím jsem kupovala koně mladého a nyní mám také mladé koně. Všechno má své. Byla jsem tenkrát v jistém období, kdy mne absolutně přestalo uspokojovat ježdění po závodech a celkově práce s mladými zvířaty. Potřebovala jsem koňorestart, prostě sednout a nechat se vést. Nic neřešit, žádný bubáky, ani křoví, co žere koně, prostě v hlavě průvan, zapnout špacírkvalt a nic nedělat. A přesně to jsem dostala, stará zkušená kobyla, kterou nerozhodilo absolutně nic a kdyby něco, tak mě podržela nahoře. Sletěla jsem z ní jednou, vlastní vinou. Kupovala se absolutně na blint, za směšnou cenu, bez veta, kováře, či čehokoliv. Majitelé nic netajili, že není v top zdravotním stavu jsem věděla a postupem času se přidávaly další potíže. Přesto se u mě dožila krásné třicítky a velmi lehkého provozu byla schopná do 28 let. Kříženec chlaďase s čímsi. Tohle záleží prostě na jedinci, ale rozhodně takovou koupi neodsuzuji! Každý nemá na to koupit mlaďase a udělat si ho sám bez pomoci někde za barákem. Tak to je.